Yanlış yazdım istiyor gibi yapıp sonradan annesi ayıracakmı sizce napıyom benMerhaba kızlar uzun zamandır bunalımdayım. Siz açtığım konulardan az çok beni biliyorsunuz. 3.5 yıldır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım doğulu annesi abisini köyden bi kızla evlendirdi abisinin sevdiği vardı. Ben o eski kız arkadaşıyla konuştum geçende bunların erkek kardeşiyle eskisi sevgilisinin arası iyi sayılır. Kardeşi kıza demiş ki annem dediki × oğlumla y kızı ayırdım şimdi sıra onlarda haksızlık olmasın demiş. Bunlarda kadının dediği oluyor şimdi ben ne halt yicem tamam. Abisinin şuanki eşiyle konusuyorum arada kız kardeşiyle de konuşuyodum. Bunlar bama oyun oynuyor olabilir mi istiyor gibi yapıp sonradan bir aktif canlarm sevgilime nasıl bi çzum bulmalıyım
Merhaba kızlar uzun zamandır bunalımdayım. Siz açtığım konulardan az çok beni biliyorsunuz. 3.5 yıldır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım doğulu annesi abisini köyden bi kızla evlendirdi abisinin sevdiği vardı. Ben o eski kız arkadaşıyla konuştum geçende bunların erkek kardeşiyle eskisi sevgilisinin arası iyi sayılır. Kardeşi kıza demiş ki annem dediki × oğlumla y kızı ayırdım şimdi sıra onlarda haksızlık olmasın demiş. Bunlarda kadının dediği oluyor şimdi ben ne halt yicem tamam. Abisinin şuanki eşiyle konusuyorum arada kız kardeşiyle de konuşuyodum. Bunlar bama oyun oynuyor olabilir mi istiyor gibi yapıp sonradan bir aktif canlarm sevgilime nasıl bi çzum bulmalıyım
Ya çocuk. İyi bitmesini istemiyorum bana çözüm söyle lutfenAman ayırırsa ayirsin..Bu zihniyette bı kv ile gecimmi olur..kac kurtul nasıl bı aile öyle.
Tamam haklısında çocuk. İyi ya. Bana çzum söyleevi, haneyi, içindekileri istediği gibi yöneten annenin olduğu ailelere;
- gelin gidilmez
- damat olunmaz
bunu bilir bunu söylerim
+1evi, haneyi, içindekileri istediği gibi yöneten annenin olduğu ailelere;
- gelin gidilmez
- damat olunmaz
bunu bilir bunu söylerim
Tamam haklısında çocuk. İyi ya. Bana çzum söyle
Nasibinde varsa olur.. ailesinin doldurusu na gelip ayrılan adam bırak ayrilin. . Zira böylesin den tez kurtuldum diye kına yakabilirsin.. boyleleri ilerde evliliğine anne babasını çok karıştırır hep onların sözünü dinler... Öyle bir insan değilse de senden de Eminse her konuda kimsenin lafiyla ayrılmaz.. o yüzden allah im gönlümde istediğimi hakkımda hayirli, hakkımda hayırlı olanida gönlümde istediğimë es eyle diyen. . Önce hayirlisiMerhaba kızlar uzun zamandır bunalımdayım. Siz açtığım konulardan az çok beni biliyorsunuz. 3.5 yıldır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım doğulu annesi abisini köyden bi kızla evlendirdi abisinin sevdiği vardı. Ben o eski kız arkadaşıyla konuştum geçende bunların erkek kardeşiyle eskisi sevgilisinin arası iyi sayılır. Kardeşi kıza demiş ki annem dediki × oğlumla y kızı ayırdım şimdi sıra onlarda haksızlık olmasın demiş. Bunlarda kadının dediği oluyor şimdi ben ne halt yicem tamam. Abisinin şuanki eşiyle konusuyorum arada kız kardeşiyle de konuşuyodum. Bunlar bama oyun oynuyor olabilir mi istiyor gibi yapıp sonradan bir aktif canlarm sevgilime nasıl bi çzum bulmalıyım
Sizi ayiramasa bile istenmeyen insan olmak cok zor.
Ilerde de sıkıntılı olabilir bu durum.
Hakkınızda hayırlısı.
Bana istenmediğimi söylemedi hiç bi zaman ama benim aldığım duyuma göre annesi istemiyorum diyomuş erkek arkadaşım hayır isteyeceksin diye diretiyormuşSevgiliniz ne diyor bu duruma ?
Allah kayınvalidenin de akıllısını nasip etsin , çeyrek akıllardan korusun .. ne demek " onu ayırdım ,bunu da ayirayim, haksızlık olmasın " !!!
Şu zihniyete gelin olmayı miden kabul ediyorsa benim başkaca bir fikrim yok ..
Merhaba kızlar uzun zamandır bunalımdayım. Siz açtığım konulardan az çok beni biliyorsunuz. 3.5 yıldır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım doğulu annesi abisini köyden bi kızla evlendirdi abisinin sevdiği vardı. Ben o eski kız arkadaşıyla konuştum geçende bunların erkek kardeşiyle eskisi sevgilisinin arası iyi sayılır. Kardeşi kıza demiş ki annem dediki × oğlumla y kızı ayırdım şimdi sıra onlarda haksızlık olmasın demiş. Bunlarda kadının dediği oluyor şimdi ben ne halt yicem tamam. Abisinin şuanki eşiyle konusuyorum arada kız kardeşiyle de konuşuyodum. Bunlar bama oyun oynuyor olabilir mi istiyor gibi yapıp sonradan bir aktif canlarm sevgilime nasıl bi çzum bulmalıyım
Nasibinde varsa olur.. ailesinin doldurusu na gelip ayrılan adam bırak ayrilin. . Zira böylesin den tez kurtuldum diye kına yakabilirsin.. boyleleri ilerde evliliğine anne babasını çok karıştırır hep onların sözünü dinler... Öyle bir insan değilse de senden de Eminse her konuda kimsenin lafiyla ayrılmaz.. o yüzden allah im gönlümde istediğimi hakkımda hayirli, hakkımda hayırlı olanida gönlümde istediğimë es eyle diyen. . Önce hayirlisi
Çocuk iyi diyorsunuz da, eğer çocuk annesinin lafını dinleyip sizden ayrılmayı düşünürse "iyi" sıfatını kaybeder zaten. Yani öyle bir durumda o iyi çocuk kategorisine girmez zaten. İyi çocuk, güçlü olup sevgisinin arkasında duran çocuktur.
Dolayısıyla, sizlik bir durum yok. Sadece gözlem yapın. Sevginizin arkasında durursa, sizi ezdirmezse, iyi çocuk olduğuna o zaman karar verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?