Abimin yanında kalıyorum yengem beni istemiyor

Durduk yere rahatsız etmemiş zaten.
Kocişkosuyla arası bozulmasın diye hayır demeye totosu yemeyen yengesi kabul ettiği için eve yerleşmiş. Tıpkı sizin görümcenizin siz kabul ettiğinde size gelmesi gibi.

Verdiğiniz fikirler mükemmel aslında ama bir konu da size katılmıyorum yenge ortaya konulmalı.
Madem surat asıp gitmeye teşvik var ortada.
Abisi neden gitmek istediğini bilmeli.
Fikrinize saygısızlık etmek istemem tabiki , yanlış anlamayın .

Az önceki kadına da aynı cevabı verdim bu kötülük değil. Çocuk değilse yaşlı değilse keyfi olarak kimse kimseye yük olmamalı. Konuda da bir mecburiyet göremiyorum
21 yaşında dışarda kızların başına neler geliyor haberiniz var mı? Kızın kimsesi yok anne baba yok bir abisi var ve yük öyle mi? Görende ömür boyu ve ya yıllarca tepenizde kalıcak gibi konuşuyorsunuz pess. Kızcağız ayaklarının üstünde durabildiği an zaten ev ayrılır. İyi ya herkes evlenince yaşlılık yoksa kimsesiz olursa evine alma niyeee eş istemiyor. Pardonda kendi kardeşiniz aynı durumda olsa köpek çekersiniz eşinize dimi? Bu tarz durumların kadını erkeği yok ailelerimizin bize ihtiyacı olduğu an yanlarında oluruz. Siz eşisiniz o kardeşi canı kanı bu ayrımı öğrenin

bende sizin msj nizi okurken tüylerim diken diken oldu bir insan bu kadar merhamet ve vicdan yoksunu olabirmi diye sizin esinizse onun abisi daha yakını aynı durumda sizde olabildiniz sizin kardesinizde olabilirdi yine aynı bu sekildemi davranacaktiniz ozaman

Durduk yere rahatsız etmemiş zaten.
Kocişkosuyla arası bozulmasın diye hayır demeye totosu yemeyen yengesi kabul ettiği için eve yerleşmiş. Tıpkı sizin görümcenizin siz kabul ettiğinde size gelmesi gibi.
Kabul ettigim dogru lakin toto yememe kısmı yanlış zira eşim istememesine rağmen ben buyur gelebilirsin dedim lakin yüz verdik görevimiz oldu astarı istendi. İnsan ilişkileri zor.

Evet. Böyle davranırım zira yaşlı ve çocuk olmayan kimse evimizde keyfi kalmasın

Keşke kabul etmeseydiniz evinizde kalsaydınız abinize uzaksa oturduğunuz ev kiraya evip onlara yakın bir yerde ev tutardınız aynı ev içinde olmak çok daha iyi olurdu.

Bu vicdandan yoksun olan fikirlerinizi kocanız da biliyor mu?

Bazı erkeklerin eşini göz ardı edip sadece anne babasını düşünmesi = Kocişim benimle evlendi, artik bir tek ben olmalıyım, anası babası kardeşi olmamalı, onlar artık ailesi değil.
Bu iki zihniyettekiler keşke birbirini bulsa da diğer insanların hayatlarının içine etmeseler.

Evet. Böyle davranırım zira yaşlı ve çocuk olmayan kimse evimizde keyfi kalmasın

Bakin ben boyle Bir olayi 30 umda yasadim. Allah da kimseye yasatmasin diyorum sadece. Disaridan bakildigi zaman gayet mutlu guzel bir hayatim var ama icimde gecmeyecek bir yalnizlik duygusu var. Yalnizim dedikce esim ben varim dedikce esime sinirleniyordum.

Boyle hisseden ve kimsesi olmayan birine kapim sonuna kadar her zaman aciktir. Kardes olmasina gerek yok benim icin. Ha kardesim olsaydi ve esim sorun cikarsaydi ilk is esimi bosardim.

Bu zihniyet çok yaygınlaştı ancak bu zihniyettekiler iç güveysi almayıda sever kendi ailesini aile saysın isterler. Bugun yeterince sinirliyim haberlerde gördüğüm yaşlı kadına yapılan eziyetten sonra valla bu yazılan merhametsiz içeriği okuyunca iyice öfke doluyum. Allah evladında gelininde damadında hayırlısı versın. Her şeyden önce insanlığı bilsinler

Babandan kalan maasla ömür boyu çalışmadan geçinebilirsin. Sigortasiz ek işler yaparsin. Evden de cikmasaydin keske kiraysa dertleri yarisini verirdin. Ki ben olsam satar bölüșür küçük eve çıkardım. Tam rahat edecegin vakitte yenge kahri mi ceksen. Erkek arkadaşın olur evine gelir kalir takılır hayatini yaşarsın.

Aynen öyle. Şu konudaki bazı yorumları okuyunca sinirlerim iyice bozuldu ya. Nasıl bu kadar merhametsiz olunabiliyor aklım almıyor benim. Birde dediğin gibi bu zihniyette çoğaldı. Eşinin ailesi olmasın ama kendi ailesi ile sıkı fıkı olsun isterler. Hiçbir konuda büyük konuşmayacağım diye söz verdim ama şu konuda büyük konuşmadan edemedim. Resmen vicdansızlık ya bu. Ben de eşimin ailesiyle yaşamak istemem ama ortada elzem bir durum varken bırakın eşi kırk kat yabancıya yardım ederiz, acısını paylaşırız. Hiçbir şey diyemiyorum, Allah konu sahibinin sabırını arttırsın, yardımcısı olsun da o yengeden biran önce kurtulabilsin. Son olarak bu tarz merhamet yoksunu insanların(!) birbirlerine denk gelmeleri dileğiyle.

çünkü onlar nankörler,kocayı bUlmuş bunu bir halt sanan budalalar

evlenirler ciktiklari kapiyi beğenmezler ancak koca ve kocasının ailesi için yasarlar

bu konuların derinine girmeyelim yaralarım var..sinirlendim

konu sahibine ayrı üzüldüm ama konu içinde.biri yazmış onun kızkardeşine daha çok üzüldüm
konu sahibinin maaşı kirada evi var
ama o kız Muhtaç yengenin hizmetçi olmuş buna rağmen yüzünün eğriliği var.o kiz o sofraya nasıl oturup yemek yiyor gerçekten için acıdı

Ya bu zihniyetteki erkeği de kadını da mide bulandırıcı. Kendileri ne kadar çirkin olurlarsa olsunlar ama maalesef başka insanlara(eşine-ailesine vs) zararı oluyor. Yanılmıyorsam ilk defa burada yazılanlara bu kadar sinirlendim. İnsanın kocası, karısı elbette önemli. Ama insanın bu hayattaki tek vasfı eşinin eşi olmak değil ki. Aynı zamanda annesine, babasına, kardeşine de sorumluluğu var. Her şeyi geçtim insanız. Eşimizin, kardeşinin acısını paylaşmak yerine bu şekilde davranacaksak o halde her akşam izlediğimiz o kötü haberlere şaşırıp neden diye sorgulamayalım. Konu beni epey üzdü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…