- Emoji Skoru
- 38.676
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İste ben ablayım buyügüm o benım gönlümü alsın :)))) bende affederım onuSen ablasın al gönlünü.. istemsiz olmuştur belki .. kardeş candır olur arada böyle şeyler
Bisi diyicm lutfen samımı cevap verın baskalarınada böyle atarlanabılıyomunuz. . Çünkü ben zannetmıyorum biz sizin stres topunuz degılızkı. Bnce alttan aldıgımız için böylesinız sn ve kardeşm. Ablanın hep alttan alcagını zannetme oda bıgun dayanamıcak.Off bende ablama çok bağırırım hatta hakarete vardırırım saman alevi gibi birden geliyor sonra da pişman oluyorum ama ablam saolsun alttan alıyor... eminim sizin ergen de pişmandır da gururdan adım atamıyordur,kendimden biliyorum o yüzden büyüklük sizde kalsın diyorum
Benımde ablam var ben hiç ona böyle davranmadım ama kardesım bana rahatça bagırıp cagırabılıyor hemde suçsuz yereYa bizde ergendik ama sanırım Saygılı ergendik
Hiç hoş değil umarım ayibini anlar telafi eder hatasını kardeş kuslugu çok can yakıcı
Bisi diyicm lutfen samımı cevap verın baskalarınada böyle atarlanabılıyomunuz. . Çünkü ben zannetmıyorum biz sizin stres topunuz degılızkı. Bnce alttan aldıgımız için böylesinız sn ve kardeşm. Ablanın hep alttan alcagını zannetme oda bıgun dayanamıcak.
Çok üzüldüm cidden benim de ablam var bazen Evet illa tartışma falan oluyo ama haddi asmayiz hatta ablan çok ağır konuşurBenımde ablam var ben hiç ona böyle davranmadım ama kardesım bana rahatça bagırıp cagırabılıyor hemde suçsuz yere
benden 5 yas buyuk abım var gorusmuyorum kendısıyle coook uzun yıllar olduAramızda 5 yaş var ne evladı :)))) evladım olsa onada küserdim bukadarı fazla ama. Kolay kolay küsmem ama busefer gerçektn kırıldım