Anasinin sozuyle sevdiginden ayrılıp baskasiyla evlenen bir abinin ana sozu dinleyen kardesinden iyi cocuk diye soz etmezdim.Tamam haklısında çocuk. İyi ya. Bana çzum söyle
annesinin babasının sözüyle ayrılmayı düşünecekse varsın ayrılsın biraz üzülürsün ama gecer. o da onun karakterli bir adam olmadığını gösterir. siz ne kadardır sevgilisiniz ?
Aynen öyle bu süreçte nasıl bir tavır sergileyeyim annesine fırsat vermemem laxm. Mesela yengesi bi defa bana mesaj atmıştı ben sonra hiç atmadım. Ama bu sefer inad ettim konusuyorum. Sizce annesi tarafından yanlış anlşltirmı yalaka bu kız diye düşünür mu. Erkek arkadaşıma sordum mesaj atıcam diye at konus diye. Ona kalsa ara annemle de konus rahat değilsen diyorBu konunun çözümü tamamen sevgilinizde. İş onda bitiyor, sizde değil
evlilik lafını dıle getırmıyor mu?Evet orası öyle tabi. Sadece abisinin düğün videolarını gördüm kötü oldum. 3 sene 6 ay oldu.
evlilik lafını dıle getırmıyor mu?
Sevgilinin annesi Hakkı'nda abisinin eski sevgilisi ile dedikodu mu yaptınız
Bu Nasıl bir ilişki yumağı
Daha eltimle Kv mi çekiştirmedim ben hiç 10 yılı aşkın evliliğimde
evetSon zamanlarda mı diyosunuz
Babam geliriz görürüz diyor dedi bi ara. Yani arada dile getiriyor
Anne sözüne bakan biriyse ayırır sizi bakmıyorsa birşey yapamazMerhaba kızlar uzun zamandır bunalımdayım. Siz açtığım konulardan az çok beni biliyorsunuz. 3.5 yıldır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım doğulu annesi abisini köyden bi kızla evlendirdi abisinin sevdiği vardı. Ben o eski kız arkadaşıyla konuştum geçende bunların erkek kardeşiyle eskisi sevgilisinin arası iyi sayılır. Kardeşi kıza demiş ki annem dediki × oğlumla y kızı ayırdım şimdi sıra onlarda haksızlık olmasın demiş. Bunlarda kadının dediği oluyor şimdi ben ne halt yicem tamam. Abisinin şuanki eşiyle konusuyorum arada kız kardeşiyle de konuşuyodum. Bunlar bama oyun oynuyor olabilir mi istiyor gibi yapıp sonradan bir aktif canlarm sevgilime nasıl bi çzum bulmalıyım
Aynen öyle. Eger gerçekten seviyorsa şartlar ne olursa olsun bırakmazAnne sözüne bakan biriyse ayırır sizi bakmıyorsa birşey yapamaz
Sevgiyle alakası yok ağıza bakmakla alakası var eşimle görücü usulü evlendik ve ailesi ayrılmamızı istediğinde sadece beni mağdur etmemek için arkamda durdu çünkü benim hiçbir hatam suçum olmamıştı.Aynen öyle. Eger gerçekten seviyorsa şartlar ne olursa olsun bırakmaz
anladımBabam geliriz görürüz diyor dedi bi ara. Yani arada dile getiriyor
cozum olsa soyleriz bacim ya deli misin nesin?Aklin yolu bir iste. Boyle kayinvalidenin oldugu evlilikten ne hayir gelir. buyucu adi mi verelim sana ne istiyosun yani. 80 milyonluk ulkenin yarisi erkek. vardir elbet daha uygun bir baskasi. Yani her hoslandiginizi Ferhat, Kerem yapiyorsunuz ya pes!Tamam haklısında çocuk. İyi ya. Bana çzum söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?