abisini ayırdı şimdi sıra bende

Siz nişanlızını ayrı evde oturmaya ikna ettinizmi ki ?
Eğer ikna olduysa annesinin sözünü dinlemiyor demektir.
Rahat olun

çocuk iyi nasıl bir tanımlamadır?
kaldı ki içine girmeden iyi olup olmadığını anlayamazsın
dışardan herkes iyi herkes melaike

Çocuk iyiyse paket yaptır tövbe est.
Konu açıyor ama fikir sabit.

Sevgilinin annesi Hakkı'nda abisinin eski sevgilisi ile dedikodu mu yaptınız

Bu Nasıl bir ilişki yumağı

Daha eltimle Kv mi çekiştirmedim ben hiç 10 yılı aşkın evliliğimde

annesinin babasının sözüyle ayrılmayı düşünecekse varsın ayrılsın biraz üzülürsün ama gecer. o da onun karakterli bir adam olmadığını gösterir. siz ne kadardır sevgilisiniz ?

Daha iş ciddiye bile varmadan bir sürü sorun yaşıyorsunuz, ailesi ile ilgili. Sevgilinizin sizi bırakacağını sanmam ama evlenirseniz de zor bir evliliğiniz olacak belli.

annesinin babasının sözüyle ayrılmayı düşünecekse varsın ayrılsın biraz üzülürsün ama gecer. o da onun karakterli bir adam olmadığını gösterir. siz ne kadardır sevgilisiniz ?

Evet orası öyle tabi. Sadece abisinin düğün videolarını gördüm kötü oldum. 3 sene 6 ay oldu.

Bu konunun çözümü tamamen sevgilinizde. İş onda bitiyor, sizde değil
Aynen öyle bu süreçte nasıl bir tavır sergileyeyim annesine fırsat vermemem laxm. Mesela yengesi bi defa bana mesaj atmıştı ben sonra hiç atmadım. Ama bu sefer inad ettim konusuyorum. Sizce annesi tarafından yanlış anlşltirmı yalaka bu kız diye düşünür mu. Erkek arkadaşıma sordum mesaj atıcam diye at konus diye. Ona kalsa ara annemle de konus rahat değilsen diyor

Sevgilinin annesi Hakkı'nda abisinin eski sevgilisi ile dedikodu mu yaptınız

Bu Nasıl bir ilişki yumağı

Daha eltimle Kv mi çekiştirmedim ben hiç 10 yılı aşkın evliliğimde

Ne dedikodusu Allah aşkına ya. Ben neler yaşadıklarını öğrenmek istedim .sevgilisi aktardı bunları ben yorum yapmadm

Anne sözüne bakan biriyse ayırır sizi bakmıyorsa birşey yapamaz

Aynen öyle. Eger gerçekten seviyorsa şartlar ne olursa olsun bırakmaz
Sevgiyle alakası yok ağıza bakmakla alakası var eşimle görücü usulü evlendik ve ailesi ayrılmamızı istediğinde sadece beni mağdur etmemek için arkamda durdu çünkü benim hiçbir hatam suçum olmamıştı.

Tamam haklısında çocuk. İyi ya. Bana çzum söyle
cozum olsa soyleriz bacim ya deli misin nesin?Aklin yolu bir iste. Boyle kayinvalidenin oldugu evlilikten ne hayir gelir. buyucu adi mi verelim sana ne istiyosun yani. 80 milyonluk ulkenin yarisi erkek. vardir elbet daha uygun bir baskasi. Yani her hoslandiginizi Ferhat, Kerem yapiyorsunuz ya pes!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…