Doğru karar vermişsin arkadaşımSelam kizlar,
3 ay oncesinden bir konu acmistim
Abimin gorustugu kiz ailesi ve gorusleri hakkinda
Yarin nisanlari olucak ve ben katilmicam
Buyuzden annem beni siliyor
Bilmeyenler icin ufak bi ozet gecim
Kiz tarafi bi teror orgutune mensuplar
Turkiyeye girisleri yasak
Vs vs
Ben o aileyle asla bi araya gelmek istemiyorum diye direndigim icin annem bundan sonra bizi bilme gorme gibi laflar etti
Bu arada annemde istemiyor nisan ve evliliklerini
Aileye acik acik soylendi
Ama ikisi yani gencler istiyor diye mecbur birakiliyo
Ikiside istiyosa gitsin nikah yapsin bizi bitirsin denmesine ragmen, genclerde asiri derecede yuzsuzluk ve psikopatlik var
Onlar umrumda degil artik ama okadar gergin gunler yasaniyor ki cok yoruldum bu baskidan
Kime şikayet edecek?Bunu buraya yazacagina teror orgutune mensuplarsa sayet suc duyurusunda bulunsaydin ya.
Girisleri yasak ama dugun dermekten de geri kalmiyorlar demek ki.
Ben anliyamadim seni.
Konu sahibi yurtdışında yaşıyor. Türkiyeden yurtdışına kaçmış terör örgütü mensubu dediği kişilerBunu buraya yazacagina teror orgutune mensuplarsa sayet suc duyurusunda bulunsaydin ya.
Girisleri yasak ama dugun dernekten de geri kalmiyorlar demek ki.
Ben anliyamadim seni.
Nişan Türkiye de yapılmıyorki engel ne?Turkiyeye girişleri yasaksa nasıl nişan yapılıyor.?
Yurtdisinda yasiyoruzBunu buraya yazacagina teror orgutune mensuplarsa sayet suc duyurusunda bulunsaydin ya.
Girisleri yasak ama dugun dernekten de geri kalmiyorlar demek ki.
Ben anliyamadim seni.
Burada beni taniyanlar var ama en iyi taniyanlardan biriside sensin arkadasimDoğru karar vermişsin arkadaşım
Ne üzül ne geril gerek yok
Anneni de biliyoruz malum, iki gün konuşmaz üçüncü gün laf sokası hayatını zehir edesi gelir sen konuşma desen de konuşur hiç canını sıkma
Babam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadiKonunuzu hatırlıyorum. Apaçık pekaka örgütüne mensup, Türkiye ye giriş yasağı bulunan bir aileye damat gidecekti abiniz.. Ne halleri varsa görsünler. Kendisi de aileniz de felakete balıklama atlamaya çok meraklılar. Dinsizin hakkından imansız gelir misali. Müstehaktır... Asıl ben sizi sildim diyin!
Turkiyeye girişleri yasaksa nasıl nişan yapılıyor.?
Vuuuu İsviçre’dekiler çok fena.Tüm taraflar yurtdışında yaşıyor. Almanya, Fransa, Belçika ve pekçok AB ülkesinde bu teröristler ve örgütleri kabul görüyor. Bizim burda da arada sırada gösterş yapıyorlar sokakta Türkiye hakkında ileri geri sloganlar atılıyor bolca.
Yeter üzüldüğün sıkıldığın nolur artık duyma şunları görmeBurada beni taniyanlar var ama en iyi taniyanlardan biriside sensin arkadasim
Cok kotu gunlerden geciyorum
Anlatamam icimde firtinalar kopuyor
Ya inanin ailenin butun yuku bendeEski konunuzu hatırladım, tanışma için o ailenin evine gitmeye mecbur mu kalmıştınız? Gitmemiştiniz sanırsam
En doğrusunu yapıyorsunuz. Aileniz aklını yitirmiş lütfen kızmayın bu şekilde yazdığım için ama bu öyle bir leke ki bulaştığı yerden çıkmaz. O terör örgütü binlerce insanımızı katletti, destekleyen insanlarla nasıl ilişki kurulur aklım almıyor o insanlara ben 1 sn katlanamam.Abinizi de mimlerler onu da yasaklarlar ki doğrusu da bu terörizm yanlısı kadınla evlenirsen tarafını seçmiş olursun. Gidip bir de bu tiplerle akraba olucaz diyor ailen,z Allah akıl fikir versin. Ben olsam asla gitmem.
Simdi onu ben su sekilde anladim..Yurtdisinda yasiyoruz
Burada dernekleri var, resmiyette kabul gorunen bir ulkedeyiz
Turkiyeye girisi yasak dememden anlasilmisimfir diye tahmin ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?