Abimin eşini bir türlü sevemiyorum

Benim ne yapıp ne yapmadığım seni hiç irgalamaz sen kendi esine yemegine işine gücüne bak yüz verdik astarini isteme de

O işler sadece yemek yapmayı öğrenmekle olmuyor; insanlara saygı duyup duracağın yeri bilmek daha önemli diyin.

Isterse abimle aram bozulsun , kendimi bu kadar ezdirmem.

Sen gidecen buralar bana kalacakta tepem atardı, evlenince seni bu evden atıp ben oturacam derdim, dagdan gelip, bagdakinimi kovuyor aklınca.

Çok iyi niyetli biri olduğunu dusunuyorum ama aklın yonetemedigi iyi niyet iyi niyet degildir.tek hatan sınırlarını cizememen iyi olmakla saf olmak arasındaki farkı ayirmalisin.Cok sakin bi uslupla bu tarz sohbetlerden hoslanmiyorum vs. Diyebilirsin buna kimse bisey diyemez.Kendi sınırını saygılı uslupla çizmeyi ogrenmezsen ilerde fevrice asabi bisekilde herkese hirlarken kendini bulabilirsin.İyi olim derken kötü olursun busefer

Zerre kadar sevgin varsada gelin hanıma dengesizliği ile bitmiş kendini senden üstün görmek ezmek sende susarsan ezecek terbiyesiz seviyesiz insan yenge sıfatını hak etmiyor, arkadaşlarında dediği gibi dağdan gelmiş bağdakini kovuyor bugün seninle uğraşan yarın annenede huzur vermez bu böyle biline haddini bilecek kimse vermiyorsa sen vereceksin madem 2 yaşda büyüksün nasıl susarsın ? Yerinde olsam sanane seni alakadar etmez benim hayatım yemek bilirim yada bilmem yapmam seni asla ilgilendirmez bundan sonrada burnunu sokma benim hiçbirşeyime derdim .Evlendim diye kendini ne sanıyorsun ya insan gibi konuş yada insan olmayı beceremiyorsan susmayaı bari becer "diye konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…