Abimin eşini bir türlü sevemiyorum

valla kimse kimseyi idare etmek zorunda değil. insanlar ancak çoluk çocuğunu idare edebilir o kadar. yani çok da pusmayın. haklı olduğunuz yerde söyleyin ama sonra özür dilemeyin. inş işiniz de olur hayırlısıyla.

O size gülerek laf çarptırıyorsa aynısını siz de yapın ki ne kadar kötü olduğunu anlasın. Ayrıca kocasını kendi ağzına baktıran kadınlar bu işin sırrı nedir bi verse:)

O size gülerek laf çarptırıyorsa aynısını siz de yapın ki ne kadar kötü olduğunu anlasın. Ayrıca kocasını kendi ağzına baktıran kadınlar bu işin sırrı nedir bi verse:)
Abime tuvalete gitme dese gitmez :) o yüzden korkulur

Aramızda kalsın da ben de kayınvalidemle görümcemi sanırım sevmiyorum. Hoş onların da beni içten sevdiklerini düşünmüyorum zaten.
Bana bir zararları yok ama kişilik olarak çok korkunçlar.
Allah sahiplerine sabır versin.

Ay niye özür diliyorsun ki. Hayır özür dilemesen abin ne yapicak. Benim abim böyle bir sebepten git özür dile diyecek abi falan tanımam pişman ederim inceldigi yerden kopsun. Bu kadar pasif ezik olma lütfen. Yoksa tepene binerler.

Hiçbir şey tek tarafli degildir de bu niye sadece gelinin sevilmedigi konularda yazılıyor.Hiç kayinvalide şikayet edilirken ya bi de onun açısından dinlemek lazım diyen hiç duymadım bu forumda!
asıl olanın bu olması gerekmezmi iki taraf dinlenir gözlenir haklı yada haksızı (gerçi yargılama hakkına bile sahip değiliz) öyle karar verilir objektif bir şekilde
sizin duymamanız asıl olması gerekenin bu olmadığı anlamına gelmez

Ben de zaten asıl olması gereken buysa neden uygulanmıyor onu soruyorum. Bana göre doğru veya yanlış diye bir şey yazmadım.

Ben de zaten asıl olması gereken buysa neden uygulanmıyor onu soruyorum. Bana göre doğru veya yanlış diye bir şey yazmadım.
kedi suya nasıl tepki veriyorsa kadınlar kulübüde kaynanaya öyle tepki veriyor
kendi adıma iki tarafın dinlenmesi gerektiğine inananlardanım
kaynana olayında birde şu var şuan kaynana pozisyonundaki nesil sosyalmedya kullanıcısı pek değil haliyle mekan gelinlerin mekanı
kaynanaya cvp hakkı doğmuyor

Son düzenleme:
Hakettiğinden fazla değer vermişsiniz. Gelin olcağına şimdiden kaynananı olmuş. Haksız yere özür dilemeniz ve yeğeniNizi sevmemeniz Hakkı'nda yanında ağlamanıZla o zaten hepten burnunu kaldırmıştır.

Çoktan ağırlığınızı koymalıydınız... Bence bir daha olumsuz birşey olduğunda direkt önce annenizi sonra abinizi muhatap alın ki annen senin lehine olsun ve kendinizden emin olun. Öyle gereksiz özür dilemelerle falan o daha çooook konuşur. Almış bir kere ipleyi eline.

bence karısma görüsme abın o ne yaparsa onu ilah gibi görür dediginden cıkmaz.bizim abıde el oldu gitti karısı agzına bakıo ve bız annem asla karısmaz.kadının gözü abımde degıl kı parada.

Biraz dengesiz belliki sende gulerek laf sok yengecim biri var yada yok niye bu kadar dustun pesine de bisey yapamiyor dediginde de sen yapta bende ögrenim sende ögren de odana geldigin de musait degilim suan sonra knsuruz de tepkini goster

Sevmeyin,saygıyı koruyun yeter.. muhtemelen o da sizi sevmiyordur zaten

Haksız değilsem bırak abiyi tüm sulalem üzerime gelsin ozur dilemem. Çok hatalisin.

Tatlım ya çok üzüldüm. Gerçekten dip dibe olmasanız ayda yılda bir görürsün bu saygisizliklari sindirmen daha kolay olurdu. Ama hergün hergün çekilmez çile yani.

Sen bence rahatsızlıklarıni kendine yakışan bir dille ifade etmeye başla susup yutma. Abinin doldurup üstüne gönerirse unutma abin ne kadar o evin çocuğu ise sen de öylesin. Kavga çıkar annenin destek al, babani destek al. Ben bu evde olduğum müddetçe siz gidip gorusursunuz ama benim evime gelmesin istemiyorum yenge noktasına kadar işi goturebilirsin. Tabi bunu bir günde yaparsan deli olduğunu düşünür herkes ama sen azar azar usturupluca tepkini koymaya başla. Sonrada inceliği yerden kopsun

Biz babama kizdikca annem tek bir sey soylerdi;
Benim bugun kocam, yarin olmayabilir. Ama siz ne yaparsaniz yapin hep babaniz olacak.

Diye ki oyle de oldu. Ayrildilar. Simdi annemin kocasi degil ama halen benim babam. Sizin hesap da bu aslinda, abiniz yarin bi gun bosanabilir ama sizi bosayamaz. Cunku kiz kardesidiniz. Ben olsam toplum icinde soylediginde boyle der bozardim herhalde... Ama tabii yapin diye soylemiyorum, sonucta abinizin ne tepki verecegini de bilmiyorum. Siz evlenip gitseniz de orasi sizin eviniz olmaya devam edecek, o ise sonradan gelme olmaya...

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saymak zorunda boşverin sizde güzel intibalar uyandırmıyorsa çok muhattap olmayın.

Kimsenin annesi "kaynana" gibi değil, cok farklı ve mükemmel insanlar, o zaman bizim gördüklerimiz hangi cennetten çıkma acaba?
Sözüm size değil konu sahibi, sizinki çok süperdir eminim de, benim görümcem de aynı şeyi söyleyince yahu benim kocamın annesi benim bilmediğim biri mi diye düşünmeden edemiyorum :)
+
Sevmezseniz sevmeyin, o da sizi sevmiyor zaten merak etmeyin. Bu tür duygular karşılıklıdır genelde. Annesinin ağzına bakması filan da sizi ilgilendirmez hem. Şahsınıza yönelik olumsuz tavır gelistiriyorsa, hakaret etmiş bir şey yapmışsa cevabını verin geçin, size yönelik olanın dışı sizi ilgilendirmez.

Bu kadar kasmamalısın bence, laf sokuyorsa ver cevabını, hem gelinim hem görümce, hiç kasamam karşımda saygısızca konuşan biri varsa lafı yapıştırırım, o gülerek şaka yollu mu laf sokuyor aynısını yaparım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…