- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.858
- 548
Cnm üzülme ben nasıl kurtulduysam o da kurtulacak ve Allah yardım edecek , kız kardeşimi tanısan çok sakin, benim aksine daha ılımlı bir insan , o herşeyin en güzelini hakediyor, burdakiler kendileri gelin ya hemen o psikoloji ile savunmaya geçiyorlar, halbuki yaptıklarını bir bilseler o zaman hak verirlerdi , gerçekten iyi bir insan yetim bir kızla uğraşmaz ama burda baktım ki Allah korusun ellerine bir fırsat geçse önce kendileri zulmedecek kimsesiz birine , ben susmayi tercih edicem , Allah merhametten ayırmasın kimseyi..bu konuya bakınca bir üzüntü geliyor üüstüme cidden çok üzüldüm her seni hirdugum de HUZUR44 kız kardeşin gelicek aklıma
Evet bu konu sahibinin anlattıkları farklı zaten onun parası da var en azından abisine çıkıcam diyemiyor. Bir de huzur44 diye bir kullanıcı kendi olayını anlatmış ona daha da üzüldüm
Huzur sen kizi boyle ovdukce daha da uzuluyorum sahsen ona.Cnm üzülme ben nasıl kurtulduysam o da kurtulacak ve Allah yardım edecek , kız kardeşimi tanısan çok sakin, benim aksine daha ılımlı bir insan , o herşeyin en güzelini hakediyor, burdakiler kendileri gelin ya hemen o psikoloji ile savunmaya geçiyorlar, halbuki yaptıklarını bir bilseler o zaman hak verirlerdi , gerçekten iyi bir insan yetim bir kızla uğraşmaz ama burda baktım ki Allah korusun ellerine bir fırsat geçse önce kendileri zulmedecek kimsesiz birine , ben susmayi tercih edicem , Allah merhametten ayırmasın kimseyi..
Huzurun kardesıne asırı uzuldugum ıcın yorumu ona yaptım aslında. Konu sahibi ortada olmadigi ıcın onu unuttum, ona yapmadım. Yorumum huzurun kardesıne
Kotu biri diyemem ama çokta anlayışlı değil dediğim dedik ..Abin kim ki o yanasmadıgında kız hayalinden vazgececek.
Abın var ya dua etsin, agzı var dili yok kiz kardesı olmus.
Yoksa ona hosssst demeyi bilen bir kardesı olsaydı parasını somuremez onu boyle kukla gibi oynatamazdı.
Abi dedıgın, kardesının mutluluğuna destek olur. Boyle kızı alıp patates muamelesi yapmaz. Birey oldugunu bilir, fıkır alısverısı yapar arka cikar.
Abın bes para etmez biri.
Kıza evını kapattırmıs kendın evıne sokmus, ne karısına sormus ne kıza sormus olur mu diye? Allah dusmanıma versın oyle abi de, korona da fır fır gezemesınler eve kapansınlar.
Abin kim ki o yanasmadıgında kız hayalinden vazgececek.
Abın var ya dua etsin, agzı var dili yok kiz kardesı olmus.
Yoksa ona hosssst demeyi bilen bir kardesı olsaydı parasını somuremez onu boyle kukla gibi oynatamazdı.
Abi dedıgın, kardesının mutluluğuna destek olur. Boyle kızı alıp patates muamelesi yapmaz. Birey oldugunu bilir, fıkır alısverısı yapar arka cikar.
Abın bes para etmez biri.
Kıza evını kapattırmıs kendın evıne sokmus, ne karısına sormus ne kıza sormus olur mu diye? Allah dusmanıma versın oyle abi de, korona da fır fır gezemesınler eve kapansınlar.
YaHuzurun kardeşinin kira geliri yok. Babadan maaş ev klmamış okuduğum kadarıyla
Bır ınsanın ozgurlugunu gasp eden kotudur huzur.Kotu biri diyemem ama çokta anlayışlı değil dediğim dedik ..
amin ...Cnm üzülme ben nasıl kurtulduysam o da kurtulacak ve Allah yardım edecek , kız kardeşimi tanısan çok sakin, benim aksine daha ılımlı bir insan , o herşeyin en güzelini hakediyor, burdakiler kendileri gelin ya hemen o psikoloji ile savunmaya geçiyorlar, halbuki yaptıklarını bir bilseler o zaman hak verirlerdi , gerçekten iyi bir insan yetim bir kızla uğraşmaz ama burda baktım ki Allah korusun ellerine bir fırsat geçse önce kendileri zulmedecek kimsesiz birine , ben susmayi tercih edicem , Allah merhametten ayırmasın kimseyi..
O diyor başına kötü bişey gelir zaman kötü vbBır ınsanın ozgurlugunu gasp eden kotudur huzur.
Yengeni tanımama gerek yok yazdıklarından seni tanıyorum yetmez mi? Bi mesajda diyorsun eşimden çekiniyor bi mesajda da abim izin vermez. He bide sürekli yenge bilerek geldi bilerek geldi :) e bu tavrınızla sizi kimse istemez ki. Kardeşini tanımıyorum ama umarım senin gibi konuşmuyordur yoksa yengenin çekecek çok çilesi var.Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz yengemi tanımıyorsunuz bile, umarım aynı imtihan sizi de bulmaz , bu kadar canla başla eziyet eden birini savunduğunuza göre sizde farklı değilsiniz bence , bugün yarın sizde ortada kalırsanız eğer o zaman size de aynı şeyleri söylerler umarım.. ben zaten harcama yapıyorum kız kardeşimle dalga mi geçiyorsunuz, kendime ne alsam ona da alırım, yani Hâlâ ortada yapılan eziyeti savunuyorsunz, insallah birgün anlamak zorunda kalırsın diyorum sana ...
Belliki sende birilerine eziyet ediyorsun ondan bu kadar gocundun..
Yenge düzgün bir insan olup görümceyle konuşabilir, kendi evine çıkıp çıkmak istemediğine dair. Eğer konuşsa iletişim kurmaya çalışsa zaten anlayacak görümcesinin de orda kalmak istemediğini. Böylece iki kadın belki abiye karşı birlik olabilir. Ama yenge o kadar iletişimsiz ki evinde misafir olan insana surat asıp duruyor. Yani bilmiyorum herkesin yapısı farklı ama böyle bir durumda ben utanırdım bu şekil davranmaya. Bu kayıp sadece görümcenin değil eşinin de ailesi ölmüş. İnsan biraz daha anlayışlı olmalı. Ailesi ölen insanlar yengenin rahatını bir tık bozmuşlar. Kızın yıllarca kalmayacağı da belli zaten. Her ne olursa olsun eşim nasıl davranırsa davransın evimde kalan insanın bana bir kötülüğü olmadıysa ona karşı surat asamam görgü diye bir şey var.
Amin Allah razı olsun, kimse bu durumda kalmasın inşallahamin ...
ama burdaki çoğu arkadaşta üzüldü emin ol tek tek yorumları okumadım
ama kardeşin nasıl kurtulur çabasına düştüler huzur
inşallah cidden tüm kalbimle diyorum bu dedikleri doğruysa tez zamanda rabbim yolunu geleceğini aydınlık eylesin
Isıne baksın o bence. Benim basıma bısey gelmedi mesela?O diyor başına kötü bişey gelir zaman kötü vb
Gerçekten komiksin , takıl sen böyle feminist feminist, hayattan öğreneceğin çok şey var daha , zira Zaman en iyi ÖĞRETMEN...Yengeni tanımama gerek yok yazdıklarından seni tanıyorum yetmez mi? Bi mesajda diyorsun eşimden çekiniyor bi mesajda da abim izin vermez. He bide sürekli yenge bilerek geldi bilerek geldi :) e bu tavrınızla sizi kimse istemez ki. Kardeşini tanımıyorum ama umarım senin gibi konuşmuyordur yoksa yengenin çekecek çok çilesi var.
uzaktan kendine ne alsan ona da almakla olmuyor o iş. Evinde 7/24 biriyle yaşa bakalım. Hele bide pandemide evlere tıkılmışken.
beddualarına gelince :) gerçekten tam tahmin ettiğim gibi çıktın. Sözde öğretmen olmuşsun ya azıcık hayata bakış açını değiştir. Ortada kalma tabirini bırakmakla başla bu işe. Kadın nesne değildir ortada kalmaz. Birine muhtaç olarak yaşayanlar ve kendi ayakları üstünde duranlar vardır. Ben kendi ayakları üstünde duran kısımdayım. Kimseye yük yada eziyet olmam çünkü kimseden bişey beklemem.
kardeşini tanımıyorum eziyeti de savunmuyorum.umarım iyi biridir ancak iyi biri olsa bile kimse beraber yaşamak zorunda değil. Ayrıca bunları bide yengenizden dinlemek lazım. Sizin anlatışınızdan bile yengenin haklı yanlarını görebiliyorum.
Ben sana beddua etmiyorum sana karakterin en büyük beddua olmuş zaten. İnşallah kardeşin mesleğini eline alır dik duran güçlü bi kadın olur. senin gibi okumuş ama bi arpa boyu yol gidememiş bi kadın olmaz.
aynen bunuda yazdım konunun ortalarındaHuzur sen kizi boyle ovdukce daha da uzuluyorum sahsen ona.
İnsallah sacma sapan bir evlilik yapmaz kurtulmak ıcın.
Yaa çok teşekkür ederimAmin canm amin sanada rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Yorumları okuyunca bunu gördüm.
Bem yakından ilgileniyorum cnm , herseyini dinliyorum bana anlatıyor, hamdolsun söz dinleyen akıllı bir kız kendisiHuzur sen kizi boyle ovdukce daha da uzuluyorum sahsen ona.
İnsallah sacma sapan bir evlilik yapmaz kurtulmak ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?