- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.625
- 158
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
Ne bilim “hayatta yapmam” diyip kestirip atmaktan daha iyi geldi :)Bu kocaya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bilim “hayatta yapmam” diyip kestirip atmaktan daha iyi geldi :)Bu kocaya?
Güzel bir dille mi :)Kocanıza neden abisi ile çalışmaması gerektiğini, kendisinin fevri hareketleri olduğunu, iş hayatı ile aile hayatının ayrı olmasının uygun olduğunu, eğer yanlış birşey olursa yok yere abisi ile arasının bozulacağını, doğru olanın başka bir yerde düzenli, düzgün ve sakin bir şekilde çalışması gerektiğini güzel bir dille anlatın derim.
Bu arada konu sahibine de saldırmaya gerek yok, eminim o da hepimiz gibi bu şekilde yaşamak istemiyordur.
Kaynına gitse dese böyle böyle, kaynı da kardeşine bir hösst dese sanırım daha iyi. O ondan anlar, bu kadıncağız da onu yapamaz işte. En iyisi kayınNe bilim “hayatta yapmam” diyip kestirip atmaktan daha iyi geldi :)
Kocamla öle karı koca ilişkim yok sadece sığınacak yer gözüyle bakıyom çalışmıyoda akşama kadar yer içer yatar bende oğlumla haftanın 6 günü fizik tedavi özel okula gidiyoz zati kendisiyle çok muabbetim yok
Her kız çocuğuna bir ev alma zorunluluğu mu getirilse bi çözümü olmalı çocuk büyüten kadınlar mutsuzluklarından büyüttükleri çocukları da mutsuz yetiştiriyor böyle böyle kötülük eksik olmuyorValla ben çok üzüldüm ya. En çokta hem o yavruya, hem de böyle kötü durumlarda kalan kızlarını kovan ailelerin hala var oluşuna, gerçekten içim daraldı
Bilsem giderlerim oluyo diyo bana oğluna bı çikolata bı çorap alıp gelmez sigarasi ickisine anca yeter kendi gibi arkadaşları var onlara yedirip içiriyo
Aradım istemiyor deyip geçin, ben olsam ben de almam işe. Benim yanımda ara derse 10 defa arayacak halim yok git kendin konuş dersiniz. Ya da kaynınızı arayıp bana baskı yapıyor, yanında aramak zorunda kalabilirim haberin olsun deyin.Şimdi kocamın abisi 2 sene önce araba yıkama yeri açtı ilk açtığında abi benide yanına alsana demiş abisi de eli alırim seni almam demiş kocam oldu olası çalışmayı sevmez zati daha önce boya satan dükkanda çalışıyodu adama kızıp dükkanın camını indirmişti bilgisayarını kırmıştı adamin zararını abisi ödemişti biliyo yani kardeşinin ne mal olduğunu şimdi bir daha demiş abi yanına al işim yok para yok cepte diye hayır demiş yine. Bana diyo ki sen abimi ara yalvar yakar acındir kendini çocuk aç ekmeğimi z yok diye ozaman belki beni alır dedi. Dedim hayatta yapmam öle bişey adam olda girdiğin yerde çalış dedim sana şimdiye kadar iyi davrananda kabahat dedi. Yani şimdi abisini arasam miki beni sever biliyom söylesem alır da ama bilemedim
Kaynatam var evde onun emekli maaşıyla geçiniyoz oğlumdan engelli ve bakım parası var onu ben hiç görmüyom direk koçam alıyo
Ben sakinim kızlar sizede öneririm.Kocamla öle karı koca ilişkim yok sadece sığınacak yer gözüyle bakıyom çalışmıyoda akşama kadar yer içer yatar bende oğlumla haftanın 6 günü fizik tedavi özel okula gidiyoz zati kendisiyle çok muabbetim yok
Illa ki zor durumun ama guzel ifade ediosun kendini demek ki farkindasin her şeyin. Bu actigin maddi konu yasadiklarinin küçük bi kismi. Adam evle ilgilenmio kazansa bile kendi harcayacak zaten abisi ise alsa nolur. Seni iliskiye zorluyor yani tecavuz ediyo nereye kadar katlancaksin bu igrenclige. Hijyen yok para yok düşünce yok hicbisey yok. Babasi bakacagina annen baksin size sen de yardimci bayan olarak gidersin evlere falan en kotu olmaz mi? En iyi dert gene bildigim dert kafasindan bi cikman lazim.Çaresizlik sahipsizlik o kadar zorki doğdum babam sahip çıkmamış annem evlendi ilkokulu sor bitirdim hemen 18 ilk evliliğimi yaptım olmadı boşandık sonra şimdiki kocamla evlendim buda öle çıktı şimdi yaşadığım yer küçük imkanlari kısıtlı sığınma evi falan yok olsada nasıl olacak oglum sürekli tedavi görmek zorunda. Anneme gittim çocuğu bırak öyle gel onun masrafı senin masrafın çok olur çekemem dedi geri döndüm çalışma gibi durumum yok sadece birgün boşum Allah razı olsun kaynatam bakiyo ediyo.
Peki o adam siz terk etse ne yapacaksınız mecbur tutunacaksınız böyle düşünün konunuza yorum yapan herkesi mükemmel hayatı yok yani öyle rahat bi hayattan yorum yapmıyor buna rağmen kurtulun diyoruzÇaresizlik sahipsizlik o kadar zorki doğdum babam sahip çıkmamış annem evlendi ilkokulu sor bitirdim hemen 18 ilk evliliğimi yaptım olmadı boşandık sonra şimdiki kocamla evlendim buda öle çıktı şimdi yaşadığım yer küçük imkanlari kısıtlı sığınma evi falan yok olsada nasıl olacak oglum sürekli tedavi görmek zorunda. Anneme gittim çocuğu bırak öyle gel onun masrafı senin masrafın çok olur çekemem dedi geri döndüm çalışma gibi durumum yok sadece birgün boşum Allah razı olsun kaynatam bakiyo ediyo.