Abimin yanında kalıyorum yengem beni istemiyor

hayir napicak kiz kardesim ablamla kaliyor diye zarar mi vericek size.eger bunu yapabilcek karakterdeyse zaten kardesinizi boyle bir adamla hic birakmayinn zaten baska bir sebepten de kardesinize zarar verebilir yani her sekilde size hak veremiyorum uzgunum

Yahu biri karısıysa biri de kardeşi. Üniversite için başka şehre gitmek ile aile bireyini kaybedip ayrı eve çıkmak bir mi? Kimse eşinin ailesiyle yaşamak istemez ama ortada keyfi olmayan bir durum var. Kızın ne suçu var burada? Yenge madem istemiyor insan gibi kocasına söylesin, kız kardeşe niye tavır yapıyor? Evlenince insan kendi ailesini sokağa atsın o halde. Hiç mi kötü günde, zor zamanda annemize, babamiza, kardeşimize sahip cikamayacağız? Aa pardon eşlerimizin düzeni bozulur değil mi? Yahu zor zamanda ben kardeşime evimi açamayacaksam, daha hâlâ yas sürecini bile atlatmamış olabilen birini yalnız başına sırf karım/kocam istemiyor diye bırakacaksam benim kardeşliğime de insanlığıma yazıklar olsun. İnsanın eşi çok önemli evet ama evlenince kardeşimizi, anamızı, babamızı silmiyoruz.

Artık yorum yapmicam çünkü yaşamayan anlamaz ...

Bakin ben sizi anladim, cunku ben de bir kayip yasadim ve kendimi cok yalniz hissettim. Evliyim ve evliligimde cok sukur bir sorunum yok ama bu kayiptan sonraki yalnizlik duygusu cok farkli bunu siz de iyi bilirsiniz. Sartlarinizi bilmedigim icin yorumum da saglikli olmaz ama konu sahibinin yasi gibi kardesinizin yasi da bizlerden kucuk olsa gerek. oyle bir uzuntuden sonra ne olursa olsun yerinizde olsam yengenizi bile bile kardesimi orada birakmazdim.

Diyor başka çare yok asla izin vermem ayrı düzen, başka bir yer , bu yüzden çok tartıştık abimle

Şuan bana geliyor her daraldigında kapım ve kalbim ona hep açık, sadece dua ediyorm buraya yazsam roman olur ve kimse anlamaz , ama merhamet bir insana yakışan en güzel şey bence ..

Az önceki kadına da aynı cevabı verdim bu kötülük değil. Çocuk değilse yaşlı değilse keyfi olarak kimse kimseye yük olmamalı. Konuda da bir mecburiyet göremiyorum
Zaten konu sahibi de kalmak istemiyor. Ama zaten kızın kimsesi yok ve yazdıklarınızı okuduktan sonra ki duygularını tahmin edebiliyor musunuz? Ben o bakımdan söyledim.

ya iste ben de izin almayin diyorum tutun kolundan getirin ne olcak ? ablam ve kiz kardesi beraber kaliyor diye napacak adam .izin istemeyin iste
Anlamıyorsunuz abim bu konuyu hırs haline getirmiş diyor başka türlü kimseye bir yasam yok böyle olacak .. O yüzden karisi bişey diyememenin verdiği siniri kardeşimden çıkarıyor

Zaten konu sahibi de kalmak istemiyor. Ama zaten kızın kimsesi yok ve yazdıklarınızı okuduktan sonra ki duygularını tahmin edebiliyor musunuz? Ben o bakımdan söyledim.
Insanlar çok merhametsiz, Allah kimseyi insanlara bırakmasın..

Konuyu acan yenge olsaydı her yorumda yenge haklı olurdu. Kaldı ki haklı olanda yenge. Abin evlenmiş bir yuvası var yapması gereken yengene sormaktı ama belli ki yengen istememıs abin bildigini yapmıs. Yengenın senı sevıp sevmemesı ıyı bır ınsan olup olmaması ile alakalı bir durum degıl bu. Asgarı ucrerle calısan yada yas olarak kucuk cocuk olsan anlayacagım ama seni gayette gecındırecek gelırın var. Merak ettıgım abin kira parasını ve maası alıyor mu? Bence alıyor ve bu yuzden de senı ıstıyor bilemiyorum, en kötu ıhtımal sana bulundukları sokaktan apartmandan yanı yakından bir daire tutabılırler

ya iste ben de izin almayin diyorum tutun kolundan getirin ne olcak ? ablam ve kiz kardesi beraber kaliyor diye napacak adam .izin istemeyin iste
Kız kardeşim yanlız kalmasın diye aynı şehirden gitmemek için direndiğimi anlatsam bile beni anlamazsınız, size kızmıyorum atalar demiş ya bana damdan düşeni getir o halimden anlar diye... durumumuz aynen öyle

Anlamıyorsunuz abim bu konuyu hırs haline getirmiş diyor başka türlü kimseye bir yasam yok böyle olacak .. O yüzden karisi bişey diyememenin verdiği siniri kardeşimden çıkarıyor
ya ben anliyorum ama mantikli bulmuyorum.son kez yazayim konu cok dagildi ben kardesimi asla o evde birakmazdim vicdanim rahat edemez baska turlu .ya abimin yengemin suc vs diyip kardesimi birakmam bunu anlatiyorum .sizin karariniz oyle olmus o da zaten sizin bileceginiz is iyi forumlar

Teşekkür ederim yinede

Allah iyilerle , vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.
Burda kocamın kardeşi diye bakanlar , kendi kız kardeşleri yalnız kalsa bu şekilde konuşmazlar.
Ortada yaş kaç olursa olsun zaruri bir durum var.
Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın. Burda ki kadınların bir kısmı evlendikleri adam sadece ''koca'' sıfatı taşısın istiyor.
Evlat , kardeş , amca , dayı olmasın.
Adam evlenince sadece koca olup karısına ve karısının ailesine bakmalı çünkü.

Sana gelince abinle açık açık konuş , yengem surat asıyor bende bu şekilde kalıp huzur bozmak istemiyorum.
Yengen düşünsün sonrasını.
Temiz iş , en azından gitmek için geçerli nedenin olur.
Huzuru bozulmaz öyle insanların merak etme.

Ne kadar güzel bakmışsınız, çok iyisiniz gerçekten sizin gibilerin varlığı umut veriyor gerçekten

Kira ve aylık direkt size mi geliyor ?

Yengemle anlaşamadığınız konular nedir ?

Evde iş bölümü yapıyor musunuz ? Lafa söze karışıyor musunuz ? Herkes uyuyana kadar odanıza çekilmiyor musunuz ?

Yani ayrıntıyı merak ettim , neden sürat astığını ?

Tabi kimse ikinci bir şahısla aynı evde yaşamak istemez , ancak ekstrem durumlarda insanlar anlayışlı olmalı, bir süre. Karşıdaki kişi düzenini Kurana kadar.

Aynı apartmanda ya da yan apartmanda ev kiralardim sizin yerinizde olsam. Babadan kalan eşyalar ve maaşla da bir güzel gecinirdim. Abinizdw destek olur.

Yengenizi ortaya koymadan abinizle konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…