Abimin eski sevgilisi ailemize bulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nolursa olsun kızları. Biliyor Olabilir de napsınlar ikisi birlikte yapmış bu haltı ne diye anlatıyor orda burda?!? Erkekligini mi gösteriyor. Vayy erkek be diyip sırtını mı sıvazlatmış..

cehalet.. başka birşey değil.
ne yazık ki bunun eğitimle de alakası yok. üniversitelisi de yapıyor böyle öküzlüğü. insanlıkları batsın.

Konular nerdeyse aynı. Sadece farklı açılardan anlatılmış. Siz nasıl alakasız diyebiliyorsunuz? İnsanların şüphelenmesi normal değil mi?
Peki öyle düşünün o zaman sahte konuya yorum atmayın Değersiz olur çünkü dimi

bunu dediğinde iş kıyafetleri varmış.
ablası tiktokta dansöz elbisesiyle dans ediyor.benim namusuma laf ediyor ablasının videosu elimde.
Abim devlet dairesinde şöför gibi bir şey bunu iş kıyafetiyle yapmış. kız abime beni bulup atalım yapıp benim bikinili resimlerimi atmış
Bu kadar benzerlik olması soru işareti ama.

Peki öyle düşünün o zaman sahte konuya yorum atmayın Değersiz olur çünkü dimi
Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler. Abiniz dersini almıştır umarım. Ama size yapılanlar kesinlikle doğru değil. Kız haklı iken haksız durumuna düşmüş.
Sizinle alakalı birine bir şey derse onu şikayet edeceğinizi söyleyin. Ne yapacaksa abinize yapsın. Sizin ne suçunuz var sanki.
İnsanların ne düşüneceklerini kontrol edebildiğiniz bir site bulursunuz umarım.

Abim bir kızla 1-2 ay çıkmış hatta birlikte olmuşlar ( kız söyledi) her neyse ayrılmışlar aralıkta. Abim ortak arkadaşlarına şakasına kız hakkında etik olmayan bir şey söylemiş tahmin edersiniz çok hatalı evet asla haklamıyorum bunu kıza demişler. Abim devlet dairesinde şöför gibi bir şey bunu iş kıyafetiyle yapmış kız abime beni bulup atalım yapıp benim bikinili resimlerimi atmış “al sen önce kendi kardeşine bak ben tayt giyince amacın ne diyor diyordun asıl bunun amacı ne senin baban hapse girdi siz basit bir ailesiniz benim ailem Ve ben okumuş kıskançlar kardeşin travestilerin evinde kalıyor” (Yakın arkadaşım travesti ama bu onun kendi tercihi) Gibi bir sürü mesaj atmış abim bana saldırcaktı annem ayırdı kıza mesaj attım abim Adına özür diledim oda abimi müşteri hizmetlerine şikayet edeceğine bu işin burda kalmadığını söyledi ne yapacağımızı bilmiyoruz çok dişli biri ve akrabalarımıza mesaj atacakmış babam duysa kötü olacak :KK43:((
Çalma kapını çalarlar kapını. Kimsenin arkaasından laf söylemek abinize düşmez. Ah şu ayrııldıktan sonra atıp tutan erkekle yok mu.. efendi gibi susmazsan müstehaktır. Güzel bir ders olmuş size.

Abim bir kızla 1-2 ay çıkmış hatta birlikte olmuşlar ( kız söyledi) her neyse ayrılmışlar aralıkta. Abim ortak arkadaşlarına şakasına kız hakkında etik olmayan bir şey söylemiş tahmin edersiniz çok hatalı evet asla haklamıyorum bunu kıza demişler. Abim devlet dairesinde şöför gibi bir şey bunu iş kıyafetiyle yapmış kız abime beni bulup atalım yapıp benim bikinili resimlerimi atmış “al sen önce kendi kardeşine bak ben tayt giyince amacın ne diyor diyordun asıl bunun amacı ne senin baban hapse girdi siz basit bir ailesiniz benim ailem Ve ben okumuş kıskançlar kardeşin travestilerin evinde kalıyor” (Yakın arkadaşım travesti ama bu onun kendi tercihi) Gibi bir sürü mesaj atmış abim bana saldırcaktı annem ayırdı kıza mesaj attım abim Adına özür diledim oda abimi müşteri hizmetlerine şikayet edeceğine bu işin burda kalmadığını söyledi ne yapacağımızı bilmiyoruz çok dişli biri ve akrabalarımıza mesaj atacakmış babam duysa kötü olacak :(((
Olayda tek size üzüldüm abinize çok iyi olmuş böyle şeylerin şakası olmaz iyi anlar bundan sonra

Ben bu konuyu hatirladim. 😂 Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu var resimleri yollayacagim filan diyordu.

Üyeyi hatirlayan cikar mi? 😁 Tek ben hatirlamis olamam. 😬😬😬😬

Konuyu okurken aklıma geldi...yok artık dedim kendi kendime ...demek doğru hatirlamisim bravo size...:KK9::KK9:

Bana olayı anlatın ya hahaha vay vay tayt demekkk hııııııı vallaha belki kilolusunuz tayt yakışmıyor ondan diyor
Kardeşine yakışmayan şey giydiriyor diyordur
Eee bikinili kızın da güzel fiziği varsa
Müşteri hizmetlerni beğendim ne diye şikayet etmiş

Sein abin, bir gantleman degil. Eger beyefendi olsaydi, gecmiste kiz arkadisyla yaptiklarini kimseye anlatmazdi.

Bir kızın namusuna! edilen lafın intikamını hemcinsinden alması 🤦🏻‍♀️ Erkeklere her şey size mübah, elinizin kiri demenin bir çeşididir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X