- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Abimin kıymet vermemesi aşikardı ama bu maaş alma olayı üç senedir var birkez bile anneme teşekkür etmedi iki yüzüğü bir çift küpesi var bu kadının başka hiçbirşeyi yok.Üzülebilirsin,kırılabilirsin ama şuan hiç bişey yapma. Sert konuşursan sonra pişman olursun
Önce böyle bişey olmamış. Demek ki gerçekten zor durumda. Bekle gözlemle
Senin abi modelinden bizde bi akraba var. Gerçekten ömür törpüsü oluyorlar.. Ama işte sen tepki verince düzelmiyo ya. Üzüldüm anneniz ve sizin adınızaAbimin kıymet vermemesi aşikardı ama bu maaş alma olayı üç senedir var birkez bile anneme teşekkür etmedi iki yüzüğü bir çift küpesi var bu kadının başka hiçbirşeyi yok.
Ben abimle pek görüşmüyorum telefonda üç beş ayda denk geliyorum o isterse iki dakika hal hatır o kadar.Dün sabah abim yengemle büyük abimin paylaştığı fotoğrafı bana attı günümüze bu güzel çiftle başlayalım diye akşamda bu konuşma gerçekleşmiş.İkisinin niyet farkı... Üçümüzde aynı anne babadanız abim niye böyle anlamıyorum...Senin abi modelinden bizde bi akraba var. Gerçekten ömür törpüsü oluyorlar.. Ama işte sen tepki verince düzelmiyo ya. Üzüldüm anneniz ve sizin adınıza
Olaya çok yanlış yerden bakmışsınız abim annemin elinden kartı çekip almadı büyük abime vermedi.Annemin parayla pulla işi olmaz bu sebeple biz böyle yorumlamıyoruz.Olaya yolunacak kaz gibi bakan tek kişi büyük abim birde bu taraftan bakın.Yalnız koskaca insanlar annenizin maaşını annenize sormadan almaları bana normal gelmedi. Anneniz kendisi vermeyi teklif etse ya da rica edilse anlardim da sizinkiler olmamış
Geçmiş zamanda büyük abimde bize yardım yaptı ama abimin ve anneminkinin yanında lafı olmayacak bir yardım.Evet ilişki bu türlü dahada kötüleşti çünkü abim sadece parayı düşünüyor başka birşey umrunda değil.Diğer abinizin onun işsizliğini bahane edip annenizin maaşını düşünmesini de doğru bulmuyorum. Sürekli tek taraflı yardım yapmanız bu ilişkiyi daha da kötüleşirdir. Yalnız bırakın, kendileri düşünsün.
Kıyamam sana ya işte sen bunaltı dert yapacak kadar hayırlı bir evlâtsin Rabbim sana sağlık versin boşver hiçbirşey yapma anneni mutlu et YeterGeçmiş zamanda büyük abimde bize yardım yaptı ama abimin ve anneminkinin yanında lafı olmayacak bir yardım.Evet ilişki bu türlü dahada kötüleşti çünkü abim sadece parayı düşünüyor başka birşey umrunda değil.
Eskiden çok üzülürdü annem büyük abim onun kıymetlisiydi artık umursamıyor o derece soğuttu annemi annemin umursamadığı yerde ben üzülmeye başladım hiç mi aklına gelmiyor annemin emekleri diyorum...Evliyim aileme üç kilometre uzağım birkaç günde bir gelirim gelemesem hergün birkez arar 5-10 dakika konuşurum çok mu abim keşke haftada bir yapsaydı bunu fazlasını beklemezdik.Kıyamam sana ya işte sen bunaltı dert yapacak kadar hayırlı bir evlâtsin Rabbim sana sağlık versin boşver hiçbirşey yapma anneni mutlu et Yeter
Eskiden çok üzülürdü annem büyük abim onun kıymetlisiydi artık umursamıyor o derece soğuttu annemi annemin umursamadığı yerde ben üzülmeye başladım hiç mi aklına gelmiyor annemin emekleri diyorum...Evliyim aileme üç kilometre uzağım birkaç günde bir gelirim gelemesem hergün birkez arar 5-10 dakika konuşurum çok mu abim keşke haftada bir yapsaydı bunu fazlasını beklemezdik.
[/QUOTE
Iste kız evladı başkadır abin evli mi Şu an annen baban tek mi evde yaşıyorlar Boş ver takma kafana Allah büyüktür bir sen canını sıkma Biraz zaman geçtikten sonra mesela abilerini ara de ki hani Annem çok üzülüyor hep sizi düşünüyor Anneler Günü'nde yaklaştı En azından onu mutlu edin sadece konuşun fazla bir şey gerek yok bunu yap bence en azından yarın öbür gün bir şey oldu mu için rahat olur Hani dersin elimden gelen her şeyi yaptım onlar da demek ki nankörler
İyi o zaman canım benim Sen yine canını sıkma anneni mutlu et Diğer Abin de Ergeç hatasını anlar annesinin olduğunu da hisseder arar da sorar da bunları Zamana bırakmak gerekiyor çok fazla kafana takıp kendini üzmeCanım diğer abim annemle yaşıyor bekar babam vefat etti.Ve bekar abim benimle kıyaslanmayacak kadar iyi bir evlat anneme karşı çok şükür...
Allah razı olsunİyi o zaman canım benim Sen yine canını sıkma anneni mutlu et Diğer Abin de Ergeç hatasını anlar annesinin olduğunu da hisseder arar da sorar da bunları Zamana bırakmak gerekiyor çok fazla kafana takıp kendini üzme
Bence hiç karışmayın. Kötü olan siz olursunuz sana noluyor diyebilirler.Olaya çok yanlış yerden bakmışsınız abim annemin elinden kartı çekip almadı büyük abime vermedi.Annemin parayla pulla işi olmaz bu sebeple biz böyle yorumlamıyoruz.Olaya yolunacak kaz gibi bakan tek kişi büyük abim birde bu taraftan bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?