Abimin eşini bir türlü sevemiyorum

Kendimi gördüm sanki sizdealttan aldıkça abim üzülmesin dedikce daha çok laf söyler daha çok uste çıkar sonra dayanamazsin verirsin ağzının payını otutr poposunun ustune .saygısızlık olarak değil düzgün şekilde gerekeni yapabilirsin insanlar susuldukca daha çok yapar yaranamazsin asla

Aa ne tesadüf bende sevmiyorum

Benim abimin eşide böyleydi ama evleri arabayla yarım saatlik uzaktaydı ,bayramdan bayrama görüştüğümüz için sıkıntı olmuyordu,aynı binada oturup bu kadar sık görüşülünce yüz göz olunuyor.siz evlenseniz bile annenize ziyarete geldiğinizde abinizin eşine yine katlanmak zorunda olacaksınız malesef.

Bu kk dan şunu öğrendim.İyi görümcelerle iyi gelinler, iyi kaynanalarla da iyi gelinler asla birbirine denk gelmiyor.
Burda da iyi görümce kötü gelin tablosu var gene.
Bence bu kadar içinize atmayın güzelce müsait bi zamanda alın karşınıza bu tür davranışların beni rahatsız ediyor lütfen insanların içinde laflarına dikkat eder misin diye kibarca uyarabilirsiniz mesela.
Baktınız hala aynı devam ediyor hiç suratına bile bakmayın madem.
Başka da bi çözümü yok bu işin.

İyi iste ne guzel benimsemis memmun hayatindan ki sen gidince buralar bana kalacak diyor:)
Sevmiyorsan mesafeli ol.her dedigini duyma.sen onu onemsemedigini anlayinca zaten zamanla normale doner oda ugrasmaz senle.

abini seviyorsan yengenle de ilişkilerin saygı çerçevesinde olmalı, mesafeli ol ama asla tartışma vs olmasın,evlenince kendi evinegidersin, kafayı da takma

Onu daha evlenmeden önce uyardım bu dediğiniz gibi. Bnmle ilgili bı sorunun olursa bunu gel bana anlat abime anlatma ikimiz halledelim diye Tamam demişti fakat itinayla gidip abime anlatıyor ona soruyor.

Rahatsız bir insan ,ona sadece acıyın çünkü insanları mutsuzluğundan mutlu olabilen biri,yazıkki hayatta başka bir uğraşısı olamamış garibin

Ben birine laf sokamam ki. Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor kalbini kırarım diye. Ama o hiç umursamadan lafı çocuk gibi bilir bilmez konuşuyor.
Ay canım ya aynı bensin.Biz de biliriz dik konuşup kalp kırmayı da edebimizden yapmıyoruz.Kendini sevmeye zorlama.Saygılı ol ama cevabını ver mutlaka .O da haddini bilsin.Kimi de böyle gelin işte .Madem siz ona iyisiniz bulmuş da bulandırıyor...Umursama kinlenme önemseme .Cvbını ver sadece.Biraz da o düşünsün.Gerekirse konuş "niye böyle yapıyon" de.

Böyleleri iş ortamında da var ve çok daha beterler.İnsanı kötü lanse bile ediyorlar.Halbuki senin hiçbir zararın yok kendilerine ..

Onu daha evlenmeden önce uyardım bu dediğiniz gibi. Bnmle ilgili bı sorunun olursa bunu gel bana anlat abime anlatma ikimiz halledelim diye Tamam demişti fakat itinayla gidip abime anlatıyor ona soruyor.
Yine uyar .Tekrar uyar Üzülmemiş hayatta belliki..

Ayyy inanmıyorum.Haddini bilsin Kocası tek ona ait değil.Herşeyin bir sınırı var.

Şuan onu fark ettim onlar az önce karı koca çarşıya gitti umursamıyor belkide hiç hatta kafasına bile takmıyor. Ama ben sinir oluyorum kendi kendime kafamda sürekli kurup kin gütmeye başlıyorum. Kemdime yapıyorum ı. Yarın evleneceğim insana da yorum yapar bu. Kuzenim iki hafta önce evlendi kocası için ay bununla mı evlencen sen ergen gibi tipi demiş. Sinir oldum ona noluyor ki ne sanıyor kendini. Herkese yorum yapıyor bilir bilmez.

Şerrinden korkuyosun yani..Bak işyerinde bende de var o.Bir zıtlaşırsam başedemem diye...Ama gaddini bildirmek lazım insanlara.Yoksa hadlerini bilmiyorlar bazıları.O da çekinsin senden.

Bu kadar patavatsızsa abinle konuş bir bence.Abin çok üstüne gitmeden uyarsın.Herkes haddini bilsin.Ne senin onu üzmeye hakkın be onun seni üzmeye hakkı var.

Şerrinden korkuyosun yani..Bak işyerinde bende de var o.Bir zıtlaşırsam başedemem diye...Ama gaddini bildirmek lazım insanlara.Yoksa hadlerini bilmiyorlar bazıları.O da çekinsin senden.
İlerde bana mutlaka yapacak serrini zaten o. Çünkü eleştirmeyi çok seviyor eleştiriye gelemiyor. Ay insanlar ne kadar kötü ya. Ne görümceler var ben ona iki kız kardeş olalım biz görümce lafı çok soğuk demiştim evet haklısın diyordu. Şimdi laf arasında gülerek bak yengelik yaparım diyor. Bende görümcelik yaparım diyorum. Yengelik daha ağır diyor 94 lü bebe

bence kesinlikle bu yaptıklarını umursamıyormuş gibi görün. seni çıldırtamadığını görünce kendisi daha çok deli olacak. değersizmiş gibi hissedecek. sen cool'luğunu bozma. allahın kezbanı yani bu yaptıklarına bakılırsa.

zaten senin yengeni sevmene gerek yok onun da seni sevmesine Kocası onu sevsin o Kocasını yeterli .saygılı olmak zorundasınız birbirinize ama sizi bağlayan ortak bir paydanız var .ben hiç abimin ,nişanlısını erkek kardeşimin sevgilisini seviyor muyum diye düşünmem çünkü gerçekten beni ilgilendiren hiçbişey yok ortada. gelinler hiçbir zaman görümcelerine ön yargı ile bakmıyor ama görümceler de ne oluyorsa. Sevmiyorum, ısınamıyorum , gözüme batıyor.sen neden yengeni seveceksin?neden isinacaksin ?biraz önyargili olmayi birakmalisin ki kizin sana söylediği şeyleri biz kardesler gelinimizin (kardeşim deriz )yaninda birbirimize söylüyor hep beraber gülüyoruz.ortada öyle dertlenecek ,kahırlanacak bişey yok.bende bir görümceyim ama ben kız kardeşlerim gelinimize ne istiyorsan onu al dahi demeyiz ağzımızı açıp yorum dahi yapmayız iyi kötü. Gelin ben değilim sensin deriz ve her yerde bizi çok sevdiğini söyler abla der bizlere .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…