Abimin eski sevgilisi ailemize bulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu konuyu hatirladim. 😂 Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu var resimleri yollayacagim filan diyordu.

Üyeyi hatirlayan cikar mi? 😁 Tek ben hatirlamis olamam. 😬😬😬😬

Hatırladım.Hani şu evli adamı takıntı yapmış kişi.Simdi aynı kişilerse muhtemelen burada bahsettiği eski sevgili kendisi oluyor 🤭

Ben bu konuyu hatirladim. 😂 Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu var resimleri yollayacagim filan diyordu.

Ben de hatırladım 🤣🤣🤣 Abiyi de bekliyorum artık hadi bakalım çekirdek kolam hazır 😎

Abine hiç üzülmedim kusura bakma kız haklı. Yaşarken iyi ama ayrılınca neden kötü olarak anılıyor yapılanlar? Çenesini kapamak cok mu zor. Neyse ki kız dişli sanırım hakkından gelsin.. baba duyarsa kötü olurmuş , kızın ailesi duysa ne olucak?

karşı atak olmasın bu da ahaha

Dedektif getcıd ? 😂 Anlamadigim is kıyafetlerinin olduğunu nereden biliyorlar bu konu konusulurken ve ne fark eder ki ? Kanit mi varmış anlayamadım

Abine hiç üzülmedim kusura bakma kız haklı. Yaşarken iyi ama ayrılınca neden kötü olarak anılıyor yapılanlar? Çenesini kapamak cok mu zor. Neyse ki kız dişli sanırım hakkından gelsin.. baba duyarsa kötü olurmuş , kızın ailesi duysa ne olucak?

bence böyle bir kızın ailesi de yanında olur. duymalarını geçtim zaten biliyor da olabilirler.

bence böyle bir kızın ailesi de yanında olur. duymalarını geçtim zaten biliyor da olabilirler.
Nolursa olsun kızları. Biliyor Olabilir de napsınlar ikisi birlikte yapmış bu haltı ne diye anlatıyor orda burda?!? Erkekligini mi gösteriyor. Vayy erkek be diyip sırtını mı sıvazlatmış..

Bilmiyorum belki ona anlatan kişi soylemiştir. Sadece konudaki noktalar asiri benzeyince aklima direk bi konu geldi. 😬
Ben konuda dert olacak pek bir seyde görmedim. Kiz gidip bunu derse konu daha budaklanicak zaten. Kim bunu derkeeen üstünde iş kıyafeti varmış yaa😡 derde o kisi de neee is kıyafeti mi der isten atar. Uyuz olan biri de yapabilir isten attirmak isteyen biri de sirf canını yakmak isteyen de konu çok saçma ama eşleşme cuk olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X