As bayraklarıDik durusunuzdan dolayi sizi tebrik ediyorum
Yüzgörduluk gitseydiniz..boyle seylerde aileye rest olmuyor. Olunca rest ceken de uzüluyor bayramda seyrana. En iyisi bir iki gorevo yapıp uzak durmaktı. Düğüne gidin düzelsin. Sonra gorüşmeyin isterseniz bayramda seyranda araşın..yani adi küs olmasın demek istedigim küsluk gerginlik getiriyor ailede huzur kaçıyor
As bayraklarıbir de şartları varmış nişanda türk bayrağı yasağı getirmişler
Karakola gidip nisan yapiyoruz gelin bizi yakalayin demiyolarsa yaparlar bence, evdedir o nisan zatenTurkiyeye girişleri yasaksa nasıl nişan yapılıyor.?
Turk bayragina dürüm yapar oyle sallarim onu camdanAs bayraklarıbir de şartları varmış nişanda türk bayrağı yasağı getirmişler
Kız da ailesi de terörle ilişkiliymiş. El gördülük yapılacak şey mi şimdi bu?Yüzgörduluk gitseydiniz..boyle seylerde aileye rest olmuyor. Olunca rest ceken de uzüluyor bayramda seyrana. En iyisi bir iki gorevo yapıp uzak durmaktı. Düğüne gidin düzelsin. Sonra gorüşmeyin isterseniz bayramda seyranda araşın..yani adi küs olmasın demek istedigim küsluk gerginlik getiriyor ailede huzur kaçıyor
Ulkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdımSiz hic bir sehit cenazesine tanik oldunuz mu bilmiyorum. Ben oldum. Sehire inen o korkunc sessizlik. Ne zamam aklima gelse icim sizlar. Böylelerin birakin dügününe cenazesine bile gidilmez!
Beni en cok uzen seyde bu is bitsin diye kizi ve abimi benim evde topladik. Babamda geldi (annem babam ayrilar)Valla hepsi gebersin.
Kusura bakmayın ama sizi bunun için silen anne silsin zaten.
İnsan bu hayatta ne için yaşar. Siz doğru olansınız, bu konuda başka doğru yok.
Evlat dediğin şey en kıymetli dünya nimetidir.Uğruna her türlü şeye katlanır insan.
Ama benim iki kırmızı çizgim var, birisi de budur, böyle ihanet eden evladı ben zaten silerim. Terörist aileye damat vermem mesela.
Anneniz dik duruşunuzdan dolayı sizi harcamış. Oğluna gösteremediği tepkiyi size neden gösteriyor. Onu silsin.
İlle intiharla tehdit etmek mi gerekiyor.
Boşverin, şerefiniz size kalan en önemli şey şu noktada.
Siz onları silin lütfen...Selam kizlar,
3 ay oncesinden bir konu acmistim
Abimin gorustugu kiz ailesi ve gorusleri hakkinda
Yarin nisanlari olucak ve ben katilmicam
Buyuzden annem beni siliyor
Bilmeyenler icin ufak bi ozet gecim
Kiz tarafi bi teror orgutune mensuplar
Turkiyeye girisleri yasak
Vs vs
Ben o aileyle asla bi araya gelmek istemiyorum diye direndigim icin annem bundan sonra bizi bilme gorme gibi laflar etti
Bu arada annemde istemiyor nisan ve evliliklerini
Aileye acik acik soylendi
Ama ikisi yani gencler istiyor diye mecbur birakiliyo
Ikiside istiyosa gitsin nikah yapsin bizi bitirsin denmesine ragmen, genclerde asiri derecede yuzsuzluk ve psikopatlik var
Onlar umrumda degil artik ama okadar gergin gunler yasaniyor ki cok yoruldum bu baskidan
El alem laf etmesin diye, git düğünde görün demek istiyor hanımefendi. Millet görsün, küslük yok desinler hesabı.El gorduluk ne demek ilk kez duydum
Ya kusura bakmayında karşı taraf istemiyor bayrağı abiniz nasıl insanlıktan nasibini almamış mı da sesini çıkarmıyorBabam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Iyisinden dedik anlamadi kotusunden dedik anlamadi
Ailenin yanina babam gidip istemiyoruz kizinizi biz yokuz cok istiyolarsa defolup nikahlansinlar birde dugun dernek istiyosunuz
Ustelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
Babam acik ve net soyledi
Annem psikolojik olarak saglam bir yapiya sahip degil
Abim onun aklina girip nisana ikna etti
Babama gelmezsen intihar ederim gibi sozler soylemis babam bitkin bi durumda
Aynı şeyi yapmasına bile gerek kalmamış. Sırf düğüne nişana gitmiyor diye siliyorlar.Bu böyledir bence ... aynı şeyi kız yapsa silerler ama oğlu yapınca mecbur basta direnseler de oğulları için kabul ederler .. resmen ayrımcılık... oğlunu bu kişi ile evleniyor diue nasıl silmediyse, katılmadıniz diye sizi de silemez .. silerse de evlat arasi ayrım yapıyordur zaten .. siz doğru karar vermişsiniz.
Sanirim yokAbinizde beyin yok mu ya da vicdan? Nasıl hazmedebiliyor bunu?
Pardon ?Yüzgörduluk gitseydiniz..boyle seylerde aileye rest olmuyor. Olunca rest ceken de uzüluyor bayramda seyrana. En iyisi bir iki gorevo yapıp uzak durmaktı. Düğüne gidin düzelsin. Sonra gorüşmeyin isterseniz bayramda seyranda araşın..yani adi küs olmasın demek istedigim küsluk gerginlik getiriyor ailede huzur kaçıyor
Allahim bana sabir ver diyorumDik durusunuzdan dolayi sizi tebrik ediyorum
Cok iyi tahmin edebiliyorumBen çok milliyetciyim diyemem ama asla kabul edeceğim birsey değil banane gitsin evlensin beni silende silsin evim barkım ayrı benden uzak olsunlar hiç korkmuyor mu ailen gerçekten bunların size neler yapabilirler az çok tahmin etmiyor musunuz
Siz hic bir sehit cenazesine tanik oldunuz mu bilmiyorum. Ben oldum. Sehire inen o korkunc sessizlik. Ne zamam aklima gelse icim sizlar. Böylelerin birakin dügününe cenazesine bile gidilmez!
Millet gelecek mi bakalım o düğüne ben bunu merak ediyorum. İlla duyulur ne oldukları.El alem laf etmesin diye, git düğünde görün demek istiyor hanımefendi. Millet görsün, küslük yok desinler hesabı.
Bu insanlar kacak degilkiKarakola gidip nisan yapiyoruz gelin bizi yakalayin demiyolarsa yaparlar bence, evdedir o nisan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?