Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siz hic bir sehit cenazesine tanik oldunuz mu bilmiyorum. Ben oldum. Sehire inen o korkunc sessizlik. Ne zamam aklima gelse icim sizlar. Böylelerin birakin dügününe cenazesine bile gidilmez!

Bu böyledir bence ... aynı şeyi kız yapsa silerler ama oğlu yapınca mecbur basta direnseler de oğulları için kabul ederler .. resmen ayrımcılık... oğlunu bu kişi ile evleniyor diue nasıl silmediyse, katılmadıniz diye sizi de silemez .. silerse de evlat arasi ayrım yapıyordur zaten .. siz doğru karar vermişsiniz.

Kız da ailesi de terörle ilişkiliymiş. El gördülük yapılacak şey mi şimdi bu?
Din, mezhep, ırk farklılığı vs. gözetmek elbet yanlış. Görümce adayıyım, her türlü insan evladı kabulümüzdür. Ama bu olmaz, olamaz. Hayatıma abim ve annem olmadan devam ederim gururla. Bu taviz verilebilecek bir konu değil. Bir insanın bir sınırı, kırmızı çizgisi, değerleri olur. Her şeye el gördülük deyip kafa sallanmaz.

Siz hic bir sehit cenazesine tanik oldunuz mu bilmiyorum. Ben oldum. Sehire inen o korkunc sessizlik. Ne zamam aklima gelse icim sizlar. Böylelerin birakin dügününe cenazesine bile gidilmez!
Ulkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdım

Babanızın annenize bi rest çekmesine bakar gibi geldi bana sandriyon

Beni en cok uzen seyde bu is bitsin diye kizi ve abimi benim evde topladik. Babamda geldi (annem babam ayrilar)
Hepimiz ama hepimiz kiza soyledik olmaz etmez diye kiz anlamak istemiyor
Gayet sakindim taaa ki
Babam dugunde turk bayragi istemiyor diyince ayagi kalktim
Bizim 2 degerimiz vardir
Biri dinimiz, ama hristiyan bile gelsin ailemize basimiz ustunde yeri var
Fakat bayragimiz ulkemiz bizim serefimiz namusumuz dedim
Abime donup dua etki benden buyuksun yoksa yuzune tukururdum yaziklar olsun dedim ama ikiside psikopat yuzsuzler

Siz onları silin lütfen...

Bunların yaşam hakkı ellerinden alınmalı ya gerçekten zoruma gidiyor, kanıma dokunuyor...

Ya kusura bakmayında karşı taraf istemiyor bayrağı abiniz nasıl insanlıktan nasibini almamış mı da sesini çıkarmıyor Allah aşkına delirmemek mümkün değil...

Aynı şeyi yapmasına bile gerek kalmamış. Sırf düğüne nişana gitmiyor diye siliyorlar.

Abinizde beyin yok mu ya da vicdan? Nasıl hazmedebiliyor bunu?
Sanirim yok
Pardon ?
Dik durusunuzdan dolayi sizi tebrik ediyorum
Allahim bana sabir ver diyorum
Sanki delirdim gibi hissediyorum
Seytan diyo evlerinin onune bayragi al git
Cok iyi tahmin edebiliyorum
Ama annemin argumani
Anneyim ben!

El alem laf etmesin diye, git düğünde görün demek istiyor hanımefendi. Millet görsün, küslük yok desinler hesabı.
Millet gelecek mi bakalım o düğüne ben bunu merak ediyorum. İlla duyulur ne oldukları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…