- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Ayy ortalığı birbirine kattı gitti. İşine gelen mesajlara cevap veriyor bir de. Sinirden delirdim resmen üstümü başımı paralayacağım
benim kv m annem gibi olsaydı demişsiniz de herkesin annesi kendine kıymetli. annenizin yaptığı sizin gözünüze batmaz da yengenizin gözüne batar..Ya ben türkçe konuşuyorum gayet anlaşılır konuşuyorum ama herkes kendi anlamak istedigini anlamış. abim daha sevgiliyken yani kız annem benim Yanıma gelir gider bakarim ona demiş o Hayır ben senin anneni istemiyorum demiş. daha tanımadan.evet ben kV acizlendim fakat saygısızlık yapmadım.elimden geleni yaptım iyi olsun diye ama anlamadı.benim kV de de annem gibi olsaydı sonuna kadar bakarım ki olmasada bakarım.sonuç olarak eşimin annesi o.kimse zorla gelin bakacak demiyor.birazda burda kalayim dedi annem ne var bunda.kimsede yalan söylemedi gelin küfür etti diye biz delimiyiz yalan soyleyip yuva yıkalım.gayette kendi kulaklarimla duydum küfür etti ağzına geleni saydı.ayıp değilmi.kimse kimseye bakmak zorunda değil tamam ama söyleyiş tarzı var.insan gibi söylemek yerine böyle söylerse kusura bakmasın
Neyse insalah tekrarlanmaz. Mutluluklar. Allah kotu niyetli insanlardan uzak tutsun. Iyilerle karsilastirsin.Hayır. Uzun uzun yazmak istemedim. Çok çok olay oldu o gece. Özeti bu hatta eksik. Kv boşatmak için bazı projelerle gelmişti. Uygulamaya çalıştı. Nerdeyse başarıyordu. Ahhhh ahhh üstünden 8 yıl geçti. Tatlım yazsam bitmez. Velhasıl halaaa beni didikliyor kv de. Allahtan şuan uzak. İleride ne olur kimbilir.
gelinin ailesiyle konuşacaklar ya delirttikleri yetmedi yıkacaklar yuvasını yazıklar olsun
kızın ailesi inşallah dişlidir de yedirmezler kızlarını bunlara
Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
yorumları okudum cok itici
benim kaynatam 85 meft oldu son on yılı alzeymer kısmi felçliydi
kaynanam 75 yasında gencliğinden beri şizofren ve şuan alzeymer ve biz 4gelin sıraylan bakıyoruz.
nereye atalım
eee bu adamları bu kadın foğurup nice çilelerle bakmadımı
Yazıklar olsun bi anne on evlada bakıyorda bi evlat bir anababaya bakamıyormuş ya.bunu abin için demiyorum
bu kalpsız kadınları büyüten annelere diyorum nasıl nesiller yetiştıdiniz.resmen soykırım yasatıyolar mevzuya bak.
Benimde iki oglum var ve sacıma ak düşüyo cok xor.küçüğü ateşliydi 5gundür gecem gundüxüm karıştı
şimdi el kızı alsın ben yaslanıyim tek kalayım heee
oldu canım
Bosanma işine grlinxe merhametsiz biriyle ömür gecmez
Siz siz olun kocaniza anneni istemiyorum demeyin..her zaman kaybeden taraf siz olursunuz..Ayrıca bir anneye kizindan önce oğlunun bakması düşer..kızı damata gittiği için anneler damat evinde rahat edemezler..ama tabii kalıcı yeri yoksa illa bir cocugunda kalması gerekiyorsa..öncelik oğlundadir..gelin istemiyorsa artık bi orta yol bulunmali...hiçbir gelin asla kV sine kötü konusamaz konusursa kapının önüne konmayi haketmistir..bi söz soylenecekse bu geline değil oğluna düşer.konu sahibine şunu diyorum abin bosasin o kadını herseyin bi üslubu vardır istemiyorsanda öylemi yapılır..tek celsede bosasin..Hayır gelmez o kadından..öğrenir belki bir daha böyle terbiyesizlik yapmamayi..
hani derler ya bekara karı boşaması kolaydır diye senin laflar tam o usul ,,sende gelde bi 65 70 ine o zaman bi daha konuşalım bu konuyu.bakacaklar tabii onlar bizim evlatlarimiz bizde bakacağız anamiza babamiza ..bakmicaksak nasıl odicegiz haklarını..tek başlarına yalnız bir odada olmelerinimi izleyelim.merhametli olun be ..nedir bu kV düşmanlığı..kendi oglunuzda oldugunda gelininiz hadi hadi evine diye sizi postaladiginda tek başına odanda kaldiginda bu yazdıklarını hatırla..şu üç günlük dünyada kimse direk kalmıyor..yaz bunu kafanaValla ben oglunun evinde birlikte yasamak isteyen
kv deleri de cok kafasiz buluyorum.
Hayat zaten yeterince yorucu
Gelmissiniz belli bir yasa
O yastan sonra isteyecegim tek sey huzur olur, sakinlik olur.
Rahmetli babaannem 9 cocuk dogurmus.
Her biri yanina alsa yilda bir defa sira gelirmis o kadar az yani.
Kadin kimsenin evinde rahat edemem dedi
Oturdu evinde.
Saygi gordu, sevgi gordu hala annemde dahil gelinleri duasini okurlar.
Millet 2 tane dogurmus bakacak ulen tribinde.
Yatirim yapiyorlar sanki.
Doguralim kenarda dursun ilerde degerlenir, rahat ederiz ajshhsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?