- 15 Haziran 2016
- 7.898
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.022
- 348
- 39
Dötü yiyorsa etsin intiharda göreyim showman bozuntusuBabam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Iyisinden dedik anlamadi kotusunden dedik anlamadi
Ailenin yanina babam gidip istemiyoruz kizinizi biz yokuz cok istiyolarsa defolup nikahlansinlar birde dugun dernek istiyosunuz
Ustelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
Babam acik ve net soyledi
Annem psikolojik olarak saglam bir yapiya sahip degil
Abim onun aklina girip nisana ikna etti
Babama gelmezsen intihar ederim gibi sozler soylemis babam bitkin bi durumda
Hepiniz bir olup onu silin?! Kız evlat olsa anında silinirdi.. Erkek evlat olunca çıt yok. Ne hali varsa görsün. Böyleleri başkaları dururken kendine zarar vermez.. Hepsi blöf. Eninde sonunda geri dönecek zaten...Babam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Ailenin yanina babam gidip istemiyoruz kizinizi biz yokuz cok istiyolarsa defolup nikahlansinlar birde dugun dernek istiyosunuz
Gebersin belli ki abinde o kafada kusura bakma ama içimden bu geçti pislikler yaBabam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Kizda korkunc derecede yuzsuzluk, psikopatlik varHepiniz bir olup onu silin?! Kız evlat olsa anında silinirdi.. Erkek evlat olunca çıt yok. Ne hali varsa görsün. Böyleleri başkaları dururken kendine zarar vermez.. Hepsi blöf. Eninde sonunda geri dönecek zaten...
Yurtdışında olabilirler.Yasak dediği büyük ihtimalle girse tutuklanacak.Turkiyeye girişleri yasaksa nasıl nişan yapılıyor.?
Ben abimle asla esit olamadimki zatenAnneniz bir evladı için diğer evladını silerim diyebiliyorsa o anne benim gözümde gerçek anne değildir zaten. Bir annenin en büyük sorumluluğu evlatlarına karşı karşı eşit ve adaletli olmaktır. Kararların doğruluğu yanlışlığı sizin dünya görüşünüzle alakalı ona birşey diyemem ama anneniz nasıl abinizin kararına saygı duyup evlilik kararını doğru bulmasa da ona destek oluyorsa sizin kararınızada saygı duyup sizin kararınızda abinizle aranıza girip sizi orada bulınmaya zorlamamalıydı. Sizi evlatları arasında ilk gözden çıkarılacak gibi gören, diğer evladı için sizi gözden çıkaran kişinin anneliğinden de çok birşey beklememek lazım( Not: hem evlat hem anne olarak yazıyorum.)
DegildiGebersin belli ki abinde o kafada kusura bakma ama içimden bu geçti pislikler ya
TerörITle oturan, terörIT kalkar. Ailecek salın ipini.. Canları cehenneme!Kizda korkunc derecede yuzsuzluk, psikopatlik var
Tabiki abimde ayni onun gibi olmus
Zaten saglam bi karakteri yoktu bunla takilmaktan ayni onun gibi olmus
Kucuk kardesim var kurban oldugum okadar olgunki, neler demedi ama anlamiyolar
Silersen sil napim diyorumBabamın oğlu olsa bu konuda arkama bakmam. Yallah.
İsteyen de silsin.
Annem beni bir terör örgütü mensubu yüzünden silecekse gerek yok ben onu silerim.
Bakın sizi ne kadar iyi anladığımı tahmin bile edemezsiniz başka bir nedenle bir benzerini yaşadım çünkü ama emin olun böyle bir durumda.bir cinnet herşeyi hallediyor. Kesinlikle istemediğiniz birşeyi yapmayın, madem böyle bir nedenle sizi silecek bırakın silsin, siz önünüze kendi hayatınıza bakın, oğlundan ağzının payını alınca kürkçü dükkanına döner zaten. Şu hayat bana birşey öğrettiyse bu ; kimseye sana verdiğinden fazlasını verme, seni önemsemeyeni, gözden çıkaranı sıfatı ne olursa olsun hayatından çıkarmakta tereddüt etme oldu.Ben abimle asla esit olamadimki zaten
Ama bari burada ya bu olayda adaletli olsaydi
yurtdışında üye ve nişanlanacak kardeş.orada kimse karışmaz kiBunu buraya yazacagina teror orgutune mensuplarsa sayet suc duyurusunda bulunsaydin ya.
Girisleri yasak ama dugun dernekten de geri kalmiyorlar demek ki.
Ben anliyamadim seni.
Zaten nedense sırf bu örgüte mensup terörItcikler hep kandırılmış oluyor. Hahhahahha Oysa garibanların kalpleri çok temiz. Bizim gözler kirli olduğundan... Dur anne tamam geldiğinde hemen kırmızı halıyı sereyim....Silersen sil napim diyorum
Abinin sana hic mi iyiligi olmadi diyor Allahim ne alakasi var anne diyorum anlamiyor
Onu kandirdilar diyor
Abinizde beyin yok mu ya da vicdan? Nasıl hazmedebiliyor bunu?Babam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?