- 8 Ocak 2015
- 6.082
- 19.094
- 448
hayir napicak kiz kardesim ablamla kaliyor diye zarar mi vericek size.eger bunu yapabilcek karakterdeyse zaten kardesinizi boyle bir adamla hic birakmayinn zaten baska bir sebepten de kardesinize zarar verebilir yani her sekilde size hak veremiyorum uzgunumHer gün yüreğim parçalanıyor, siz biliyor musunuz bunu, abim en ufak kavgada olay çıkarıp herkes susacak diyen bir insan ayrıca polis korkuyorum sinirden yanlış bişey yapar diye , bazı şeyleri burda yazamıyorum işte...
Artık yorum yapmicam çünkü yaşamayan anlamaz ...
Diyor başka çare yok asla izin vermem ayrı düzen, başka bir yer , bu yüzden çok tartıştık abimlehayir napicak kiz kardesim ablamla kaliyor diye zarar mi vericek size.eger bunu yapabilcek karakterdeyse zaten kardesinizi boyle bir adamla hic birakmayinn zaten baska bir sebepten de kardesinize zarar verebilir yani her sekilde size hak veremiyorum uzgunum
Az önceki kadına da aynı cevabı verdim bu kötülük değil. Çocuk değilse yaşlı değilse keyfi olarak kimse kimseye yük olmamalı. Konuda da bir mecburiyet göremiyorumNeden bu kadar kötüsünüz
Şuan bana geliyor her daraldigında kapım ve kalbim ona hep açık, sadece dua ediyorm buraya yazsam roman olur ve kimse anlamaz , ama merhamet bir insana yakışan en güzel şey bence ..Bakin ben sizi anladim, cunku ben de bir kayip yasadim ve kendimi cok yalniz hissettim. Evliyim ve evliligimde cok sukur bir sorunum yok ama bu kayiptan sonraki yalnizlik duygusu cok farkli bunu siz de iyi bilirsiniz. Sartlarinizi bilmedigim icin yorumum da saglikli olmaz ama ama konu sahibinin yasi gibi kardesiniz yasi da bizlerden kucuk olsa gerek. oyle bir uzuntuden sonra ne olursa olsun yerinizde olsam yengenizi bile bile kardesimi orada birakmazdim.
ya iste ben de izin almayin diyorum tutun kolundan getirin ne olcak ? ablam ve kiz kardesi beraber kaliyor diye napacak adam .izin istemeyin isteDiyor başka çare yok asla izin vermem ayrı düzen, başka bir yer , bu yüzden çok tartıştık abimle
Zaten konu sahibi de kalmak istemiyor. Ama zaten kızın kimsesi yok ve yazdıklarınızı okuduktan sonra ki duygularını tahmin edebiliyor musunuz? Ben o bakımdan söyledim.Az önceki kadına da aynı cevabı verdim bu kötülük değil. Çocuk değilse yaşlı değilse keyfi olarak kimse kimseye yük olmamalı. Konuda da bir mecburiyet göremiyorum
Anlamıyorsunuz abim bu konuyu hırs haline getirmiş diyor başka türlü kimseye bir yasam yok böyle olacak .. O yüzden karisi bişey diyememenin verdiği siniri kardeşimden çıkarıyorya iste ben de izin almayin diyorum tutun kolundan getirin ne olcak ? ablam ve kiz kardesi beraber kaliyor diye napacak adam .izin istemeyin iste
Insanlar çok merhametsiz, Allah kimseyi insanlara bırakmasın..Zaten konu sahibi de kalmak istemiyor. Ama zaten kızın kimsesi yok ve yazdıklarınızı okuduktan sonra ki duygularını tahmin edebiliyor musunuz? Ben o bakımdan söyledim.
Aminn. Yemin ederim içim sızladıInsanlar çok merhametsiz, Allah kimseyi insanlara bırakmasın..
Kız kardeşim yanlız kalmasın diye aynı şehirden gitmemek için direndiğimi anlatsam bile beni anlamazsınız, size kızmıyorum atalar demiş ya bana damdan düşeni getir o halimden anlar diye... durumumuz aynen öyleya iste ben de izin almayin diyorum tutun kolundan getirin ne olcak ? ablam ve kiz kardesi beraber kaliyor diye napacak adam .izin istemeyin iste
ya ben anliyorum ama mantikli bulmuyorum.son kez yazayim konu cok dagildi ben kardesimi asla o evde birakmazdim vicdanim rahat edemez baska turlu .ya abimin yengemin suc vs diyip kardesimi birakmam bunu anlatiyorum .sizin karariniz oyle olmus o da zaten sizin bileceginiz is iyi forumlarAnlamıyorsunuz abim bu konuyu hırs haline getirmiş diyor başka türlü kimseye bir yasam yok böyle olacak .. O yüzden karisi bişey diyememenin verdiği siniri kardeşimden çıkarıyor
Teşekkür ederim yinedeya ben anliyorum ama mantikli bulmuyorum.son kez yazayim konu cok dagildi ben kardesimi asla o evde birakmazdim vicdanim rahat edemez baska turlu .ya abimin yengemin suc vs diyip kardesimi birakmam bunu anlatiyorum .sizin karariniz oyle olmus o da zaten sizin bileceginiz is iyi forumlar
Ne kadar güzel bakmışsınız, çok iyisiniz gerçektenAllah iyilerle , vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.
Burda kocamın kardeşi diye bakanlar , kendi kız kardeşleri yalnız kalsa bu şekilde konuşmazlar.
Orta da yaş kaç olursa olsun zaruri bir durum var.
Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın. Burda ki kadınların bir kısmı evlendikleri adam sadece ''koca'' sıfatı taşısın istiyor.
Evlat , kardeş , amca , dayı olmasın.
Adam evlenince sadece koca olup karısına ve karısının ailesine bakmalı çünkü.
Şükür sevindim adınıza.Eşim iyi biri çok şükür
21 yaşındayım çalışmıyorum üniversite öğrencisiyim normalde ama simdi kapalı her yer tabi
Evimiz var abim yalnız kalmamı istemediği için kapattık kiraya verdik 21 yaşındayım çalışmıyorum
21 yaşındayım işte babamdan kalan emekli aylığı ve ev kirasi var onun dışında bir gelirim yok. Çok ayrılmak istiyorum ben de ama abime nasıl söylerim bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?