Abimin evliliği

Bu arada şunu da yazmadan edemicem.. kv yanında oyurunca iş kv ile bitiyor mu? Yani senin deyiminle bi tabak fazladan bi çamaşır fazladan mı? Bunun gelen gideni var, yatıya gelen kızı var, eşi dostu var.. onlara da hizmeti var. Evde ne yaparsan millete yayan bir ajan var. . Varda var..

Evlenirken nasıl anlaşıldı peki?? İlerde annem gelio bizde de kalıcak dendi mi? Gelinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik.. ama haksız değil. .
Anlastiklarini dusunmuyorum nedense oyle olsa evlenelide iki sene olmus iki sene beklemeden giderdi sonucta yeni evli yalniz kalsinlar dusuncesi yok oteki gelinden belli

Kocan seni dövüyo ve kv suclu. Öyle mi?

kusura bakmayın ama gelip burda kimseye yüreği kararmış diyemezsiniz.burda durum farklı; kadın hasta değil elden ayaktan düşmemiş. Birde oğlunun evine 9 sene boyunca yerleşmiş. Gelinin suçu ne ?
3 tane evlat anneye bir ev kiralayamıyor mu? İstese kiralar. Ama sorun şu ki kim hizmet edecek , öyle değil mi?
Anamıza babamıza elbette bakacağız .Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.Zaten o durumdalarken bakmazsak hesabını veremeyiz. Peki ya bu aile o gelinin hakkını , hayatının gasp edilmesini nasıl ödeyecek?
Allah şimdiden size gelecek olan geline sabır versin.
Zira ben çocuk doğurup bana baksın diye büyütmeyeceğim, başına da kakmayacağım.
Evladım olduğu için bakacağım.
Konu sahibi kv sinin doğuma gelmesine dayanamamış. Kaldı ki temelli kalması.. konu sahibi kız tarafı olunca kaynana hiç gelmesin erkek tarafı olunca bakmak erkeğe düşer..
İşlerine geldiği gibi işte..

Madem analarına bakıcaklar, evlenmeyecekler. Üstelik siz isteyerek o çocuğu doğurdunuz mecbursunuz bakmaya çocuğunuz size minnet duymak zorunda değil.

eski konuları okumadan geline kızdım üslubu için ama
şu an belalarını bulduklarını düşünüyorum allah sabır versin
aldatan koca anlayışsız kv ve görümce keşke abiler sen annen hep beraber yaşayıp gitseydiniz de elalemin kızlarının başını yakmasaydınız
bu arada annem 9 sene yaşadı demişsiniz ama siz de 21 yaşındasınız siz de abinizde kalmışsınız

Helal olsun sizin gibi kv.lere. Hastalık olur illa ki bakılır ya da birkaç ay gelip bende kalır sonra diğerlerinde kalır tabii ki laf etmem ama bana yerleşmesini istemem. Allah korusun ya

Kocan seni dövüyo ve kv suclu. Öyle mi?
Hayır. Uzun uzun yazmak istemedim. Çok çok olay oldu o gece. Özeti bu hatta eksik. Kv boşatmak için bazı projelerle gelmişti. Uygulamaya çalıştı. Nerdeyse başarıyordu. Ahhhh ahhh üstünden 8 yıl geçti. Tatlım yazsam bitmez. Velhasıl halaaa beni didikliyor kv de. Allahtan şuan uzak. İleride ne olur kimbilir.

Sizi ve eltilerinizi gerçekten tebrik ediyorum, alzheimer hastasına bakmak zordur, hele ki kendi küçük çocuklarınız da var ise.

Çocuk gibi ilgi ve bakım gerektirir.

Devlet ağır özürlü olan hastalara bakıcı tutulması için bakım parası bağlıyor, oldukça da iyi bir meblağ.

Bakıcı tutarsanız sizin yükünüzü bir nebze olsun rahatlatır.

Ama konu sahibinin durumu sizinkinden farklı sanırım sağlıklı bir annesi var.

Son düzenleme:
Reactions: anu

Güzel bir detay, 9 senenin kaç senesi görümce artı kv ile gelecem ti acaba, bir de aldatılmış o yenge, çok üzüldüm

Küçük gelin bunları görüpte nasıl kaplan kesilmesin li

Sizin yorumunuzada cok begendim :) ben yazsam kelimesi kelimesine ayni olurdu

Güzel bir detay, 9 senenin kaç senesi görümce artı kv ile gelecem ti acaba, bir de aldatılmış o yenge, çok üzüldüm

Konu sahibi bunları bilerek söylemiyor işte.

konu sahibi 2 senedir evliymiş 7-8 sene de o kalmış
abisinin aldatmasına ama yengemde haftanın 4 günü ailesiyle diye kılıf bulan biri allah korusun erkek kardeşim öyle biri
değil ama böyle bi yanlışta ilk ensesine binecek annemdir
yenge ne güzel hem bakacak hem aldatılacak bu kadar bencillik çok fazla

Düşündükçe kadına çok üzülüyorum.kimbilir şimdi kaç yaşında.Güzelim seneleri nelerle geçmiş..

Canim demissin ya kv me bakarım esimin annesi bir tabak nolucak.. ben de diyorum ki Allah bakıma muhtaç etmesin kayinvalideni ama en kısa zamanda da kayinvalidenin komple yanına yerlesmesi sana da nasip olsun. Bu mutlulugu huzuru sen de bi yasa geri kalma.böyle geniş geniş ferah ferah ohh mis.

Erkek cocugu annesi degilimde. Geline el kizi demek cok tuhaf geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…