Abimin Nişanlısı

Ay ne demek gelin 25 yaşında resmen turşusu kurulmuş gelin bu inanmıyorum ben şok 😱. Sen de son dk golü olmuş bacım 20 yaşındasın 18 olduğun gibi evlenmeliydin neyse. Sen sakın bu tavrını bozma hatta hangi pozisyonda sevişeceklerine falan da karış tamam. 😂

Kızlara gaz vermek için uydurulmuş bir hikaye diye düşünüyorum bu kadar saçma sapan yazamaz yoksa bi kız 🙄

Üzgünüm :(
Aynı konu abimin hadsiz nişanlısı diye 2018 de açılmış. Amme hizmeti olarak link de koyayım. Fake :KK70:
Toplum olarak bu dertten muzdaribizdir belki

Biz ona insanca yaklaşıyoruz annem ne dese hemen abime şikayet ediyor bu normal mi ablama da şişko diyorlar ama bir şey demiyor

Siz bu toplumda büyümedinis mi görümceye saygı olur anneme de altınları alırsanız bırakır giderim demis

Siz bu toplumda büyümedinis mi görümceye saygı olur anneme de altınları alırsanız bırakır giderim demis
Sizin toplum bizimkiyle aynı değil demek ki bacım. Cehaletin kaçıncı seviyesindesiniz ölçemedim vallahi buradan 😂
Aaa sen niye burdasın ki git kaynanana hizmet et çayına şeker at hadi canım boş durma işe yara sonra beceriksiz terbiyesiz gelin demesinler. Görümcenin de elini eteğini öpmeden günü bitirme bak kötü gelin olursun sonra.
Bu arada başınızdaki türbanı şütfen çıkarın bi havalandırın beyninize oksijen gitmemiş 😂
Sizin gibi cahil insanlara mı hizmet edecek 16 yıl mürekkep yalamış insan ne bekliyorsunuz?
Bu arada iyiki öğretmen olmuş toplumu sizin gibi cahillerin elinden kurtarmak için şart...

2 çocuktan fazla yapamam demis ama abim tek erkek çok çocuk yapması gerekir. Görümcem bana ne dese ben susuyorum bu terbiye görmemis kızı abim gelin diye bize getiriyor. Yazları da en çok on gün kalabilirim demis köyde hanımefendi.

Çocuk sahibi olurken size mi soracaktı? Siz çocuk sahibi olurken başkalarınıza sorduysanız pardon da o sizin vizyonsuzluğunuz.:KK12:
Ben gelininizin yerinde olsam değil 10 gün sizin yanınızda 1 gün kalamazdım.

Abim 2 senedir bir kızla konuşuyordu ve geçen hafta nişanlandılar. Abim polis kız ise öğretmen. İstanbul'a doğup büyümüş biz iç anadolunun köyündeniz. Abim 10 yaşından beri köy dışında kalıyor okumak için. Bu kızla tanıştığında ben hiç istemedim çünkü kız açıktı ve bizim gibi değildi. Köye gelip arada bile olsa kalmaz yani belli. Ama annem babam karışma dediler bizi ilgilendirmez filan dediler açık olması.
Neyse iş ciddiye bindi ben kızda bazı kibirli davranışlar gördüm. Yani normalde bizde 5 bilezik takılır bu kız 8 bilezik istedi. Neymiş öğretmenmiş. Üstüne de söz bileziği istedi. Annemler yine bişi demediler. Annem kıza bohça yapalım dedi kız da bizde bohça aşırı masraflı gerek yok dedi. Annem olmaz dedi ne gerekirse yaparız. Sen ne istiyorsan bana söyle alcam dedi. Ben kıza bana 2 elbise alındığını söylediğimde bana yazmış ki benimle sen bir misin?Bizde 2 elbise olmaz dedi. Ben de aradım açtım ağzımı yumdum gözümü dedim ben seni istemiyorum başın açık ayrıca annemin hizmetini edemezsin. Bana annenin hizmeti ne alaka filan diyor ama abim tek erkek o kız yapmaz annemin hizmetini ve anneme ne olacak o zaman ilerde? Sonra bişi demeden kapattı abime şikayet etmiş abim bana baya saydırdı ve o günden sonra konuşmıyorum fazla. Düğünümün tarihini bile abime göre yapmadım o kız için bana neler dedi. Ben zaten konuşmıyorum ama duyduğuma göre ev alırken bilezikleri vermem demis onlar benim demis 2 çocuktan fazla yapamam demis ama abim tek erkek çok çocuk yapması gerekir. Biz bilezikleri eşimize veriyoruz o kim oluyor? Görümcem bana ne dese ben susuyorum bu terbiye görmemis kızı abim gelin diye bize getiriyor. Yazları da en çok on gün kalabilirim demis köyde hanımefendi.

Sarışın mavi gözlü diye kendini güzel sanıyor zayıf bir şey yaşı küçük gösteriyor diye bişi sanıyor kendini 25 yaşında neredeyse evde kalmış. Ben 20 yaşındayım evlendim yaşımın büyük gösterdiğini ima ediyor. Nereden mi biliyorum ablam buna mesaj atmış gelinliğin neden hala olmadı zayıfsın diye mi demis abime şikayet etmis nasıl bana zayıf der diye. Abim ablama kızdı. Ve kız ablama yazmış ki zayıf olmakta ne var yaşım büyük görünse daha mı iyi diye.
Benim nişanlım küçük krdesime telefon alacaktı biz de abim dururken o almasın dedik bu demis ki anne babası alsın ben ona buna telefon alsın diye çalışmıyorum. O kadar para göz bir kız. Abim bu kızın gerçek yüzünü görür mü sizce? Her gün bizden uzaklaşıyor.

Hayretler içinde okudum en sondaska yaptım felan dersin diye bekledim korkarım gerçek.

Kız nakışçı kafayı yemişsin. Keşke erişteleri kesmeye yardım edip onları yeseydin :KK53:

Back
X