- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Nolursa olsun kızları. Biliyor Olabilir de napsınlar ikisi birlikte yapmış bu haltı ne diye anlatıyor orda burda?!? Erkekligini mi gösteriyor. Vayy erkek be diyip sırtını mı sıvazlatmış..
Peki öyle düşünün o zaman sahte konuya yorum atmayın Değersiz olur çünkü dimiKonular nerdeyse aynı. Sadece farklı açılardan anlatılmış. Siz nasıl alakasız diyebiliyorsunuz? İnsanların şüphelenmesi normal değil mi?
Ben de babam degilim ama benziyorum isteBen o değilim konu benziyor ama malesef keşke yalan olsa
bunu dediğinde iş kıyafetleri varmış.
ablası tiktokta dansöz elbisesiyle dans ediyor.benim namusuma laf ediyor ablasının videosu elimde.
Bu kadar benzerlik olması soru işareti ama.Abim devlet dairesinde şöför gibi bir şey bunu iş kıyafetiyle yapmış. kız abime beni bulup atalım yapıp benim bikinili resimlerimi atmış
Peki öyle düşünün o zaman sahte konuya yorum atmayın Değersiz olur çünkü dimi
İnsanların ne düşüneceklerini kontrol edebildiğiniz bir site bulursunuz umarım.Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler. Abiniz dersini almıştır umarım. Ama size yapılanlar kesinlikle doğru değil. Kız haklı iken haksız durumuna düşmüş.
Sizinle alakalı birine bir şey derse onu şikayet edeceğinizi söyleyin. Ne yapacaksa abinize yapsın. Sizin ne suçunuz var sanki.
Çalma kapını çalarlar kapını. Kimsenin arkaasından laf söylemek abinize düşmez. Ah şu ayrııldıktan sonra atıp tutan erkekle yok mu.. efendi gibi susmazsan müstehaktır. Güzel bir ders olmuş size.Abim bir kızla 1-2 ay çıkmış hatta birlikte olmuşlar ( kız söyledi) her neyse ayrılmışlar aralıkta. Abim ortak arkadaşlarına şakasına kız hakkında etik olmayan bir şey söylemiş tahmin edersiniz çok hatalı evet asla haklamıyorum bunu kıza demişler. Abim devlet dairesinde şöför gibi bir şey bunu iş kıyafetiyle yapmış kız abime beni bulup atalım yapıp benim bikinili resimlerimi atmış “al sen önce kendi kardeşine bak ben tayt giyince amacın ne diyor diyordun asıl bunun amacı ne senin baban hapse girdi siz basit bir ailesiniz benim ailem Ve ben okumuş kıskançlar kardeşin travestilerin evinde kalıyor” (Yakın arkadaşım travesti ama bu onun kendi tercihi) Gibi bir sürü mesaj atmış abim bana saldırcaktı annem ayırdı kıza mesaj attım abim Adına özür diledim oda abimi müşteri hizmetlerine şikayet edeceğine bu işin burda kalmadığını söyledi ne yapacağımızı bilmiyoruz çok dişli biri ve akrabalarımıza mesaj atacakmış babam duysa kötü olacak((
Olayda tek size üzüldüm abinize çok iyi olmuş böyle şeylerin şakası olmaz iyi anlar bundan sonraAbim bir kızla 1-2 ay çıkmış hatta birlikte olmuşlar ( kız söyledi) her neyse ayrılmışlar aralıkta. Abim ortak arkadaşlarına şakasına kız hakkında etik olmayan bir şey söylemiş tahmin edersiniz çok hatalı evet asla haklamıyorum bunu kıza demişler. Abim devlet dairesinde şöför gibi bir şey bunu iş kıyafetiyle yapmış kız abime beni bulup atalım yapıp benim bikinili resimlerimi atmış “al sen önce kendi kardeşine bak ben tayt giyince amacın ne diyor diyordun asıl bunun amacı ne senin baban hapse girdi siz basit bir ailesiniz benim ailem Ve ben okumuş kıskançlar kardeşin travestilerin evinde kalıyor” (Yakın arkadaşım travesti ama bu onun kendi tercihi) Gibi bir sürü mesaj atmış abim bana saldırcaktı annem ayırdı kıza mesaj attım abim Adına özür diledim oda abimi müşteri hizmetlerine şikayet edeceğine bu işin burda kalmadığını söyledi ne yapacağımızı bilmiyoruz çok dişli biri ve akrabalarımıza mesaj atacakmış babam duysa kötü olacak((
Tabi lütfen IP numaralarımıza bakılsınDurun, mısır patlatıp geliyorum bende
Konuyu okurken aklıma geldi...yok artık dedim kendi kendime ...demek doğru hatirlamisim bravo size...Ben bu konuyu hatirladim.Bi uye vardi eski sevgilim arkamdan oynak dedi ve bunu derken uzerinde iş kiyafetleri varmis sikayet etsem mi diyordu hatta kendi kardesinin dans ederken videosu var resimleri yollayacagim filan diyordu.
Üyeyi hatirlayan cikar mi?Tek ben hatirlamis olamam.
Eski sevgilim arkamdan “oynak” demiş!!
Merhaba bir ilişkim olmuştu kültür farkları vardı o doğulu ben laz ama bunu sorun etmedim onu sevmiştim halada vardı bir şeyler ve benim bakire olmadığımıda biliyordu sorun etmedi konusunuda açmadı her neyse ayrılalı oldu baya benim hakkımda ortak bir erkek arkadaşımıza bu lafı etmiş sebebi ise...www.kadinlarkulubu.com
Ip nosunuj farklı olması doğruyu söyluyorsunuz demek değil farklı yerden giriyor da olabilirsiniz hayat bu dimiTabi lütfen IP numaralarımıza bakılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?