abimin resmen kısmetı kapandı ona cok üzülüyorum

Teşekkür ederım aslında o cok takmıyordu ama konu komsu herkes ee sen ne beklıyorsun neden evlenmıyorsun dıye sıktılar annemlerde oyle..tesekkur ederım annem yarın tektıkler ıcın doktora gdıcek ınsallh ıyı cıkar sonuclar inşallah hayırlısı olur yorum ıcın tesekkurler

evet duygusaldır benım gıbı ıcıne atar temız kalpli ıyı bırısıdır herkes buara cok ustune geldı sanırım oda normalden fazla duygusallastı o kız evlendı cocugu bıle var barısamaz kı artık sevmıyor ve sevgıye ınancını yıtırmıs gıbı konusuyorum ama konuyu kapatıyor yalnız oleceğim bu gidişle diyor tesekkürler yorum için

yok yok Allah korkusundan gidemeyiz öyle yerlere

aslında görüntüye çok önem vermiyor çok çok güzel olsun demiyor ama fiziken biraz yanına yakışşın istiyor annemin buldukları kilolu tipler oluyor kendi buldukları güzel ama çocuk evlenilecek tarzda değil ınsallah ama abim bilse beni öldürür hahaha:)burada bunları yazdıgımı . ben buara buna sıkılıyorum burada paylaşmak istedim sadece bol bol dua ediyorum

Bence abiniz evlenememekten çok baskılardan sıkılmıştır..sürekli yanında evlilik konusu açılıyorsa oda bunalmıştır..anne babanız bu konuda fazla ısrarcı olmasınlar bence kerşeyin bir vakti vardır..o vakit gelince siz bile şaşırırsınız herşey olup biter yani..hayırlısı olsun..

aminn tesekkurler ınsallah benımkı cok anı oldu hıc ınanamıyordum bende evlenebılecegımıze 4yıldır beraber idik ama kısmet işte:)

31 yas nedir ki.
Abim ve ablam 30lu yaslarda ve halen bekarlar :)
Annemde, bende bekariz :)
Bekar ailesi ilan edildik!
En onemlisi huzur gerisi bos inan. Huzurlu, mutlu degilsem yemisim evliligi.
Yasi bu kadar dert etmesin, gec olsun ama iyi olsun

tesekkurler ınsallah hayrlısı olur hakkında
hepımızın , hepınızın :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…