- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
Evet bende hatırladım o kız omu acabaBen bu konuyu hatirladim.Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu var resimleri yollayacagim filan diyordu.
Üyeyi hatirlayan cikar mi?Tek ben hatirlamis olamam.
Eski sevgilim arkamdan “oynak” demiş!!
Merhaba bir ilişkim olmuştu kültür farkları vardı o doğulu ben laz ama bunu sorun etmedim onu sevmiştim halada vardı bir şeyler ve benim bakire olmadığımıda biliyordu sorun etmedi konusunuda açmadı her neyse ayrılalı oldu baya benim hakkımda ortak bir erkek arkadaşımıza bu lafı etmiş sebebi ise...www.kadinlarkulubu.com
Evet böyle saroş emin nidasiyla okunmaliiiAh ah ah fena güldürdün beni birde o sesin catlamalariyla okudumsebayaaaaaaatttt sebaayyyyaaaattt
Ne var aç küpek
Tabi lütfen IP numaralarımıza bakılsın
Hahaha.Merhaba,
IP bizim kriterimiz değil ama işin ilginç tarafı @waterlily1 ile IP adresleriniz maalesef çakışıyor. Tesadüf olur bu kadar olmaz sanki. Biri sizi zan altında bırakmak için sizin IP'nizi de mi taklit etti?
İki konuda da "üzerinde iş kıyafetinin olması" diyor anlamadım o kısmı niye özellikle belirtiliyor?Ben bu konuyu hatirladim.Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu var resimleri yollayacagim filan diyordu.
Üyeyi hatirlayan cikar mi?Tek ben hatirlamis olamam.
Eski sevgilim arkamdan “oynak” demiş!!
Merhaba bir ilişkim olmuştu kültür farkları vardı o doğulu ben laz ama bunu sorun etmedim onu sevmiştim halada vardı bir şeyler ve benim bakire olmadığımıda biliyordu sorun etmedi konusunuda açmadı her neyse ayrılalı oldu baya benim hakkımda ortak bir erkek arkadaşımıza bu lafı etmiş sebebi ise...www.kadinlarkulubu.com
Ayy bu ucuz senaryoyu iki kez pazarlayacağini zannedip yakayi ele vermis ya ahahahahah
Allah kimseyi boş etmesinDaha önce de aynı şeyi yapmıştı. Bir aldatma hikayesini iki taraflı yazmıştı.
Konunun birinde kendisi aldatılan kadının arkadaşıydı, diğerinde aldatan adamın sevgilisi...
Eski adı da tirsi zaten. Bu adını da susluTRS diye almış.
Yakayı ele vereceğini bile bile aynı şeyi yapıp duruyor niyeyse
Tabi ayırmak lazım yuva yıkan kadın ile yuvayı yapan kadın olarak, ama kişilik bozukluğun tedavisi yok , toplumun yüz karası bunlar her yerdelerkız sen ne manyak çıktın. waterlily olarak açtığın son konuda banlanmıştın sonra geri geldin, senin zaten daha bu forumda devam etmemen gerekiyordu, nasıl döndüğüne şaşırmıştım. Bir de gelip milletin aldatma konularında aldatılan kadınlara, metresleri savunuyordun, sallıyordun ahlaksız seni. eğer evli adamı evli olduğunu bile bile ayartmadığını bilsem üzülürdüm bile sana ama, sen şeytani bir şeysin. Evli biriyle onun yatağında yatıp kalkıp eşine sen kadın olsaydın kocanı elinde tutardın gibi bir şey yazmıştın. Sende ağır kişiliksizlik sendromu var, tedavisi falan da yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?