Cidden sinir olmamak elde değil muhabbetine çok dahil olmuyorum mesela bı kere normal bi şekilde rahatsız olduğumu söyledim ertesi gün abimi salmış bnm üstüme haksız yere özür diledim açıkçası o yüzden çok muhatap olmuyorum sizce nasıl davranıyım?Belki fikri değişmiştir.
Yani ben pek görmedim ama, ailenizi çok seviyordur belki. Siz evlenip gidince o biricik gelin olarak devam etmek istiyor olabilir belki de. Ama bunu hiç görmedim benKaynanasını görümceden kıskanan gelin, yani oldukça ütopik
Yani ben asla haklı olduğum bir konuda özür dilemem. Çünkü bu karşı tarafın hatalarını tekrarlamasına, her durumda üste çıkmasına sebep olur. Yani sorunu çözmez aksine büyütür.Cidden sinir olmamak elde değil muhabbetine çok dahil olmuyorum mesela bı kere normal bi şekilde rahatsız olduğumu söyledim ertesi gün abimi salmış bnm üstüme haksız yere özür diledim açıkçası o yüzden çok muhatap olmuyorum sizce nasıl davranıyım?
peki siz hayatınız boyunca ben hatalıyım kıskancım kötüyüm diyene rastladınızmıNe yapmış olabilirim sizce ona? Gözünüzde aa evet bu görümce kesin şöyledir böyledir diosunuz ama.. Benim zayıflığımı bile aaa fesat bu ondan zayıf kalmış diyerek yüzüme vurdu toplum içinde. Abimden bile beni kıskanıyor. Abimle eskisi gibi muhabbet bile edemiyorum. Abimle resim atsam kaldırttırıyor.
neden çekiyorsun başla bir yerden terbiye etmeyeEvet kızlar abimin eşi benden 2 yaş küçük abimde benden 3 yaş büyük. 1 yıldır evliler hiçbir şekilde ne özel hayatlarına nede yaşantılarına müdahale ederim etmedim de. Her zaman gönlünü hoş tutmaya çalışırım her zaman belirli bi seviye de konusurum ses tonum dahi olsun.. yemek yapar annem onlara da veririz yeri geldi mi pazar ihtiyaçlarını annem karşılar. Annem zaten bı kaynana gibi değildir hiç hep ılımlı yaklaşır abdestli namazlı biridir. Nişanlıyken bı kaç kez abimi doldurup bana salmıştı haksız yere gidip abimin hatrına özür dilemiştim. ondan beridir içten içe hep çekiyorum kendimi bir türlü sevemiyorum. Ben bekarım ve sürekli bnm hayatımda biri var mı bunun arayışında toplum içinde filan bunu yapıyor bazen. Aldığım hiç birseyi beğenmiyor. Ben onun evlenirken ne mobilyasına ne çeyizine bişe dedım hepsi çok güzel şen beğeniyorsan al dedım. Ama o hep böyle. Birde iki yüzünü gördüğüm günden beridir midem almıyor artık onu. Kendimi çekiyorum ve çektiğimin farkında. Ablası ile sürekli benim hiç bir iş yapmadığımı makarna hariç hiç bir yemek filam bilmediğimi, neymiş ben gidici o kalıcıymiş Bn gidince buralar hep ona kalacakmış bunu söylüyor gülerek çocuk gibi aynı her şeye bi cevabı var ve ben kafayı yiyorum içime atıyorum bana dert oluyor. Az önce yine saçma bişe oldu içimden kızdım sustum. Çok garip bi insan. Nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor annesinin ağzına bakıyor çok. Abimde bunların tam tersi. Gel gelelim abim kızdığı halde bişe diyemiyor ağzına bakıyor resmen. Sevmediği özelliklerinin hepsi karısında var. Çildırcam kızlar ya üst katımızda oturuyorlar. Annemlere kızıyorum niye üste ev yaptınız diye. Artık Herşeyi gözüme batıyor dediğini duymazdan gelip gözümü kapatıyorum. Ama odama geçince sinir oluyorum ülserim tavan yapıyor . Yanı olan yine bana oluyor.
Görüşlerinize saygı duyuyorum teşekkür ederim. Fakat destekleyici yorumlar kimseden beklemiyorum yada gaza gelip ona sarmayida beklemiyorum sadece paylaşıp rahatlamak istedimpeki siz hayatınız boyunca ben hatalıyım kıskancım kötüyüm diyene rastladınızmı
sizin öyle olduğunuzu ima etmiyorum yanlış olmasın fakat tek tarafı dinleyerek sizin tamamen masun onun tamamen suçlu kabul etmek size yapılan yorumlarda izi destekleyici yorumlar yapmak size kendinizi yargılama fırsatı vermemek aile içi ilişkileri dahada zora sokacaktır
umarım en kısa zamanda ilişkiler normale döner aile olmak iyi ilişkiler gerektirir aksi taktirde üzüntü uzaklaşma olurGörüşlerinize saygı duyuyorum teşekkür ederim. Fakat destekleyici yorumlar kimseden beklemiyorum yada gaza gelip ona sarmayida beklemiyorum sadece paylaşıp rahatlamak istedim
Öncesinde kibar bir şekilde uyardım bak böyle söylemen hiç hoş değil diye tamam demişti . Ertesi gün abim bana mesaj attı abde özür dile diye. Abi neden özür diliyorum dedim haksız yere abimin hatrına diledim. Hep aranın bozulmasından korkuyorum. Arada kalmaktan adım görümce olur çıkar sus abde diyorum kendime.. Annem babam üzülmesin diye. Kalbi kırılmasın diye.susmayıp cevabını versenize usulunce
sevmek zorunda değilsiniz kiEvet kızlar abimin eşi benden 2 yaş küçük abimde benden 3 yaş büyük. 1 yıldır evliler hiçbir şekilde ne özel hayatlarına nede yaşantılarına müdahale ederim etmedim de. Her zaman gönlünü hoş tutmaya çalışırım her zaman belirli bi seviye de konusurum ses tonum dahi olsun.. yemek yapar annem onlara da veririz yeri geldi mi pazar ihtiyaçlarını annem karşılar. Annem zaten bı kaynana gibi değildir hiç hep ılımlı yaklaşır abdestli namazlı biridir. Nişanlıyken bı kaç kez abimi doldurup bana salmıştı haksız yere gidip abimin hatrına özür dilemiştim. ondan beridir içten içe hep çekiyorum kendimi bir türlü sevemiyorum. Ben bekarım ve sürekli bnm hayatımda biri var mı bunun arayışında toplum içinde filan bunu yapıyor bazen. Aldığım hiç birseyi beğenmiyor. Ben onun evlenirken ne mobilyasına ne çeyizine bişe dedım hepsi çok güzel şen beğeniyorsan al dedım. Ama o hep böyle. Birde iki yüzünü gördüğüm günden beridir midem almıyor artık onu. Kendimi çekiyorum ve çektiğimin farkında. Ablası ile sürekli benim hiç bir iş yapmadığımı makarna hariç hiç bir yemek filam bilmediğimi, neymiş ben gidici o kalıcıymiş Bn gidince buralar hep ona kalacakmış bunu söylüyor gülerek çocuk gibi aynı her şeye bi cevabı var ve ben kafayı yiyorum içime atıyorum bana dert oluyor. Az önce yine saçma bişe oldu içimden kızdım sustum. Çok garip bi insan. Nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor annesinin ağzına bakıyor çok. Abimde bunların tam tersi. Gel gelelim abim kızdığı halde bişe diyemiyor ağzına bakıyor resmen. Sevmediği özelliklerinin hepsi karısında var. Çildırcam kızlar ya üst katımızda oturuyorlar. Annemlere kızıyorum niye üste ev yaptınız diye. Artık Herşeyi gözüme batıyor dediğini duymazdan gelip gözümü kapatıyorum. Ama odama geçince sinir oluyorum ülserim tavan yapıyor . Yanı olan yine bana oluyor.
Oda sürekli size laf sokuyor mu? Bazen de yerlere göklere sığdıramıyor beni. Beni övüyor dengesiz mi ne acabasevmek zorunda değilsiniz ki
ben de erkek kardesımın eşini sevmıyorum
o da benı sevmıyor:)
zorunlu zamanlarda bıraraya gelıyoruz onun dısında ıletısımım yok
ya evet malesef var böyle kafada insanlar. malesef ki size denk gelmiş bi tanesi. uzak durmanız daha iyi. inşallah siz de evlenir de kendinize mus mutlu bir yuva kurarsınız . hasetinden çatır çatır çatlar gelin de.Ne yapmış olabilirim sizce ona? Gözünüzde aa evet bu görümce kesin şöyledir böyledir diosunuz ama.. Benim zayıflığımı bile aaa fesat bu ondan zayıf kalmış diyerek yüzüme vurdu toplum içinde. Abimden bile beni kıskanıyor. Abimle eskisi gibi muhabbet bile edemiyorum. Abimle resim atsam kaldırttırıyor.
Benimde yeğenim oldu eli kolu kırılacak dıye vermedi kucağıma bende uzaklaştım. Sonra hiç gelmiyorsun dedi. Bende şen böyle dediğin için sevemiyorum ki yeğenimi diyip ağlamıştım çok gücüme gitmişti ben onu resimlerinden seviyorum dedim. Bundan sonra bu bı değişti şimdi bazen müsait misiniz sevmeye gelcem diyorum. Tabi gelcen abde Burası yabancı yer mi diyor.bende sevemiyorum abimin eşini..
hiç sevmedim başından beri..
oda beni hiç sevmedi.
sevmesine hiç gerek yok ki..
kıskandi mutluluğuma çekemedi herşeyim var olduğunu hazmedemedi..
bebegimi kaybettiğimde yanimdaydi.. sonrada annesi onu bi doldurdu da doldurdu sora laf yapıştı...
yegenim doğduğunda bi kez gittim surat astı. niye geldin der gibi. bi dahada hiç muhattap olmadim
msj atmam için kuduruyor. ben mi hiç atmam vallaa..
şimdi nolduu..
abimden boşanmak üzere...
ailesi yüzünden boşaniyor abimden...
senin abin boşanmadığına dua et. yengen olacak kişi evine bağlı çikti. hiç ortalığa karışma.. hee de geç.. takma.:)
benimde görümcem var.. senin yengenle yaşit.. ben büyügüm ondan 5 yaş. bana yenge der.
hiç girmem polemige.. sevgilin varmi nasıl gidiyo diye hiç sormam.o söler hiç sıkmadim bugüne kadar bazen atışmalarim olur:)ee napcak hep tatlı olmuyo tuzu biberi de oluyo maalesef:)
şimdi gelin buraya yazamış olsa nasıl bir metin çıkardı ortaya
bilmiyorum hiçbir olayın tek tarafı yoktur
bak sanslısın görüyosun ben resimlerden görüyorum yeğenimi.. bi sevemedim vermedi ki kucagima. öle kaldi 5 aydir görmüyorum. ben onun gibi yenge olmadim istemedim.Benimde yeğenim oldu eli kolu kırılacak dıye vermedi kucağıma bende uzaklaştım. Sonra hiç gelmiyorsun dedi. Bende şen böyle dediğin için sevemiyorum ki yeğenimi diyip ağlamıştım çok gücüme gitmişti ben onu resimlerinden seviyorum dedim. Bundan sonra bu bı değişti şimdi bazen müsait misiniz sevmeye gelcem diyorum. Tabi gelcen abde Burası yabancı yer mi diyor.
yooo laf sokmazOda sürekli size laf sokuyor mu? Bazen de yerlere göklere sığdıramıyor beni. Beni övüyor dengesiz mi ne acaba
Dediğiniz gibi bende aynen böyle yapıyorum iş başvurusu yapıyorum bı işe girsem hiç görmem. Eskiden öyleydi. Toplum içinde onu dinliyorum dediklerine saygı duyuyorum tersine tersine konuşmuyorum. Ama o hep Herşeyi biliyorum bilirim gibi konuşuyor. O konuştuğun da başka şeylerle ilgileniyorum. Yani susuyorum pek bişeler demiyorum yeri geldi mi ince dokunuşlar yapıyorum ama abartmakta istemiyorum. İyice zıtlasır diye.çok fazla içli dışlı olmayın. yemekleri herkes kendi evinde yesin. sürekli oturmacalara gidip gelmeyin. o geldiğinde illa bir iş uydurup gidin.
size birşey dediğinde kibarca saygınızı bozmadan cevabınız verin ki içinizde biriktirip yanlış bir anda ani patlama yaşamayın.
son olarak bu saatten sonra onu sevebileceğinizi sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?