Abimin sözü

Ailenize gelemem kusura bakmayın deyin takıyı hediye takacaksaniz annenize yada abinize verin,bebek daha önemli .

Hiç konusulmadı mı aileniz ne diyor...annen ne diyor

Siz once kendinizi cocugunuzu koruyun,
Soz bu hastalik degil siz olsanizda olur olmasanizda,
Dugune gidersiniz ...

Gidin tabii ki de..Hatta sonra asker uğurlamaya da gidersiniz.Daha sonra da bakan sayfasın da açıklar söz ve asker uğurlama merasimlerinden dolayı 100 pozitif vaka çıktı diye.Abartmiyorum geçenlerde bakan buna benzer bir şey açıklamıştı.
Yeni normal sosyal mesafe maske ve hijyen iken söz yapılması mantıksız.O yüzden katilmamaniz daha mantıklı şahsen ben gitmezdim.

Çooook riskli bu kadar üzülme . Hastanede olmak Car işin ucunda. Öyle kolay değil bu hstalık. Yakınlarımda yaşayanlar oldu. Bildiğin süründürüyor ..Allâh korusun diyelim bulaştı , milyonlarca kere pişman olursun. Keske demekte fayda etmez....

bunun nişanı var düğünü var bence bu kadar düşünmeyin. zaten öncesinde belli olan bir şey değilmiş kendi başına karar vermiş. siz niye zorlayacaksınız ki onun ani kararı için. ani bir karar veriyorsa böyle şeyleri de göze almalı bence. ailesinin ya da sizin gelmenizi çok önemseseydi bu dönemde yapmazdı sözü. siz de bu konuda kendinizi bebeğinizi düşünmelisiniz

Böyle günlere cok anlam yüklendigini düşünüyorum. Abiniz sözünü yapsin siz de gitmeyin. Kimse kimse icin tarih değiştirmek zorunda değil. Abiniz de bunun farkındadır. Görüntülü konusup kutlarsin

Nasıl yani gidecek olsanız 2 aylık bebeği mi bırakıp gideceksiniz, ben yanlış anladım umarım.
Şu süreçte evde yapılan bu organizasyonlar ne denli tehlikeli kimse farkında değil mi? Nikah yapanı bir nebze anlıyorum yani şubattan beri kira ödeyen tanıdığım var bir an evvel evine oturmak istiyor insanlar ama söz nedir ya. Abiniz düşündü mü acaba kardeşim nasıl gelecek diye de siz bu kadar düşünüyorsunuz ne yapsam diye. Gitmeyin tabi ki de. Ailenize de Allah akıl fikir versin.

Kızlar abim askere gidecek gitmeden önce ille de sozlenecem diye tutturdu. O benim canım ailem ama ben doğuda küçük bir sehirdeyim 2 aylik bebeğim olduğu için evden çıkmıyorum bile söz ise istanbulda virüsün tam ortasında evde olacak. Onu yalnız bırakma düşüncesi beni öldürüyor eşim de gelemez iş yeri bu sene yıllık izin bile vermiyor. Ben bu bebeğe kıyıp nasıl gideyim bi de eşimsiz ailemle de olsa. Ama onu yalnız başına birakmak ta istemiyorum siz olsaniz naparsiniz:KK43:
olayı bu kadar dramatize etmez, ölümcül virüste çoluğumu çocuğumu kendimi riske atıp da sorumsuzluk örneği sergileyen abimin atlı kovalar gibi yaptığı sözüne online katılırdım :işsiz: :işsiz:

Korona olmasa dahi 2 aylık bebekle uzun yola çıkmazdım. Korona olduğu için bebek olmasaydı dahi kendimi ve başkalarını riske atıp gitmezdim. Sözünde abinizi yalnız bırakma düşüncesi sizi öldürüyor mu! Rabbim başka dert vermesin.

Kızlar abim askere gidecek gitmeden önce ille de sozlenecem diye tutturdu. O benim canım ailem ama ben doğuda küçük bir sehirdeyim 2 aylik bebeğim olduğu için evden çıkmıyorum bile söz ise istanbulda virüsün tam ortasında evde olacak. Onu yalnız bırakma düşüncesi beni öldürüyor eşim de gelemez iş yeri bu sene yıllık izin bile vermiyor. Ben bu bebeğe kıyıp nasıl gideyim bi de eşimsiz ailemle de olsa. Ama onu yalnız başına birakmak ta istemiyorum siz olsaniz naparsiniz:KK43:
Abinize anlatin durumunuzun zaten farkinda. Bu süreç herkesi yalniz bıraktı maalesef. Ben gitmezdim ve kucucuk bebegiyle bir yere gitmek için cirpinan insanlari da anlamazdim. Hicbir sey sagliktan daha önemli değil. Nisani ve düğününde yaninda olursunuz

Back
X