• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abisi kocamı işe almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence boyle birini alacak bir kurum zor bulunur.Oz abisi bile illallah etmis demek ki.
Miki kim demek istiyorum.Abisine miki mi diyorsunuz ? Yanlis mi anliyorum.?
Sen kocana "MAL" dedikten sonra alan olmaz bence.
Ayrica alinacak gibi de degil acikcasi.
Arasam mı ki demek istemiş ama miki olmuş.

ay çeksin çilesini o halde ellemeyin, içime fenalık geldi gerçekten.insanlar bu hayatı minimum şikayetle ve bile isteye nasıl kabul edebilir..
Sizin hayatınız hep güllük gülistanlık demekki ne mutlu size benim hayatım doğdum doğalı çileli başta ana yok baba yok ablamla beraber büyüdük annem temizliğe gider yatılı hasta bakardı eve gelmezdi biz çocuk aklımızla yemek yapar iş tutardik 35 yaşındayım hayatım hep şikayetle geçti evet ama kendime şikayet ettim kimseye zararım olmadı

Sizin hayatınız hep güllük gülistanlık demekki ne mutlu size benim hayatım doğdum doğalı çileli başta ana yok baba yok ablamla beraber büyüdük annem temizliğe gider yatılı hasta bakardı eve gelmezdi biz çocuk aklımızla yemek yapar iş tutardik 35 yaşındayım hayatım hep şikayetle geçti evet ama kendime şikayet ettim kimseye zararım olmadı

hayatını değiştirmek için ne yaptın ?

Sizin eski konularınıza bakınca hiçbişeyinize inanmıyorum.daha önce anneme çocuğa bak çalışırım dedim kabul etti biletimi aldılar dedin sonra bi anda hamileyim aldırcam dedin ne tesadüf düşük yaptın çok ilginç.

o seni çağıran biletini alan ana baba çocuğun maaşını ver dedi vermedin kapıya attılar çocuğunla da kocata geri dönmek zorunda kaldın bla bla..

yapmayın lütfen ya siz bence ne baba evine gittiniz ne de hamile kalıp düşük yaptınız.burada boşanmadığınız için tepki alınca anneme gittim evden kovdu bahanesi yarattınız.Ayrıca çocuğunuzun maaşını ipe sapa gelmez, kocanıza yedireceğinize anne babanıza verseydiniz de adamdan kurtulsaydınız..herşeyiniz yalan..kesin fakesiniz siz emin oldum..

hayatını değiştirmek için ne yaptın ?
Yahu yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamadım. İlkokul mezunu ana baba yüzü görmemiş, rahatsız çocuğu olan kadın hayatını değiştirmek için ne yapsın? Yazılım mı öğrensin?

Yahu yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamadım. İlkokul mezunu ana baba yüzü görmemiş, rahatsız çocuğu olan kadın hayatını değiştirmek için ne yapsın? Yazılım mı öğrensin?

sorum size değildi. gerçek anlamda ne yaptığını ve neler yapabileceğini merak ettiğim için sordum, tavsiye üretmek amaçlı. yargılamak için değil. yazmayayım diyen tarafınızı dinleyin bir dahakine.

Ilk sayfadayim daha, faaaakeee diyen oldumu? Umarim olmamiştir ve o gurur ve şeref bana kalmiştir. Hazir olun! Diyorum bak!

Faaaaaaakeeeee!

aa fake deme çarpılırsın. sonra seni elit ilan eder bazıları, hiç acı görmemişsin süt çocuğusun ondan böyle hayatlar olabileceğine inanmıyorsun diye topa tutarlar.

Valla benim annem ilkokul mezunuydu 34 yaşındaydı boşandığında hiç çalışma hayatı yoktu ve iki çocuğu vardı ev kira anne babası köyde yanlarına gitse köyde çocuklarının geleceği ne kadar olacak diye İstanbul'da devam etti çalıştı çok zorlandı kaç iş değiştirdi engelli maaşı da yoktu 2 çocuk okutup yetiştirdi isteyen çocuğunu sırtına bağlar çalışır. Zaten eşi nafaka vermek zorunda kaldı ki çocuğunun maaşı var evlere temizliğe bile gitmek iyidir bundan bir bakıcı ayarlayabilir ama konunun gerçekliği zaten sıfır

Valla benim annem ilkokul mezunuydu 34 yaşındaydı boşandığında hiç çalışma hayatı yoktu ve iki çocuğu vardı ev kira anne babası köyde yanlarına gitse köyde çocuklarının geleceği ne kadar olacak diye İstanbul'da devam etti çalıştı çok zorlandı kaç iş değiştirdi engelli maaşı da yoktu 2 çocuk okutup yetiştirdi isteyen çocuğunu sırtına bağlar çalışır. Zaten eşi nafaka vermek zorunda kaldı ki çocuğunun maaşı var evlere temizliğe bile gitmek iyidir bundan bir bakıcı ayarlayabilir ama konunun gerçekliği zaten sıfır
Bu kocadan nafaka alamaz. Çünkü geliri yok, ne verecek? Sizin annenizin rahatsız çocuğu yokmuş. Bir de şunu unutmayalım ki herkesin fiziksel, psikolojik kapasitesi de aynı değil. Kadın çalışsa çocukla kim ilgilenecek, kira fatura almış başını gitmiş. Bu adamın yanında da o çocuğa doğru düzgün bakılmıyor. Gerçekten bilemiyorum. Konu umarım gerçek değildir. Çünkü gerçekten çok üzüldüm.

Sizin eski konularınıza bakınca hiçbişeyinize inanmıyorum.daha önce anneme çocuğa bak çalışırım dedim kabul etti biletimi aldılar dedin sonra bi anda hamileyim aldırcam dedin ne tesadüf düşük yaptın çok ilginç.

o seni çağıran biletini alan ana baba çocuğun maaşını ver dedi vermedin kapıya attılar çocuğunla da kocata geri dönmek zorunda kaldın bla bla..

yapmayın lütfen ya siz bence ne baba evine gittiniz ne de hamile kalıp düşük yaptınız.burada boşanmadığınız için tepki alınca anneme gittim evden kovdu bahanesi yarattınız.Ayrıca çocuğunuzun maaşını ipe sapa gelmez, kocanıza yedireceğinize anne babanıza verseydiniz de adamdan kurtulsaydınız..herşeyiniz yalan..kesin fakesiniz siz emin oldum..
Allah Allah yalan borcum var mı size inanmazsınız da inanmayın ayrica napiyim yazın topladım valizimi gittim daha bir kaç gün olmuştu annem mirindalmaya başladı böyle olmaz bizim derdimiz bize yeter demeye engelli bir kardeşim daha var üvey babadan olan o oğluma vurmaya başladı annemde sen en iyisi çocuğunu al git dedi sonra hamile olduğumu öğrendim cocuğu da isteyerek yapmadım ayrıca doğurmak gibi niyetimde yoktu genetik durumumdan dolayı düşük yaptım zaten. Neyse öyle olunca kocamı aradım böyle böyle diye geldim eve sonra ablam aradı bilet paramı yolla annemi de rahatsız etme sorunlarinla diye bende hepsiyle irtibatimi kopardım arkamda duracak ailem yok yani çok önceden arsyip anne geleyim ne olur demistim annem kaderin senin çekmek zorundasınız demişti. Kime güvenecektim ben belli ki zorluk görmemişsin halden anlamadığına gore

Anneniz şanslıymisti ne güzel ama şu şartlarda bin lira engelli parasıyla nasıl ev tutayım da geçineyim ben oğlumu hergun fiziğe götürüyom çalışmam imkansız

Şimdi kocamın abisi 2 sene önce araba yıkama yeri açtı ilk açtığında abi benide yanına alsana demiş abisi de eli alırim seni almam demiş kocam oldu olası çalışmayı sevmez zati daha önce boya satan dükkanda çalışıyodu adama kızıp dükkanın camını indirmişti bilgisayarını kırmıştı adamin zararını abisi ödemişti biliyo yani kardeşinin ne mal olduğunu şimdi bir daha demiş abi yanına al işim yok para yok cepte diye hayır demiş yine. Bana diyo ki sen abimi ara yalvar yakar acındir kendini çocuk aç ekmeğimi z yok diye ozaman belki beni alır dedi. Dedim hayatta yapmam öle bişey adam olda girdiğin yerde çalış dedim sana şimdiye kadar iyi davrananda kabahat dedi. Yani şimdi abisini arasam miki beni sever biliyom söylesem alır da ama bilemedim
Tam bir dalga hesabısınız.
688AA6EE-93D1-43CE-A3FE-7922F75AECFF.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X