- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
sende koca peşinde koşacagına kafanı geliştırseydın keşke deseydınO 1994 doğumlu ben 1992 doğumluyum.
abini seviyorsan yengenle de ilişkilerin saygı çerçevesinde olmalı, mesafeli ol ama asla tartışma vs olmasın,evlenince kendi evinegidersin, kafayı da takmaEvet kızlar abimin eşi benden 2 yaş küçük abimde benden 3 yaş büyük. 1 yıldır evliler hiçbir şekilde ne özel hayatlarına nede yaşantılarına müdahale ederim etmedim de. Her zaman gönlünü hoş tutmaya çalışırım her zaman belirli bi seviye de konusurum ses tonum dahi olsun.. yemek yapar annem onlara da veririz yeri geldi mi pazar ihtiyaçlarını annem karşılar. Annem zaten bı kaynana gibi değildir hiç hep ılımlı yaklaşır abdestli namazlı biridir. Nişanlıyken bı kaç kez abimi doldurup bana salmıştı haksız yere gidip abimin hatrına özür dilemiştim. ondan beridir içten içe hep çekiyorum kendimi bir türlü sevemiyorum. Ben bekarım ve sürekli bnm hayatımda biri var mı bunun arayışında toplum içinde filan bunu yapıyor bazen. Aldığım hiç birseyi beğenmiyor. Ben onun evlenirken ne mobilyasına ne çeyizine bişe dedım hepsi çok güzel şen beğeniyorsan al dedım. Ama o hep böyle. Birde iki yüzünü gördüğüm günden beridir midem almıyor artık onu. Kendimi çekiyorum ve çektiğimin farkında. Ablası ile sürekli benim hiç bir iş yapmadığımı makarna hariç hiç bir yemek filam bilmediğimi, neymiş ben gidici o kalıcıymiş Bn gidince buralar hep ona kalacakmış bunu söylüyor gülerek çocuk gibi aynı her şeye bi cevabı var ve ben kafayı yiyorum içime atıyorum bana dert oluyor. Az önce yine saçma bişe oldu içimden kızdım sustum. Çok garip bi insan. Nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor annesinin ağzına bakıyor çok. Abimde bunların tam tersi. Gel gelelim abim kızdığı halde bişe diyemiyor ağzına bakıyor resmen. Sevmediği özelliklerinin hepsi karısında var. Çildırcam kızlar ya üst katımızda oturuyorlar. Annemlere kızıyorum niye üste ev yaptınız diye. Artık Herşeyi gözüme batıyor dediğini duymazdan gelip gözümü kapatıyorum. Ama odama geçince sinir oluyorum ülserim tavan yapıyor . Yanı olan yine bana oluyor.
Evet bunun için görmezden duymazdan geliyorum. Olan anneme babama olmasın diye.abini seviyorsan yengenle de ilişkilerin saygı çerçevesinde olmalı, mesafeli ol ama asla tartışma vs olmasın,evlenince kendi evinegidersin, kafayı da takma
Onu daha evlenmeden önce uyardım bu dediğiniz gibi. Bnmle ilgili bı sorunun olursa bunu gel bana anlat abime anlatma ikimiz halledelim diye Tamam demişti fakat itinayla gidip abime anlatıyor ona soruyor.Bu kk dan şunu öğrendim.İyi görümcelerle iyi gelinler, iyi kaynanalarla da iyi gelinler asla birbirine denk gelmiyor.
Burda da iyi görümce kötü gelin tablosu var gene.
Bence bu kadar içinize atmayın güzelce müsait bi zamanda alın karşınıza bu tür davranışların beni rahatsız ediyor lütfen insanların içinde laflarına dikkat eder misin diye kibarca uyarabilirsiniz mesela.
Baktınız hala aynı devam ediyor hiç suratına bile bakmayın madem.
Başka da bi çözümü yok bu işin.
Ay canım ya aynı bensin.Biz de biliriz dik konuşup kalp kırmayı da edebimizden yapmıyoruz.Kendini sevmeye zorlama.Saygılı ol ama cevabını ver mutlaka .O da haddini bilsin.Kimi de böyle gelin işte .Madem siz ona iyisiniz bulmuş da bulandırıyor...Umursama kinlenme önemseme .Cvbını ver sadece.Biraz da o düşünsün.Gerekirse konuş "niye böyle yapıyon" de.Ben birine laf sokamam ki. Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor kalbini kırarım diye. Ama o hiç umursamadan lafı çocuk gibi bilir bilmez konuşuyor.
Yine uyar .Tekrar uyar Üzülmemiş hayatta belliki..Onu daha evlenmeden önce uyardım bu dediğiniz gibi. Bnmle ilgili bı sorunun olursa bunu gel bana anlat abime anlatma ikimiz halledelim diye Tamam demişti fakat itinayla gidip abime anlatıyor ona soruyor.
Var böyleleri ne doğru söyledin.Rahatsız bir insan ,ona sadece acıyın çünkü insanları mutsuzluğundan mutlu olabilen biri,yazıkki hayatta başka bir uğraşısı olamamış garibin
Ayyy inanmıyorum.Haddini bilsin Kocası tek ona ait değil.Herşeyin bir sınırı var.Ne yapmış olabilirim sizce ona? Gözünüzde aa evet bu görümce kesin şöyledir böyledir diosunuz ama.. Benim zayıflığımı bile aaa fesat bu ondan zayıf kalmış diyerek yüzüme vurdu toplum içinde. Abimden bile beni kıskanıyor. Abimle eskisi gibi muhabbet bile edemiyorum. Abimle resim atsam kaldırttırıyor.
Şuan onu fark ettim onlar az önce karı koca çarşıya gitti umursamıyor belkide hiç hatta kafasına bile takmıyor. Ama ben sinir oluyorum kendi kendime kafamda sürekli kurup kin gütmeye başlıyorum. Kemdime yapıyorum ı. Yarın evleneceğim insana da yorum yapar bu. Kuzenim iki hafta önce evlendi kocası için ay bununla mı evlencen sen ergen gibi tipi demiş. Sinir oldum ona noluyor ki ne sanıyor kendini. Herkese yorum yapıyor bilir bilmez.Ay canım ya aynı bensin.Biz de biliriz dik konuşup kalp kırmayı da edebimizden yapmıyoruz.Kendini sevmeye zorlama.Saygılı ol ama cevabını ver mutlaka .O da haddini bilsin.Kimi de böyle gelin işte .Madem siz ona iyisiniz bulmuş da bulandırıyor...Umursama kinlenme önemseme .Cvbını ver sadece.Biraz da o düşünsün.Gerekirse konuş "niye böyle yapıyon" de.
Böyleleri iş ortamında da var ve çok daha beterler.İnsanı kötü lanse bile ediyorlar.Halbuki senin hiçbir zararın yok kendilerine ..
Şerrinden korkuyosun yani..Bak işyerinde bende de var o.Bir zıtlaşırsam başedemem diye...Ama gaddini bildirmek lazım insanlara.Yoksa hadlerini bilmiyorlar bazıları.O da çekinsin senden.Dediğiniz gibi bende aynen böyle yapıyorum iş başvurusu yapıyorum bı işe girsem hiç görmem. Eskiden öyleydi. Toplum içinde onu dinliyorum dediklerine saygı duyuyorum tersine tersine konuşmuyorum. Ama o hep Herşeyi biliyorum bilirim gibi konuşuyor. O konuştuğun da başka şeylerle ilgileniyorum. Yani susuyorum pek bişeler demiyorum yeri geldi mi ince dokunuşlar yapıyorum ama abartmakta istemiyorum. İyice zıtlasır diye.
Bu kadar patavatsızsa abinle konuş bir bence.Abin çok üstüne gitmeden uyarsın.Herkes haddini bilsin.Ne senin onu üzmeye hakkın be onun seni üzmeye hakkı var.Şuan onu fark ettim onlar az önce karı koca çarşıya gitti umursamıyor belkide hiç hatta kafasına bile takmıyor. Ama ben sinir oluyorum kendi kendime kafamda sürekli kurup kin gütmeye başlıyorum. Kemdime yapıyorum ı. Yarın evleneceğim insana da yorum yapar bu. Kuzenim iki hafta önce evlendi kocası için ay bununla mı evlencen sen ergen gibi tipi demiş. Sinir oldum ona noluyor ki ne sanıyor kendini. Herkese yorum yapıyor bilir bilmez.
İlerde bana mutlaka yapacak serrini zaten o. Çünkü eleştirmeyi çok seviyor eleştiriye gelemiyor. Ay insanlar ne kadar kötü ya. Ne görümceler var ben ona iki kız kardeş olalım biz görümce lafı çok soğuk demiştim evet haklısın diyordu. Şimdi laf arasında gülerek bak yengelik yaparım diyor. Bende görümcelik yaparım diyorum. Yengelik daha ağır diyor 94 lü bebeŞerrinden korkuyosun yani..Bak işyerinde bende de var o.Bir zıtlaşırsam başedemem diye...Ama gaddini bildirmek lazım insanlara.Yoksa hadlerini bilmiyorlar bazıları.O da çekinsin senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?