Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olayı bu kadar dramatize etmez, ölümcül virüste çoluğumu çocuğumu kendimi riske atıp da sorumsuzluk örneği sergileyen abimin atlı kovalar gibi yaptığı sözüne online katılırdımKızlar abim askere gidecek gitmeden önce ille de sozlenecem diye tutturdu. O benim canım ailem ama ben doğuda küçük bir sehirdeyim 2 aylik bebeğim olduğu için evden çıkmıyorum bile söz ise istanbulda virüsün tam ortasında evde olacak. Onu yalnız bırakma düşüncesi beni öldürüyor eşim de gelemez iş yeri bu sene yıllık izin bile vermiyor. Ben bu bebeğe kıyıp nasıl gideyim bi de eşimsiz ailemle de olsa. Ama onu yalnız başına birakmak ta istemiyorum siz olsaniz naparsiniz![]()
Abinize anlatin durumunuzun zaten farkinda. Bu süreç herkesi yalniz bıraktı maalesef. Ben gitmezdim ve kucucuk bebegiyle bir yere gitmek için cirpinan insanlari da anlamazdim. Hicbir sey sagliktan daha önemli değil. Nisani ve düğününde yaninda olursunuzKızlar abim askere gidecek gitmeden önce ille de sozlenecem diye tutturdu. O benim canım ailem ama ben doğuda küçük bir sehirdeyim 2 aylik bebeğim olduğu için evden çıkmıyorum bile söz ise istanbulda virüsün tam ortasında evde olacak. Onu yalnız bırakma düşüncesi beni öldürüyor eşim de gelemez iş yeri bu sene yıllık izin bile vermiyor. Ben bu bebeğe kıyıp nasıl gideyim bi de eşimsiz ailemle de olsa. Ama onu yalnız başına birakmak ta istemiyorum siz olsaniz naparsiniz![]()