- Konu Sahibi ikincisans88
-
merhaba;
abim resmen depresyona girdi yakısıklı duzgun karakterlı abım daha once kız arkadasları vardı fakat cesıtlı sebeplerden ayrıldı sımdıde annemlerın baskıları yuzunden evlenmek ıstıyor fakat kendıne duzgun bır aday bulamıyor bende ondan baya kucugum ama ondan once evlendım resmen depresyona gırdı moralı cok bozuk eskı nesesı yok o uzuldukce bende cok uzuluyorum , kendı ewlılıgımle ılgılı bır konu acmıstım o kapanmıs o yoluna grdı bırkacgundur cok ıyı coksukur sımdıde abımı dusunuyorum gecenhafta kalp krızı gecıren annemı dusunuyorum .hayatta sıkıntılar hıc bıtmıyormu
merhaba;
abim resmen depresyona girdi yakısıklı duzgun karakterlı abım daha once kız arkadasları vardı fakat cesıtlı sebeplerden ayrıldı sımdıde annemlerın baskıları yuzunden evlenmek ıstıyor fakat kendıne duzgun bır aday bulamıyor bende ondan baya kucugum ama ondan once evlendım resmen depresyona gırdı moralı cok bozuk eskı nesesı yok o uzuldukce bende cok uzuluyorum , kendı ewlılıgımle ılgılı bır konu acmıstım o kapanmıs o yoluna grdı bırkacgundur cok ıyı coksukur sımdıde abımı dusunuyorum gecenhafta kalp krızı gecıren annemı dusunuyorum .hayatta sıkıntılar hıc bıtmıyormu
Karşısında evlen evlen dye başının etini yiyen bir aile varsa erkekte bunalıma girer evet.
Bir arkadaşımdan biliyorum .Çocuk 28 yaşında annesi evlen neden evlenmiyorsun diyip duran tiplerden.
Çocuk çabalıyor tanışıyor tanıştırılıyor ama yok olmayınca olmuyor işte.
Arkadaşım bunalıyor artık kör topal evlenicem biryle napayım yoksa bu baskıyla evden kaçacağım diyor.
Erkek yada kız farketmez baskı yapılmasını geri kafalıca buluyorum ben.
Zorla evlenip mutsz olmaktansa bırakın evlenmsin yahu.
Ailelere düşen anlayışlı sabırlı olmak.
Ha diyince olmaz evlilik.
Kısmet kapanıklığı diye bişey de yoktur.
Herkesin mutlaka vardır bir kısmeti.
Arkadaslar abım 31 yasında , daha oncede uzun surelı cıddı bır ılıskısı var ıdı mahalleden ama kızın babasının vefaatı annesının kıza baskıları nedenıyle kız bunalıma gırmıstı ve ayrılmıslardı sonra kız kacarak baska bırıyle evlendı abım ondan sonra uzun bır sure ılıskısı olması sonrada oldu ama ya yası kucuk cocuksu oluyorlar yada abımın yasıtları buyuk gosterıyor cunku o mınyon tıplı 25-26 gosterıyor .30lu yaslarda bayanlar buyuk duruyor . aslında abım annemın bulmasını pek ıstemıyor cunku araları gergın cok baskı yaptıkları ıcın bunaldı yoksa kafasında ıllede hemen evleneyım dıye bırsey yoktu...komsulardan vs dedıgım gıbı ya yasları kucuk oluyor yada tıp olarak uyusmuyorlar ona cok uzuluyorum. zayıf, orta boylu , ela gozlu beyaz tenlı kırmızı yanaklı tatlı bır abım var oysa ama gercekten sankı buyu yaptılarda kısmetı kapandı
ABIMIN KRITERLERI:
DUZGUN ,GUVENILIR, KILO VE BOY TAKINTISI VAR COK KISA YADA COK KILOLU OLMASIN YETER .. DIGER OZELLIKLERE GELINCE INSANI OZELLIKLER ARIYOR DURUSTLUK,SADAKAT GIBI .ANNEMLE GERGIN OLMASININ SEBEBI ANNEMIN ONA COK KILOLU BIR KIZI OLMADI BUNUNLA EVLEN DEMESIYLE BOZULDUGUNDANDIR.ABIM YAKISIKLI DUZGUN FIZIKLI CUNKUANNEM SAKAYLA KARISIK KALBINI KIRDI:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?