- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Ya küfür etmediyse anneniz uyduruyorsa ??? Bide bunu düşünün derim..Evet gayette bende bir evlat büyüyorum ve evinden kovulmak çok acı olur
gelin hata etmiş evet . küfür yakışmaz zaten kimseye ama , yine de kayınvalidenin girdiği evlerde eşler arasında huzur kalmıyor malesef .Ya hep orda kalmayaca ben bana hiç gelmez demiyorum arkadaşlar düzgünce anlayın yenge hanim annem küfür etti.düzgün bir dille konuşaydi olay olmayacaktı
O da çıkarsın sesini madem 9 yıl susunca memnun sayılmış baksana.İnsaf ya öncekinde 9 sene kalmış daha nasıl kalsın. O kadına da yazık değil mi onun hiç mi özel hayatı yok??
İnsaflı davranmış bence diğer gelin. Ama sessiz kalıyor diye ölene kadar orada kalamaz.O da çıkarsın sesini madem 9 yıl susunca memnun sayılmış baksana.
Aferin istemeyen geline valla başta kızdım hakaret etmiş diye ama bence baska dilden anlayan insanlar yok karşısında
anneniz hasta ya da bakıma muhtaç mı?Merhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
O benim annem neden işime gelmesin ya düzgün yapın yorumuznuzu ben kocamla yatak odamda yaparım ne yapacaksam.bu anneleri istememek neden eşimi seviyorsam annesine saygı duymak zorundayım ki bakarimda sizin gibi dusuncesiz insanlardan yorum isteyende kabahat.Al anneni yanına sen bak. İşine gelmez tabii.
İllallah geldi şu başkasının evine çöreklenenlerden, hiç mi gurur olmaz insanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?