- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Hadi yaaa bu gercekten benim icin kotu bir ornek oldu; peki hic mi gorustugu olmadi dayinizin ya da sevdigi baska biri?Boyle onu gorup Kahrolmak benim gibi ailesinin ustune titreyen biri icin cok aci bilemezsiniz
Ne yapabilirim ki onlari tekrar birlestirmek icin?Ozaman bisey yap ikisi icin
Çok sevmiş demek ki.İnsan sevince bazen gözü görmüyor.Biraraya kizin annesi yasadikca geleceklerini sanmiyorum. Kati ne nobran bir kadin di.. Kizi da dinledi onu mecbur, sevse evet gozu bir sey gormezdi bence. Kolay degil dort senelik yasanmislik. Ama abim hala kiz da suc bulmuyor... Onu hala unutamadigini dusunuyor onun da..
Evet yaaa, bu ask insanin gozunu adeta kor ediyor.. Hastalikli bir ruh hali...Çok sevmiş demek ki.İnsan sevince bazen gözü görmüyor.
Hadi yaaa bu gercekten benim icin kotu bir ornek oldu; peki hic mi gorustugu olmadi dayinizin ya da sevdigi baska biri?Boyle onu gorup Kahrolmak benim gibi ailesinin ustune titreyen biri icin cok aci bilemezsiniz
Ne yapabilirim ki onlari tekrar birlestirmek icin?
Estagfurullah, fikirlerinizin hepsi benim icin onemli ben sadece abimin tekrar o ailede uzulmesini istemiyorum o kadar.. Gorumcelik degil yapmak istedigim..
Gercekten cok karmasik.. Anlamasi zor bir sey biz yasamayanlar icin. Ne hayatlar var degil mi? Dayinizin karisi da bir enteresanmis.. Unutulmamis iliskinin uzerine evliligi kabul etmis oyle degil mi?Dayim suan evli, 2 cocugu var. Onun durumu biraz daha degisik, simdiki karisi hayatina dayimin daha sevgilisi varken girmisti. Oyle cok guzel bir evliligi yok, karisina ilgisiz. Hala eski sevgilisinin hatiralarini sakladigi kutuyu atmadi. Karisi da biliyor ama dayim atarsan seni bosarim diyor. Kiz da evlendi iki cocugu oldu. Ama akli hala birbirlerinde biliyorum.
Cok utobik aslinda .. İmkansiz degil elbette... Oncelikle abimin arkadaslari ile iletisime gecmem gerekiyor sanirim.. Cok tesekkurler, derdimi derdiniz gorup, verdiginiz fikirler ve aydinlatici dusunceleriniz icin.Dedigim gibi bi yerde karsilastirin. Ikiside habersiz olsun. Konussunlar ona göre karar alirlar. Kiz istemese en azindan abin beni istemiyor diye düsünüp unutmaya calisir
Ay ben merak ederim sonucu haberdar edersiniz degil mi gelişmeler olursa konuyu takip edecegimCok utobik aslinda .. İmkansiz degil elbette... Oncelikle abimin arkadaslari ile iletisime gecmem gerekiyor sanirim.. Cok tesekkurler, derdimi derdiniz gorup, verdiginiz fikirler ve aydinlatici dusunceleriniz icin.
Aynen bende merak edeceğim..Inş. mutlu bir son olur... :)Ay ben merak ederim sonucu haberdar edersiniz degil mi gelişmeler olursa konuyu takip edecegim
Gercekten cok karmasik.. Anlamasi zor bir sey biz yasamayanlar icin. Ne hayatlar var degil mi? Dayinizin karisi da bir enteresanmis.. Unutulmamis iliskinin uzerine evliligi kabul etmis oyle degil mi?
Aynen bende merak edeceğim..Inş. mutlu bir son olur... :)
İnşallah, tum sevenler kavussunAynen bende merak edeceğim..Inş. mutlu bir son olur... :)
İnsallahh, tabiki haberdar ederim :) yeter ki mutlu olsunlar.Ay ben merak ederim sonucu haberdar edersiniz degil mi gelişmeler olursa konuyu takip edecegim
İnsallah :) cok sagolun.. Fikirleriniz icin tekrar..Aynen bende merak edeceğim..Inş. mutlu bir son olur... :)
Enteresan ve surprizlerle dolu bir hayat hikayesi gercekten de. İkisi de farkli hayatlarda ama akillari hala birbirlerinde olmasi cok uzucu.. Cocuklarinin olmasi da hayatlarinin artik boyle suregelecegini vurguluyor bence.. Tabii siz daha iyi bilirsiniz ailenizi..Dayimla su anki esi sadece arkadaslarmis ve dayimin "9 senelik" iliskisini de biliyordu. Ama dayimi kafasina koymus (yengem kendi agzindan kacirmisti). Bir ara dayimla sevgilisi, sevgilisinin ailesi yuzunden tartismislar uzun bir sure kusluk olmus. Bu da firsattan istifade dayimla yalniz kaldigi bir an yakinlasma ortami olusturmus o arada gayet dogaustu olacak kosullarda yengemin babasi "tesadufen" gormus bunlari. Dayim da kizin adi lekelenmesin hatir gonul va sebeplerden evlenmisler. Sevdigi kiz icin de baya kotu bir surpriz olmustu.
Degil mi.... Keske o kadar kolay olabilseydi her sey. İnanin ben de isterdim.Ben olsam abi sen kızı kaçır benden tam destek derim sevenler hep kavuşmalı
Enteresan ve surprizlerle dolu bir hayat hikayesi gercekten de. İkisi de farkli hayatlarda ama akillari hala birbirlerinde olmasi cok uzucu.. Cocuklarinin olmasi da hayatlarinin artik boyle suregelecegini vurguluyor bence.. Tabii siz daha iyi bilirsiniz ailenizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?