- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Dediğiniz gibi bende aynen böyle yapıyorum iş başvurusu yapıyorum bı işe girsem hiç görmem. Eskiden öyleydi. Toplum içinde onu dinliyorum dediklerine saygı duyuyorum tersine tersine konuşmuyorum. Ama o hep Herşeyi biliyorum bilirim gibi konuşuyor. O konuştuğun da başka şeylerle ilgileniyorum. Yani susuyorum pek bişeler demiyorum yeri geldi mi ince dokunuşlar yapıyorum ama abartmakta istemiyorum. İyice zıtlasır diye.
Abime tuvalete gitme dese gitmez :) o yüzden korkulurO size gülerek laf çarptırıyorsa aynısını siz de yapın ki ne kadar kötü olduğunu anlasın. Ayrıca kocasını kendi ağzına baktıran kadınlar bu işin sırrı nedir bi verse:)
Ay niye özür diliyorsun ki. Hayır özür dilemesen abin ne yapicak. Benim abim böyle bir sebepten git özür dile diyecek abi falan tanımam pişman ederim inceldigi yerden kopsun. Bu kadar pasif ezik olma lütfen. Yoksa tepene binerler.Cidden sinir olmamak elde değil muhabbetine çok dahil olmuyorum mesela bı kere normal bi şekilde rahatsız olduğumu söyledim ertesi gün abimi salmış bnm üstüme haksız yere özür diledim açıkçası o yüzden çok muhatap olmuyorum sizce nasıl davranıyım?
asıl olanın bu olması gerekmezmi iki taraf dinlenir gözlenir haklı yada haksızı (gerçi yargılama hakkına bile sahip değiliz) öyle karar verilir objektif bir şekildeHiçbir şey tek tarafli degildir de bu niye sadece gelinin sevilmedigi konularda yazılıyor.Hiç kayinvalide şikayet edilirken ya bi de onun açısından dinlemek lazım diyen hiç duymadım bu forumda!
asıl olanın bu olması gerekmezmi iki taraf dinlenir gözlenir haklı yada haksızı (gerçi yargılama hakkına bile sahip değiliz) öyle karar verilir objektif bir şekilde
sizin duymamanız asıl olması gerekenin bu olmadığı anlamına gelmez
kedi suya nasıl tepki veriyorsa kadınlar kulübüde kaynanaya öyle tepki veriyorBen de zaten asıl olması gereken buysa neden uygulanmıyor onu soruyorum. Bana göre doğru veya yanlış diye bir şey yazmadım.
bence karısma görüsme abın o ne yaparsa onu ilah gibi görür dediginden cıkmaz.bizim abıde el oldu gitti karısı agzına bakıo ve bız annem asla karısmaz.kadının gözü abımde degıl kı parada.Evet kızlar abimin eşi benden 2 yaş küçük abimde benden 3 yaş büyük. 1 yıldır evliler hiçbir şekilde ne özel hayatlarına nede yaşantılarına müdahale ederim etmedim de. Her zaman gönlünü hoş tutmaya çalışırım her zaman belirli bi seviye de konusurum ses tonum dahi olsun.. yemek yapar annem onlara da veririz yeri geldi mi pazar ihtiyaçlarını annem karşılar. Annem zaten bı kaynana gibi değildir hiç hep ılımlı yaklaşır abdestli namazlı biridir. Nişanlıyken bı kaç kez abimi doldurup bana salmıştı haksız yere gidip abimin hatrına özür dilemiştim. ondan beridir içten içe hep çekiyorum kendimi bir türlü sevemiyorum. Ben bekarım ve sürekli bnm hayatımda biri var mı bunun arayışında toplum içinde filan bunu yapıyor bazen. Aldığım hiç birseyi beğenmiyor. Ben onun evlenirken ne mobilyasına ne çeyizine bişe dedım hepsi çok güzel şen beğeniyorsan al dedım. Ama o hep böyle. Birde iki yüzünü gördüğüm günden beridir midem almıyor artık onu. Kendimi çekiyorum ve çektiğimin farkında. Ablası ile sürekli benim hiç bir iş yapmadığımı makarna hariç hiç bir yemek filam bilmediğimi, neymiş ben gidici o kalıcıymiş Bn gidince buralar hep ona kalacakmış bunu söylüyor gülerek çocuk gibi aynı her şeye bi cevabı var ve ben kafayı yiyorum içime atıyorum bana dert oluyor. Az önce yine saçma bişe oldu içimden kızdım sustum. Çok garip bi insan. Nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor annesinin ağzına bakıyor çok. Abimde bunların tam tersi. Gel gelelim abim kızdığı halde bişe diyemiyor ağzına bakıyor resmen. Sevmediği özelliklerinin hepsi karısında var. Çildırcam kızlar ya üst katımızda oturuyorlar. Annemlere kızıyorum niye üste ev yaptınız diye. Artık Herşeyi gözüme batıyor dediğini duymazdan gelip gözümü kapatıyorum. Ama odama geçince sinir oluyorum ülserim tavan yapıyor . Yanı olan yine bana oluyor.
Haksız değilsem bırak abiyi tüm sulalem üzerime gelsin ozur dilemem. Çok hatalisin.Cidden sinir olmamak elde değil muhabbetine çok dahil olmuyorum mesela bı kere normal bi şekilde rahatsız olduğumu söyledim ertesi gün abimi salmış bnm üstüme haksız yere özür diledim açıkçası o yüzden çok muhatap olmuyorum sizce nasıl davranıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?