• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abisi kocamı işe almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kocanız evladım olsa yine de işe almam. Adam haklı. Safi zarar eşiniz. Hem siz boşanıyordunuz hani?????? O kadar dil döktük size zamanında???

Bu güya boşanıyorum dediğiniz konunuz. Yalancı, şiddet uygulayan, tembel kocanızdan boşanacağınızı söylediğiniz konunuz yani.

Bu da sapık eşinize kızmanız gerekirken yine de ona toz kondurmayıp eltinize iftira attığınız konunuz.

Vallahi bazı üyeler bence bizim sabrımızı sınamak için konu açıyorlar.

İlk üye olduğumda çok daha yumuşak yorumlar yapardım. Ama artık fark ediyorum ki gerçekten değişmişim, sabrım azalmış. Ve sebebi de bu tarz konular. 😤😤
Kusacagim igrenc

Çaresizlik sahipsizlik o kadar zorki doğdum babam sahip çıkmamış annem evlendi ilkokulu sor bitirdim hemen 18 ilk evliliğimi yaptım olmadı boşandık sonra şimdiki kocamla evlendim buda öle çıktı şimdi yaşadığım yer küçük imkanlari kısıtlı sığınma evi falan yok olsada nasıl olacak oglum sürekli tedavi görmek zorunda. Anneme gittim çocuğu bırak öyle gel onun masrafı senin masrafın çok olur çekemem dedi geri döndüm çalışma gibi durumum yok sadece birgün boşum Allah razı olsun kaynatam bakiyo ediyo.
Çocuğunuzun bakım parasını almadan mı gittiniz. O kart genellikle annenin üzerine çıkıyor zaten aile evine gittiğiniz gibi kart için kayıp ihbarı yapıp yenisini kendi ailenizin evine isteseniz çocuğa bakacak param var bize yatacak yer verin yeter diyebilirdiniz. Çocuğun tedavi ve rehabilitasyonu hatta bunlara ulaşımı bile ücretsiz zaten

Peki o adam siz terk etse ne yapacaksınız mecbur tutunacaksınız böyle düşünün konunuza yorum yapan herkesi mükemmel hayatı yok yani öyle rahat bi hayattan yorum yapmıyor buna rağmen kurtulun diyoruz
Bakım maaşını da alıp gideceği için konu sahibi aç ve açıkta kalacak yine kp bakacak

daha önce boya satan dükkanda çalışıyodu adama kızıp dükkanın camını indirmişti bilgisayarını kırmıştı adamin zararını abisi ödemişti biliyo yani kardeşinin ne mal olduğunu şimdi bir daha demiş abi yanına al işim yok para yok cepte diye hayır demiş yine. Bana diyo ki sen abimi ara yalvar yakar acındir kendini çocuk aç ekmeğimi z yok diye ozaman belki beni alır dedi. Dedim hayatta yapmam öle bişey adam olda girdiğin yerde çalış dedim sana şimdiye kadar iyi davrananda kabahat dedi. Yani şimdi abisini arasam miki beni sever biliyom söylesem alır da ama bilemedim
Bence boyle birini alacak bir kurum zor bulunur.Oz abisi bile illallah etmis demek ki.
Miki kim demek istiyorum.Abisine miki mi diyorsunuz ? Yanlis mi anliyorum.?
Sen kocana "MAL" dedikten sonra alan olmaz bence.
Ayrica alinacak gibi de degil acikcasi.

bana nedense gerçek gelmedi konu sahibi, bir insan bu kadar bile isteye low bir hayat yaşayamaz gibime geliyor, ne bu sosyal deney falan mı ?
Size normal gelmeyen her şey sahte zaten. Bu ülke palu ailesini gördü, herkes bizler kadar cesur ve aklı başında değil maalesef

Size normal gelmeyen her şey sahte zaten. Bu ülke palu ailesini gördü, herkes bizler kadar cesur ve aklı başında değil maalesef

bana normal gelmemesinin sebebi yazış şeklindeki tutarsızlıklar. bilmeden eksiyi basmışsınız ama bu da benim görüşüm, burada ne sosyal deneyler görüldü bundan haberiniz de vardır umarım.

bana normal gelmemesinin sebebi yazış şeklindeki tutarsızlıklar. bilmeden eksiyi basmışsınız ama bu da benim görüşüm, burada ne sosyal deneyler görüldü bundan haberiniz de vardır umarım.
Üyelik süreme bakarsanız görmüş olduğumu anlarsınız. Siz hayatı sadece kkdaki sosyal deneyler sanıyorsunuz galiba, sokakta gördüğünüz 10 kadından 4ü konu sahibi kadar tutarsız hayatlar yaşıyor. Sizin gerçek sosyal çevreniz çok elit olmalı ki tutarsızları göremiyorsunuz. Konu sahibinin eski konularına bakarsanız tutarsızlığının gayet gerçek olduğunu görürsünüz

Çok çok benzer hayatlar yakınımda var, iyi kalmış olanlara kapımı açıyorum ama inanır mısınız, eninde sonunda o yapıya gidiyorlar, kopmuyorlar ordan. Onlar kopmayınca da o zincir kırılmıyor, o yapı devam ediyor.

Üyelik süreme bakarsanız görmüş olduğumu anlarsınız. Siz hayatı sadece kkdaki sosyal deneyler sanıyorsunuz galiba, sokakta gördüğünüz 10 kadından 4ü konu sahibi kadar tutarsız hayatlar yaşıyor. Sizin gerçek sosyal çevreniz çok elit olmalı ki tutarsızları göremiyorsunuz. Konu sahibinin eski konularına bakarsanız tutarsızlığının gayet gerçek olduğunu görürsünüz

10 kadından 4’ünün tutarsız hayatlar yaşadığı kanısına siz mi vardınız :KK70: hayatı sosyal deneylerden ibaret zannetmiyorum zira çok acı gördüm, bir çoğunu da bizzat kendim yaşadım. bunun konuya inanmamamla ne alakası var??

bana göre konu gerçek değil hanımefendi, neden olduğunu bir bir size açıklayacak kadar vaktim yok. siz inanırsınız veya inanmazsınız beni çok da alakadar etmiyor açıkçası. herkesin görüşüne saygım var.

Çok çok benzer hayatlar yakınımda var, iyi kalmış olanlara kapımı açıyorum ama inanır mısınız, eninde sonunda o yapıya gidiyorlar, kopmuyorlar ordan. Onlar kopmayınca da o zincir kırılmıyor, o yapı devam ediyor.

ay çeksin çilesini o halde ellemeyin, içime fenalık geldi gerçekten.insanlar bu hayatı minimum şikayetle ve bile isteye nasıl kabul edebilir..

10 kadından 4’ünün tutarsız hayatlar yaşadığı kanısına siz mi vardınız :KK70: hayatı sosyal deneylerden ibaret zannetmiyorum zira çok acı gördüm, bir çoğunu da bizzat kendim yaşadım. bunun konuya inanmamamla ne alakası var??

bana göre konu gerçek değil hanımefendi, neden olduğunu bir bir size açıklayacak kadar vaktim yok. siz inanırsınız veya inanmazsınız beni çok da alakadar etmiyor açıkçası. herkesin görüşüne saygım var.
Sahte konuları şikayet ediyoruz, insanları suçlamıyoruz. Ben o ailelerin çocuklarını eğitiyorum çoğu zaman, size istatistiksel kanıt sunmak zorunda değilim.

Sahte konuları şikayet ediyoruz, insanları suçlamıyoruz. Ben o ailelerin çocuklarını eğitiyorum çoğu zaman, size istatistiksel kanıt sunmak zorunda değilim.

bana sahte gelmişse gayet sahte der geçerim saygı çerçevesi içerisinde. yorum özgürlüğüm de var, size ne oluyor anlamadım?

Şimdi kocamın abisi 2 sene önce araba yıkama yeri açtı ilk açtığında abi benide yanına alsana demiş abisi de eli alırim seni almam demiş kocam oldu olası çalışmayı sevmez zati daha önce boya satan dükkanda çalışıyodu adama kızıp dükkanın camını indirmişti bilgisayarını kırmıştı adamin zararını abisi ödemişti biliyo yani kardeşinin ne mal olduğunu şimdi bir daha demiş abi yanına al işim yok para yok cepte diye hayır demiş yine. Bana diyo ki sen abimi ara yalvar yakar acındir kendini çocuk aç ekmeğimi z yok diye ozaman belki beni alır dedi. Dedim hayatta yapmam öle bişey adam olda girdiğin yerde çalış dedim sana şimdiye kadar iyi davrananda kabahat dedi. Yani şimdi abisini arasam miki beni sever biliyom söylesem alır da ama bilemedim
Boşan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X