- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Anlastiklarini dusunmuyorum nedense oyle olsa evlenelide iki sene olmus iki sene beklemeden giderdi sonucta yeni evli yalniz kalsinlar dusuncesi yok oteki gelinden belliEvlenirken nasıl anlaşıldı peki?? İlerde annem gelio bizde de kalıcak dendi mi? Gelinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik.. ama haksız değil. .
Kocan seni dövüyo ve kv suclu. Öyle mi?Hiçbir çocuğu kendine bakmak için doğurmayacaksın önce bunu bil. Benim rahmetli annemde kv idi ama kimseye zamk gibi yapışmadı. Hasta olmasına rağmen.
İnsanların kv lerinden neler çektiğini biliyor musun?
İki oğlum var. Devamlı ateş geçiriyorlar. Sabahlara kadar başında nöbet tutuyorum. Okulu hastanesi parkı çarsısı kıyafeti herşeylerine ben bakıyorum. Ama bu onlara sülük gibi yapışmama neden olmaz.
3 günlük anneyim. Dr emzirdiğinde su verme dedi. Kv kocama diyor ki bebeği öldürecek su vermiyor, şöyle yapıyor böyle yapıyor diye doldurdu. Gecenin ikisinde üstüme saldı. Sonuç 3 günlük anneyken kocamdan darp yedim. Boğazımı sıkıp vurdu bana, duvara yapıştırdı beni.
3 kere boşatmaya kalktı. Bir sürü sinsilikler yaptı.
Sana sorarım. Bir kv de de vicdan yoksa merhamet yoksa neden gelinde olsun ki.
Benim eşimle hiçbir sorunum yokken aramızı açtı. Yıllar geçti üstünden. Eşimle çok iyiyim. Eşim tek çocuk. İleride başıma kalırsa bu içimdeki kinle aynı evde nasıl yaşarım bilmem.
Gelir gider hizmetini yaparım ama asla aynı evde oturmam.
Merhamet mi? 3 günlük anneyken kv me karşı merhametim öldü. Üstünede bir fatiha okudum.
Burda birlikte yaşayan kadınların ızdırabını oku. Sonra milleti yargıla.
Öyle kolay değil bu işler. Gelini suçlayıp durmuşsun yorumlarda ama hiçbir gelin kv ye bakmak zorunda değil. Sen bir bak kv ye önce sonra ahkam kesersin.
Nice kadın hikayesi okudum burda. Kv leri ile yaşayıp sonrasında kocasından boşanan. Depresyonun dibini görmüş bu kadınlar...
Siz demişsinizki yatak odasında ne yaparlarsa yapsınlar, özeline karışılmıyor ki? İyi de özel hayat sadece yatak odasında ki seksten mi ibaret????
Belki doyasıya kavga edecekler, belki mum ışığında yemek yiyecekler, belki yatak odasında değil oturma odasında sevişecekler, belki de yemek yerken cilveleşcekler...... belkiler bitmez... hatta belkide wc de rahat olup çatır çatır osuramayacaklar bile....
1 hafta değil 1 ay değil. İlk gelinde 9 yıl duran burda da durmak isteyecek....
Eşim annesi gelince 2 haftalığına bile sevişmiyor benle, ses çıkar diyedüşün. Yıllarca kalsa mıçtık yani....
Bence siz kardeşler her ay para toplayın, annenize bir ev tutun yaşasın gül gibi orda.
Böyle gelinlerin başına atınca siz iyi evlat olmuyorsunuz kusura bakmayın.
İki oğlum var. Evlenince lütfen uzakta otursunlar. Ben bile gelinimle aynı evde oturmayı istemem.
kusura bakmayın ama gelip burda kimseye yüreği kararmış diyemezsiniz.burda durum farklı; kadın hasta değil elden ayaktan düşmemiş. Birde oğlunun evine 9 sene boyunca yerleşmiş. Gelinin suçu ne ?Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
yorumları okudum cok itici
benim kaynatam 85 meft oldu son on yılı alzeymer kısmi felçliydi
kaynanam 75 yasında gencliğinden beri şizofren ve şuan alzeymer ve biz 4gelin sıraylan bakıyoruz.
nereye atalım
eee bu adamları bu kadın foğurup nice çilelerle bakmadımı
Yazıklar olsun bi anne on evlada bakıyorda bi evlat bir anababaya bakamıyormuş ya.bunu abin için demiyorum
bu kalpsız kadınları büyüten annelere diyorum nasıl nesiller yetiştıdiniz.resmen soykırım yasatıyolar mevzuya bak.
Benimde iki oglum var ve sacıma ak düşüyo cok xor.küçüğü ateşliydi 5gundür gecem gundüxüm karıştı
şimdi el kızı alsın ben yaslanıyim tek kalayım heee
oldu canım
Bosanma işine grlinxe merhametsiz biriyle ömür gecmez
İşlerine geldiği gibi işte..Konu sahibi kv sinin doğuma gelmesine dayanamamış. Kaldı ki temelli kalması.. konu sahibi kız tarafı olunca kaynana hiç gelmesin erkek tarafı olunca bakmak erkeğe düşer..
Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
kaynanam 75 yasında gencliğinden beri şizofren ve şuan alzeymer ve biz 4gelin sıraylan bakıyoruz.
nereye atalım
Yazıklar olsun bi anne on evlada bakıyorda bi evlat bir anababaya bakamıyormuş ya.bunu abin için demiyorum
bu kalpsız kadınları büyüten annelere diyorum nasıl nesiller yetiştıdiniz.resmen soykırım yasatıyolar mevzuya bak.
Benimde iki oglum var ve sacıma ak düşüyo cok xor.küçüğü ateşliydi 5gundür gecem gundüxüm karıştı
oldu canım
Helal olsun sizin gibi kv.lere. Hastalık olur illa ki bakılır ya da birkaç ay gelip bende kalır sonra diğerlerinde kalır tabii ki laf etmem ama bana yerleşmesini istemem. Allah korusun ya82 yaşında yengem dayım vefat ettikten sonra ne oğullarını ne de kızlarının yanına gitmedi,bastonla yürüyor yalvarıyorlar gel kal diye,kimseye minnet etmem kimseyi rahatsız etmem diyor y
El kızı alsın sizin de kahrınızı mı çeksin?
Büyütüyorsanız baksın diye mi?
2 oğlum var,Allah elden ayaktan düşürmesin,ama el kızı bana baksın diye evlendirmeyeceğim,mutlu bir evliliği yuvası olsun çocukları olsun diye evlendireceğim...Bu insanlıktır!
Hayır. Uzun uzun yazmak istemedim. Çok çok olay oldu o gece. Özeti bu hatta eksik. Kv boşatmak için bazı projelerle gelmişti. Uygulamaya çalıştı. Nerdeyse başarıyordu. Ahhhh ahhh üstünden 8 yıl geçti. Tatlım yazsam bitmez. Velhasıl halaaa beni didikliyor kv de. Allahtan şuan uzak. İleride ne olur kimbilir.Kocan seni dövüyo ve kv suclu. Öyle mi?
Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
nereye atalım
oldu canım
eski konuları okumadan geline kızdım üslubu için ama
şu an belalarını bulduklarını düşünüyorum allah sabır versin
aldatan koca anlayışsız kv ve görümce keşke abiler sen annen hep beraber yaşayıp gitseydiniz de elalemin kızlarının başını yakmasaydınız
bu arada annem 9 sene yaşadı demişsiniz ama siz de 21 yaşındasınız siz de abinizde kalmışsınız
Sizin yorumunuzada cok begendim :) ben yazsam kelimesi kelimesine ayni olurduÖyle kolay değil bu işler. Gelini suçlayıp durmuşsun yorumlarda ama hiçbir gelin kv ye bakmak zorunda değil. Sen bir bak kv ye önce sonra ahkam kesersin.
Nice kadın hikayesi okudum burda. Kv leri ile yaşayıp sonrasında kocasından boşanan. Depresyonun dibini görmüş bu kadınlar...
Siz demişsinizki yatak odasında ne yaparlarsa yapsınlar, özeline karışılmıyor ki? İyi de özel hayat sadece yatak odasında ki seksten mi ibaret????
Belki doyasıya kavga edecekler, belki mum ışığında yemek yiyecekler, belki yatak odasında değil oturma odasında sevişecekler, belki de yemek yerken cilveleşcekler...... belkiler bitmez... hatta belkide wc de rahat olup çatır çatır osuramayacaklar bile....
1 hafta değil 1 ay değil. İlk gelinde 9 yıl duran burda da durmak isteyecek....
Eşim annesi gelince 2 haftalığına bile sevişmiyor benle, ses çıkar diyedüşün. Yıllarca kalsa mıçtık yani....
Bence siz kardeşler her ay para toplayın, annenize bir ev tutun yaşasın gül gibi orda.
Böyle gelinlerin başına atınca siz iyi evlat olmuyorsunuz kusura bakmayın.
İki oğlum var. Evlenince lütfen uzakta otursunlar. Ben bile gelinimle aynı evde oturmayı istemem.
Konu sahibi bunları bilerek söylemiyor işte.Güzel bir detay, 9 senenin kaç senesi görümce artı kv ile gelecem ti acaba, bir de aldatılmış o yenge, çok üzüldüm
Küçük gelin bunları görüpte nasıl kaplan kesilmesin li
Güzel bir detay, 9 senenin kaç senesi görümce artı kv ile gelecem ti acaba, bir de aldatılmış o yenge, çok üzüldüm
Küçük gelin bunları görüpte nasıl kaplan kesilmesin li
Düşündükçe kadına çok üzülüyorum.kimbilir şimdi kaç yaşında.Güzelim seneleri nelerle geçmiş..konu sahibi 2 senedir evliymiş 7-8 sene de o kalmış
abisinin aldatmasına ama yengemde haftanın 4 günü ailesiyle diye kılıf bulan biri allah korusun erkek kardeşim öyle biri
değil ama böyle bi yanlışta ilk ensesine binecek annemdir
yenge ne güzel hem bakacak hem aldatılacak bu kadar bencillik çok fazla
kusura bakmayın ama gelip burda kimseye yüreği kararmış diyemezsiniz.burda durum farklı; kadın hasta değil elden ayaktan düşmemiş. Birde oğlunun evine 9 sene boyunca yerleşmiş. Gelinin suçu ne ?
3 tane evlat anneye bir ev kiralayamıyor mu? İstese kiralar. Ama sorun şu ki kim hizmet edecek , öyle değil mi?
Anamıza babamıza elbette bakacağız .Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.Zaten o durumdalarken bakmazsak hesabını veremeyiz. Peki ya bu aile o gelinin hakkını , hayatının gasp edilmesini nasıl ödeyecek?
Allah şimdiden size gelecek olan geline sabır versin.
Zira ben çocuk doğurup bana baksın diye büyütmeyeceğim, başına da kakmayacağım.
Evladım olduğu için bakacağım.
İşlerine geldiği gibi işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?