- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Yok hayır ev arkadasi olduğu da oldu,yalnız yaşadığı da oldu. 29 yaşında senelerdir dışarıda yaşıyor ama cogunlukla ev arkadasları vardı araları da hep iyiydiMuhtemelen biri ile yasamaya hazir değildi. Sizden önce tek yasiyordu sanırım.
Insan tek yasamaya alisinca basta birisi gelse iyi hisseder saniyor ama sonra stres basıyor insani . Her seye kulp bulmaya basliyor. Istemsiz ofkeleniyor
Umarım kisa zamanda sorununuzu çözersiniz.
Baba evi daha cok iskenceAgzinla kus tutsan da ona her hareketin batiyor sanirim. Ben olsam pilimi pirtimi toplar baba evine donerdim. Bu bir yil size iskence olacaga benziyor.
Annem de geçen görüntülü konusurken "Kardeşin şimdiden sana yük mü olmaya başladı ?" dedi, bir anne evladı icin yük der mi ya.
Peki yurtta kalamaz misin? Gerci universite ogrencisi olmadigin icin yurt olmaz sanirim. Ozel yurtlarda oyke birsry var mi bilmiyorum.Baba evi daha cok iskence
Annem 55 yasinda 10 kasa domates sosu icin 20 kasa da salça icin domates doğruyor. Ben de doğruyorum 3 gün 4-5 saat boyunca tabure üzerinde kambur durmak eziyet.Maddi durumları da çok müsait. Gereksiz ivir zivir alacaklarina yapan birinden gayette alabilirlerEvinize geri dönün..Ya da katlanın. (Domates sosunu fakirlikten yapmıyoruz ,siz ilerde yapmayın hormonlu domates yedirin çoluk çocuğa)
Yok gayet gülerek söyledi . Üslubunu tanıyorum kardeşine iyi davran demiyor mesela bana evin isini yap abini kızdırma diyor.Bana burada sanki annen, abine kardeşini yük gibi mi görüyorsun gibisinden sitem yapmış gibi geldi. Yani sahipsiz değil gibisinden.
Ailem müsade etse kalirim tabi ama kafalarinda ne kuruyorlarsa izin vermiyorlae.Peki yurtta kalamaz misin? Gerci universite ogrencisi olmadigin icin yurt olmaz sanirim. Ozel yurtlarda oyke birsry var mi bilmiyorum.
Yok tam aksine beni tanıyan herkes aile dostlarimiz dahil ne kadar sakin, uyumlu olduğumu söyler. Ev islerinde de yardımcı olurum. Erkek kardeşlerim ne yaparlarsa yapsınlar ailede saygı görürler,kararlarına destek olurlar. Benim başarılı olduğum her şeyde kendimi geri çekmemi isterler.Kendimi bildim bileli ailem bana psikolojik şiddet uyguluyor bunu kadın olmama bağlıyorum. Yoksa 9 yaşında cocukken ne hatam olmuş olabilir.Abiniz de dahil tüm aileniz size karşı tavırlı sanki. Problem onlarda değil de sizde olabilir mi acaba? Bir dönüp kendinize eleştirel gözle mi baksanız?
Domates sosunu fakirler yapmıyor, hormonsuz doğal domates yemek isteyenler yapıyor. Öyle yapan birinden de almaz hijyene önem veren insanlar, zaten kendi yaptığın gibi olmaz damak tadına uymaz.
O zaman en kısa zamanda kendi paranızı kazanıp hayatınızı kurun.Yok tam aksine beni tanıyan herkes aile dostlarimiz dahil ne kadar sakin, uyumlu olduğumu söyler. Ev islerinde de yardımcı olurum. Erkek kardeşlerim ne yaparlarsa yapsınlar ailede saygı görürler,kararlarına destek olurlar. Benim başarılı olduğum her şeyde kendimi geri çekmemi isterler.Kendimi bildim bileli ailem bana psikolojik şiddet uyguluyor bunu kadın olmama bağlıyorum. Yoksa 9 yaşında cocukken ne hatam olmuş olabilir.
Yukarida da acikladım 55 yaşında birinin tabure de oturarak 30 kasa domates doğraması hiç mantıklı değil. Hele bunu sadece kadının görevi olarak görmeleri hiç doğru değil. Maddi olarakta eksik değil fazla var mal mülk var. İsteseler yapan birinden alabilirler çok var cünkü öyle yapıp satan.
Galiba aileler tepki göstermediği icin bu duruma geliyoruz aynı davranislari siz yapsanız hoş karsilamazlardı eminim.Benim abime benziyor valla. Ama benimki çok cins bir abi. Sofrada yemek yerken huzursuzluk çıkarmayı çok sever. Annemi 10 kere mutfağa gönderir tuz yok, bardak getir su içicem, bu çatal yamulmuş düzgünü yok mu, her defasında aynı şeyi yapıyorsun... kadın onun hizmetini yapmaktan yemek yiyemez. Nefret ederim sofrada birinin kalkmasından. oturur herkes yemeğini yer bir şey isteyen varsa kalkar kendi getirir, sofra adabı budur. Neyse yemeğe başlar bu ne biçim yemek. Bir daha bunu pişirme hiç beceremiyorsun.... o kadar çok konuşur ki anneme üzüldüğümden ben tepki veririm sonra ben kötü olurum. Yemeği insanın boğazına dizer. Kalkar odama giderim iştah miştah kalmaz, beyefendi afiyetle yemeğini yer. 2 haftadır onunla aynı sofraya bile oturmuyorum bu yüzden odamda yiyorum.
Çok iyi anlıyorum seni yapacak bir şey yok malesef bu yaştan sonra değişmezler. Ben de içini dökeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?