Abimin evliliği

Ayy ortalığı birbirine kattı gitti. İşine gelen mesajlara cevap veriyor bir de. Sinirden delirdim resmen üstümü başımı paralayacağım

Pehhhhh! Diyerek giriyorum konuya. Yaktınız kızların başını, annende her şeyi iyi yetiştirmiş oğluna, tabi doğru ise

Siz zaten kendinizi haklı görüyorsunuz.Belli ki insanlar da sırf küfür muhabbeti sebebiyle ayrılsınlar falan diyecek diye beklediniz. Anlamadım yani amacı ne bu konunun?
Size defalarca sorulmuş anneniz çok mu yaşlı hasta mı diye, cevap vermediğinize göre gayet eli ayağı tutan sağlıklı bir insan. Düzgün cevaplar istiyorsanız ilk önce sorulan sorulara cevap verin ki insanlar mantıklı yorumlar yapabilsinler. Herkes üç aşağı beş yukarı kestirebiliyor zaten annenizin anlattığınız gibi melek olmadığını. En basitinden küfürleri bizzat kulağımla duydum diyorsunuz. Soruldu size arada nasıl bir diyalog geçti de küfür edildi diye ama buna da cevap yok. Anca biri yüzsüzlük yapıldığından falan bahsetmişse ona cevap vermişsiniz.
Olayı kıvırmadan anlatmadığınız müddetçe gelecek yorumlar böyle olur. Çünkü eski konularınızdan nasıl huzur bozucu olduğunuz ortada. Diğer gelin de dediğiniz gibi anneciğinizden pek memnun değilmiş ki kendi annesine kalmaya gidiyormuş. E yeni geline de öyle ben 2-3 gün kalcam diye gitmemiş ki anneniz hadi bakalım sıra sende diyerek gitmiş belli ki. Kadın istemez tabi diğer gelinin hali ortada çünkü.
Kusura bakmayın ama gelin zaten evlenmeden önce istemediğini belirtmiş sonra barışmak için kabul ettim demesi falan ayak yapmış belli ki. Buna rağmen göz göre göre orda kalmaya gitmek cidden yüzsüzlüktür. Utanır insan ya geçmişte olanları düşünüp. Belli ki huzursuzluk çıkacak.
Abinizle eşi şayet boşanırsa kalkıp bir de abinizle ananız evi kapatıp diğer kardeşe taşınmazlar umarım. O zaman diğer abi de boşanır anneniz oğulcuklarına hizmet eder artık. Hatta siz de boşanıp gidersiniz cümbür cemaat yaşarsınız oh mis.

Ayy ortalığı birbirine kattı gitti. İşine gelen mesajlara cevap veriyor bir de. Sinirden delirdim resmen üstümü başımı paralayacağım

gelinin ailesiyle konuşacaklar ya delirttikleri yetmedi yıkacaklar yuvasını yazıklar olsun
kızın ailesi inşallah dişlidir de yedirmezler kızlarını bunlara

benim kv m annem gibi olsaydı demişsiniz de herkesin annesi kendine kıymetli. annenizin yaptığı sizin gözünüze batmaz da yengenizin gözüne batar..

Neyse insalah tekrarlanmaz. Mutluluklar. Allah kotu niyetli insanlardan uzak tutsun. Iyilerle karsilastirsin.

gelinin ailesiyle konuşacaklar ya delirttikleri yetmedi yıkacaklar yuvasını yazıklar olsun
kızın ailesi inşallah dişlidir de yedirmezler kızlarını bunlara

İnşallah boşanırlar valla. Yazık acıdım kızcağıza. Düşünsene başında böyle bir görümce. Allah düşmanımın başına vermesin ya.

Yazamadan edemicem benim teyzemde geliniyle yasiyo oda yine baska teyzemin kizi ama olmuyo mesela teyzem aksam erkenden odasina cekilir cocuklari uyutur ki ev teyzemin eviydi yani onlarin yanina yerlesmedi onlarda beraber yasamak istemediler ama oglunu ikna edemedi kuzende kabul etti beraber yasamayi onlar gezmeye giderken israr dahi etseler daha kac sene oldu bi kere gitmisligi yok evini hala ayirmak istesede oglu kabul etmiyo evde iste yapar yasida var hastaligida ama her geline esit davranir ayni anda hepsine ayni seyi alir ama yinede ayni evde yine olmuyo ne gelin istiyo nede teyzem gelin kaynana melek olsa kanatlari carpar

Ya siz ne anlatıyorsunuz allah aşkına. Neyle neyi kıyaslıyorsunuz. Hastalık başka keyfiyeten gidip kalmak başka.
Elin kızı dediğiniz insan bakacak size bakarsa siz ilk önce kendi kalbinizin merhametini sorgulayın. Madem ilerde çocuklarınızın size bakma gerekliliği olduğunu düşünüyorsunuz evlendirmeyin. Dizinizin dibinde otursunlar.
Bu arada 4 geliniz sırayla bakıyoruz demişsiniz. Tek gelin olduğunuzu düşünün bakalım. Yılda 3 ay falan bakmıcaksınız yani. Hasta insana bakmak insanlıktır, olması gerekendir. Ama sapasağlam insanın gelip senelerce kalmak istemesi normal olmadığı gibi bunu istememek de kalbin katı olduğunun göstergesi değildir. Olayların ayırdına varalım ilk önce.

Kırsın dizini evinde otursun anneciğiniz...
Yada alın yanınıza kimse mecbur değil baksın yazık değilmi gelinede.
Umarım boşanırlarda böyle anakuzusu bi adamdan kurtulur kadincağız...

Valla ben oglunun evinde birlikte yasamak isteyen
kv deleri de cok kafasiz buluyorum.
Hayat zaten yeterince yorucu
Gelmissiniz belli bir yasa
O yastan sonra isteyecegim tek sey huzur olur, sakinlik olur.
Rahmetli babaannem 9 cocuk dogurmus.
Her biri yanina alsa yilda bir defa sira gelirmis o kadar az yani.
Kadin kimsenin evinde rahat edemem dedi
Oturdu evinde.
Saygi gordu, sevgi gordu hala annemde dahil gelinleri duasini okurlar.

Millet 2 tane dogurmus bakacak ulen tribinde.
Yatirim yapiyorlar sanki.
Doguralim kenarda dursun ilerde degerlenir, rahat ederiz ajshhsh

Senin annen degil mi sonuçta senin istemedigin annene başkası niye baksın? Dile kolay 9 sene o gelin hem aldatılmış hem de kaynanasına bakmış. Diğer gelin zaten saygısızın teki. Tek üzüldüğüm büyük gelin. Yazık nasıl bi vicdanın var merak ediyorum. .

Siz siz olun kocaniza anneni istemiyorum demeyin..her zaman kaybeden taraf siz olursunuz..Ayrıca bir anneye kizindan önce oğlunun bakması düşer..kızı damata gittiği için anneler damat evinde rahat edemezler..ama tabii kalıcı yeri yoksa illa bir cocugunda kalması gerekiyorsa..öncelik oğlundadir..gelin istemiyorsa artık bi orta yol bulunmali...hiçbir gelin asla kV sine kötü konusamaz konusursa kapının önüne konmayi haketmistir..bi söz soylenecekse bu geline değil oğluna düşer.konu sahibine şunu diyorum abin bosasin o kadını herseyin bi üslubu vardır istemiyorsanda öylemi yapılır..tek celsede bosasin..Hayır gelmez o kadından..öğrenir belki bir daha böyle terbiyesizlik yapmamayi..

Oğlunun evinde kalınca oğlu mu bakmış oluyo, hem neden oğluna düşüyor, damat akşama kadar işte damat yiyecek mi kaynamasını ,kafa harbi bi dünya senin

hani derler ya bekara karı boşaması kolaydır diye senin laflar tam o usul ,,sende gelde bi 65 70 ine o zaman bi daha konuşalım bu konuyu.bakacaklar tabii onlar bizim evlatlarimiz bizde bakacağız anamiza babamiza ..bakmicaksak nasıl odicegiz haklarını..tek başlarına yalnız bir odada olmelerinimi izleyelim.merhametli olun be ..nedir bu kV düşmanlığı..kendi oglunuzda oldugunda gelininiz hadi hadi evine diye sizi postaladiginda tek başına odanda kaldiginda bu yazdıklarını hatırla..şu üç günlük dünyada kimse direk kalmıyor..yaz bunu kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…