Allah razı olsun , çeken bilir sizi çok iyi anladım ben , ablanıza Allah yardım etsin inşallahŞükür sevindim adınıza.
Benim de var başımda sizin gibi hatta 23 yaşında bi görümce. Neyse ki bu sene gidiyor. Ayyss konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu. Yengen başta kabul etmiştir benim gibi (zira bir insanla aynı evde yaşamadan gerçekten huyunu suyunu tam anlamayarak iyiniyetli düşünebiliyor insan ) kabul etmiş bulunduğu için git diyemiyordur. Pandemi bitince gidin okulunuza bi zahmet hatta arada ablanıza teyzenize amcanuza falan gidin kalın birer hafta biraz nefes olur yengenize. Şu an gitti mesela benimki ay dedim odasından çıkmasa bile varlığı bile ne yükmüş. Kimse kimseyi durduk yere rahatsız etmemeli yha. Jjkghbf
Kira ve aylık direkt size mi geliyor ?
Yengemle anlaşamadığınız konular nedir ?
Evde iş bölümü yapıyor musunuz ? Lafa söze karışıyor musunuz ? Herkes uyuyana kadar odanıza çekilmiyor musunuz ?
Yani ayrıntıyı merak ettim , neden sürat astığını ?
Tabi kimse ikinci bir şahısla aynı evde yaşamak istemez , ancak ekstrem durumlarda insanlar anlayışlı olmalı, bir süre. Karşıdaki kişi düzenini Kurana kadar.
Aynı apartmanda ya da yan apartmanda ev kiralardim sizin yerinizde olsam. Babadan kalan eşyalar ve maaşla da bir güzel gecinirdim. Abinizdw destek olur.
Yengenizi ortaya koymadan abinizle konuşun.
21 yaşında dışarda kızların başına neler geliyor haberiniz var mı? Kızın kimsesi yok anne baba yok bir abisi var ve yük öyle mi? Görende ömür boyu ve ya yıllarca tepenizde kalıcak gibi konuşuyorsunuz pess. Kızcağız ayaklarının üstünde durabildiği an zaten ev ayrılır. İyi ya herkes evlenince yaşlılık yoksa kimsesiz olursa evine alma niyeee eş istemiyor. Pardonda kendi kardeşiniz aynı durumda olsa köpek çekersiniz eşinize dimi? Bu tarz durumların kadını erkeği yok ailelerimizin bize ihtiyacı olduğu an yanlarında oluruz. Siz eşisiniz o kardeşi canı kanı bu ayrımı öğreninAz önceki kadına da aynı cevabı verdim bu kötülük değil. Çocuk değilse yaşlı değilse keyfi olarak kimse kimseye yük olmamalı. Konuda da bir mecburiyet göremiyorum
bende sizin msj nizi okurken tüylerim diken diken oldu bir insan bu kadar merhamet ve vicdan yoksunu olabirmi diye sizin esinizse onun abisi daha yakını aynı durumda sizde olabildiniz sizin kardesinizde olabilirdi yine aynı bu sekildemi davranacaktiniz ozamanBenim de var başımda sizin gibi hatta 23 yaşında bi görümce. Neyse ki bu sene gidiyor. Ayyss konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu. Yengen başta kabul etmiştir benim gibi (zira bir insanla aynı evde yaşamadan gerçekten huyunu suyunu tam anlamayarak iyiniyetli düşünebiliyor insan ) kabul etmiş bulunduğu için git diyemiyordur. Pandemi bitince gidin okulunuza bi zahmet hatta arada ablanıza teyzenize amcanuza falan gidin kalın birer hafta biraz nefes olur yengenize. Şu an gitti mesela benimki ay dedim odasından çıkmasa bile varlığı bile ne yükmüş. Kimse kimseyi durduk yere rahatsız etmemeli yha. Jjkghbf
Kabul ettigim dogru lakin toto yememe kısmı yanlış zira eşim istememesine rağmen ben buyur gelebilirsin dedim lakin yüz verdik görevimiz oldu astarı istendi. İnsan ilişkileri zor.Durduk yere rahatsız etmemiş zaten.
Kocişkosuyla arası bozulmasın diye hayır demeye totosu yemeyen yengesi kabul ettiği için eve yerleşmiş. Tıpkı sizin görümcenizin siz kabul ettiğinde size gelmesi gibi.
Evet. Böyle davranırım zira yaşlı ve çocuk olmayan kimse evimizde keyfi kalmasınbende sizin msj nizi okurken tüylerim diken diken oldu bir insan bu kadar merhamet ve vicdan yoksunu olabirmi diye sizin esinizse onun abisi daha yakını aynı durumda sizde olabildiniz sizin kardesinizde olabilirdi yine aynı bu sekildemi davranacaktiniz ozaman
Bu vicdandan yoksun olan fikirlerinizi kocanız da biliyor mu?Benim de var başımda sizin gibi hatta 23 yaşında bi görümce. Neyse ki bu sene gidiyor. Ayyss konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu. Yengen başta kabul etmiştir benim gibi (zira bir insanla aynı evde yaşamadan gerçekten huyunu suyunu tam anlamayarak iyiniyetli düşünebiliyor insan ) kabul etmiş bulunduğu için git diyemiyordur. Pandemi bitince gidin okulunuza bi zahmet hatta arada ablanıza teyzenize amcanuza falan gidin kalın birer hafta biraz nefes olur yengenize. Şu an gitti mesela benimki ay dedim odasından çıkmasa bile varlığı bile ne yükmüş. Kimse kimseyi durduk yere rahatsız etmemeli yha. Jjkghbf
insanin içinde ki vicdan ve merhamet duygusu ile alakalı maalesefEvet. Böyle davranırım zira yaşlı ve çocuk olmayan kimse evimizde keyfi kalmasın
Bazı erkeklerin eşini göz ardı edip sadece anne babasını düşünmesi = Kocişim benimle evlendi, artik bir tek ben olmalıyım, anası babası kardeşi olmamalı, onlar artık ailesi değil.21 yaşında dışarda kızların başına neler geliyor haberiniz var mı? Kızın kimsesi yok anne baba yok bir abisi var ve yük öyle mi? Görende ömür boyu ve ya yıllarca tepenizde kalıcak gibi konuşuyorsunuz pess. Kızcağız ayaklarının üstünde durabildiği an zaten ev ayrılır. İyi ya herkes evlenince yaşlılık yoksa kimsesiz olursa evine alma niyeee eş istemiyor. Pardonda kendi kardeşiniz aynı durumda olsa köpek çekersiniz eşinize dimi? Bu tarz durumların kadını erkeği yok ailelerimizin bize ihtiyacı olduğu an yanlarında oluruz. Siz eşisiniz o kardeşi canı kanı bu ayrımı öğrenin
Evet. Böyle davranırım zira yaşlı ve çocuk olmayan kimse evimizde keyfi kalmasın
Bu zihniyet çok yaygınlaştı ancak bu zihniyettekiler iç güveysi almayıda sever kendi ailesini aile saysın isterler. Bugun yeterince sinirliyim haberlerde gördüğüm yaşlı kadına yapılan eziyetten sonra valla bu yazılan merhametsiz içeriği okuyunca iyice öfke doluyum. Allah evladında gelininde damadında hayırlısı versın. Her şeyden önce insanlığı bilsinlerBazı erkeklerin eşini göz ardı edip sadece anne babasını düşünmesi = Kocişim benimle evlendi, artik bir tek ben olmalıyım, anası babası kardeşi olmamalı, onlar artık ailesi değil.
Bu iki zihniyettekiler keşke birbirini bulsa da diğer insanların hayatlarının içine etmeseler.
Aynen öyle. Şu konudaki bazı yorumları okuyunca sinirlerim iyice bozuldu ya. Nasıl bu kadar merhametsiz olunabiliyor aklım almıyor benim. Birde dediğin gibi bu zihniyette çoğaldı. Eşinin ailesi olmasın ama kendi ailesi ile sıkı fıkı olsun isterler. Hiçbir konuda büyük konuşmayacağım diye söz verdim ama şu konuda büyük konuşmadan edemedim. Resmen vicdansızlık ya bu. Ben de eşimin ailesiyle yaşamak istemem ama ortada elzem bir durum varken bırakın eşi kırk kat yabancıya yardım ederiz, acısını paylaşırız. Hiçbir şey diyemiyorum, Allah konu sahibinin sabırını arttırsın, yardımcısı olsun da o yengeden biran önce kurtulabilsin. Son olarak bu tarz merhamet yoksunu insanların(!) birbirlerine denk gelmeleri dileğiyle.Bu zihniyet çok yaygınlaştı ancak bu zihniyettekiler iç güveysi almayıda sever kendi ailesini aile saysın isterler. Bugun yeterince sinirliyim haberlerde gördüğüm yaşlı kadına yapılan eziyetten sonra valla bu yazılan merhametsiz içeriği okuyunca iyice öfke doluyum. Allah evladında gelininde damadında hayırlısı versın. Her şeyden önce insanlığı bilsinler
Bazı erkeklerin eşini göz ardı edip sadece anne babasını düşünmesi = Kocişim benimle evlendi, artik bir tek ben olmalıyım, anası babası kardeşi olmamalı, onlar artık ailesi değil.
Bu iki zihniyettekiler keşke birbirini bulsa da diğer insanların hayatlarının içine etmeseler.
Bazı erkeklerin eşini göz ardı edip sadece anne babasını düşünmesi = Kocişim benimle evlendi, artik bir tek ben olmalıyım, anası babası kardeşi olmamalı, onlar artık ailesi değil.
Aynen öyle. Şu konudaki bazı yorumları okuyunca sinirlerim iyice bozuldu ya. Nasıl bu kadar merhametsiz olunabiliyor aklım almıyor benim. Birde dediğin gibi bu zihniyette çoğaldı. Eşinin ailesi olmasın ama kendi ailesi ile sıkı fıkı olsun isterler. Hiçbir konuda büyük konuşmayacağım diye söz verdim ama şu konuda büyük konuşmadan edemedim. Resmen vicdansızlık ya bu. Ben de eşimin ailesiyle yaşamak istemem ama ortada elzem bir durum varken bırakın eşi kırk kat yabancıya yardım ederiz, acısını paylaşırız. Hiçbir şey diyemiyorum, Allah konu sahibinin sabırını arttırsın, yardımcısı olsun da o yengeden biran önce kurtulabilsin. Son olarak bu tarz merhamet yoksunu insanların(!) birbirlerine denk gelmeleri dileğiyle.
Ya bu zihniyetteki erkeği de kadını da mide bulandırıcı. Kendileri ne kadar çirkin olurlarsa olsunlar ama maalesef başka insanlara(eşine-ailesine vs) zararı oluyor. Yanılmıyorsam ilk defa burada yazılanlara bu kadar sinirlendim. İnsanın kocası, karısı elbette önemli. Ama insanın bu hayattaki tek vasfı eşinin eşi olmak değil ki. Aynı zamanda annesine, babasına, kardeşine de sorumluluğu var. Her şeyi geçtim insanız. Eşimizin, kardeşinin acısını paylaşmak yerine bu şekilde davranacaksak o halde her akşam izlediğimiz o kötü haberlere şaşırıp neden diye sorgulamayalım. Konu beni epey üzdü :/çünkü onlar nankörler,kocayı bUlmuş bunu bir halt sanan budalalar
evlenirler ciktiklari kapiyi beğenmezler ancak koca ve kocasının ailesi için yasarlar
bu konuların derinine girmeyelim yaralarım var..sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?