• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABLA TAVSİYESİ..SİZCE NE YAPMALIYIM

ablam kafamı karıştırdı aslında evlenip boşan o zaman aklanırsın dedi..zaten çalışıyorum muhasebe firmasında..işletme mevzunuyum..hadi çocuk orda burda der babanın kulağına gidrse o daha çok kötü diyor..ama ben o adamdan tiksiniyorum..kpss düşünüyorum..bu psikolojiyle olur mu bilmiyorum..aklım karman çorman..bir yanım ömrünün sonuna kadar ailenin yanında kal diyor..bir yanım vicdan azabı..
o kadıncağız sana yardımcı olmak istiyor ve tavsiyesi de gayet makul sizin şartlarınız için.makul olmayan sizsiniz intihar düşünceniz ki bunda da çok ciddi oldugunuzu zannetmiyorum.sanırım başka birine aşık olmuşsunuz bir an önce bu kişiden kurtulmak istiyorsunuz ama düşündüğünüz kadar kolay olmayacagını akrabanız söylemiş.size kolay gelsin.

Keşke hiç kimseye söylemeseydiniz... Hata yapmışsınız. Farkına varmışsınız.
Şimdi işinize gücünüze toparlanma zamanı. Ailen için ayakta kalma ,arkana bakmama zamanı. Arkanızda gözü yaşlı insanlar bırakmayın. Bir daha böyle güvenmeyin kimseye

Bakire değilsin diye dünyanın sonu mu?
Ki konu da bu değil bir sürü vaka var ayrı ayrı,

Ama hepsini toplasan bir ÖLÜM etmez.

madem intiharı gerektiren bir konu ise neden birlikte oldunuz? ben anlamıyorum ya. nasıl bir cesaret? ne garip cümleler. psikologa gidin. hatta psikiyatriste

madem intiharı gerektiren bir konu ise neden birlikte oldunuz? ben anlamıyorum ya. nasıl bir cesaret? ne garip cümleler. psikologa gidin. hatta psikiyatriste
benim de anlamadığım o kişiyle evlenmek intihardan daha zor geliyor olması.intihar çok basit bir şey onun için

benim de anlamadığım o kişiyle evlenmek intihardan daha zor geliyor olması.intihar çok basit bir şey onun için

çok ilginç gerçekten. madem evlenmek istemediğiniz biri o zaman neden birlikte oluyorsunuz? tamam birlikte oldunuz neden evlenmeye mecbursunuz.hadi onu geçtim intihar ne alaka ya değer mi? hayat ordan-ondan mı ibaret? kafamda deli sorular.

bi de abla tavsiyesi istemişsiniz de siz abla olacak konumda bi insansınız. 29-30 yaş artık aldığın kararların arkasında durulması gereken, sorumluluk alabilecek bi yaş.

onunla evlenmektense ve aileme bunları yaşattığım için çok üzgünüm.intihar daha mantıklı

Siz biriyle seviştiniz diye aileniz ne yaşamış oldu ki
Adam öldürdünüz naptınız yani

evlenemeyecek olmam..torun torbaya karışamıyacaklar..başlarını yere eğdirmem..düşüncesizliğim..

evlenemeyecek olmam..torun torbaya karışamıyacaklar..başlarını yere eğdirmem..düşüncesizliğim..

Her konunuzda yazılacak her şey yazıldı söylendi
Hala başladığınız yerden 1 mm ilerleyemediniz
Tedavi için bile uğraşmıyorsunuz
Her şey insanın kendisinde bitiyor Bu arabeskliği acındırmayı siz kendinize yaşatıyorsunuz
Daha da söylenecek bir şey yok

Esin anlattıysan ben bilmiyorum
Normalde ne yaparsın iş güç durumların hobilerin nedir
Bunlara dört elle sarıl diyeceğim
Çevre baskısından sağlıklı düşünemez olmuşsun

Her şey insanın kendisinde bitiyor Bu arabeskliği acındırmayı siz kendinize yaşatıyorsunuz
ilerledim canım ilerledim..öyle biisi için hiçbirşeye değmez..işallah bu sefer doğru karar vermişimdir..yoluma bakacağım..farklı sektör ve farklı bir iş deneyeceğim..Allah razı olsun..

Sağlıklı sıhhatli insansın niye evlenemeyesin
Allah nasip ederse çocuğunda olur
Ailen belki millet ne der diye üzülecektir evet ama sen onların evladısın

Esin anlattıysan ben bilmiyorum
Normalde ne yaparsın iş güç durumların hobilerin nedir
Bunlara dört elle sarıl diyeceğim
Çevre baskısından sağlıklı düşünemez olmuşsun
girecek aya farklı kendimi geliştirecek finans kurslarına gideceğim..Tıpkı fotodaki gibi tam bi pamuksun...

Çok haklısınız. Bunları yaşayan 15 yaşında bir çocuk olsa bile, bu kadar abartmazdı olayı. Banlanmamak için içimden geçenleri yazamıyorum maalesef. Başlarsam çok ağır konuşacağım çünkü aptal kadınlara hiç mi hiç tahammül edemiyorum.

Sizi bu kadar rahatsız eden bir durumsa hiç evlenmezsiniz olur biter. Soranlara da güvenim kalmadı, evlenmekten korkuyorum vs diye bahaneler uydurabilirsiniz. Durumunuzu da kabullenmekten başka çareniz yok. Geri dönüşü olmayan bir şey çünkü. Tevekkül edin, sakin olmaya çalışın. Ölüm hiçbir şeyin çaresi değildir. Yaşamanız gerekiyormuş ki yaşamışsınız, böyle düşünün.

Back
X