Öğretmen lisesinde okuyor 17 yaşında 4,sınıfa geçti. Ona göre o hep haklı. Bu davranışlar kısıtlamalar ise beni görmesin kimse beni farketmesin kimse aa ilay şurda demesin bunu istiyor ona göre bu davranışlar hep haklı ve saunması var. Ama ben hep haksızımSilkelen kendine gel
Anne ile pikniğe göndermeyecek adam seni çalıştırmaz pencereden de baktırmaz sanki pavyona girmişsin
Okuyamadım bu kendine güvenmeyen arkadaş kaç yaşında ama ondan ne köy olur ne kasaba
Bu yaşta dünya onun etrafında döner gibi gelebilir ama yakında gerçeklerle yüzleşirsin
Ailen ile olan etkinliklerini bile kısıtlayan adamdan kaç
İnşallah ablacım inşallah hayırlı bir birey olurum hayata dair. O pişman olmaz o hep haklı o her yaptığı işte en doğruyu yapan insan. Şimdi ayrılınca konuşcak yaptı yaptı tüm haltları yedi ama ayrılan o oldu diyecekO zaman sizin kuracağınız cümle şu: Haklısın, ben senin istediğin gibi biri değilim. Şunu unutma, olmak da istemiyorum. Selametle.
Bakın egoistlik falan kalıyor mu o zaman.
Hiçbir şeyden pişman olmazmış he? :))
Ne güzel demek ki hiç üzülmeyecek, umursamayın ve yolunuza devam edin.
Tıp fakültesinde sizi malı olarak değil, siz olduğunuz için sevecek ve saygı duyacak insanlarla tanışacaksınız.
Haklısın ablacım çok haklısın sen anlamışsın ama o hiç anlamadı anlamaz daAyrılma, devam et. Ayrıl diyenlerden değilim.
Yalnız, şu halinle tamamen bi erkeğin "ego"manyası altında, kendi fikirlerin ve eylemlerin olmadan, hatta bir "birey" olmaktan uzak yaşadığının farkında mısın?
Saltanatı kabul etmişsin, kendi aklınla hareket edemediğini kabul etmişsin.
Yani sen teneffüse çıkarsan başına birşey gelmeden üç beş tur atıp sınıfa dönemeyecek kadar beceriksizoldugunu kabul etmiş olmuşsun. (eğer endişesi senin başına bişey gelmesiyse)
Veya, (yasaklarken sana sunduğu bahanesi her neyse artık, senin başka erkeklere güzel görünüp onları cezbedeceğini, sana laf atılacağından rahatsız oldugunu falan söylediyse de) yaşıtın bi erkeğe ağzının payını verip kendini savunamayacağını, kendini korumaktan aciz oldugunu, baş edemeyecek kadar saftirik ve beceriksiz oldugunu, gerçekten de güvenilecek bikız olmadığını kabul etmişsin.
Bu şekilde, kendi aklın yokmuşçasına başkasının kontrolünde yaşamak sana koymuyorsa, ben sana ne diyeyim ki? Kendi aklını ve karar verebilme yetisini yok sayacak kadar acizleşebilen bi kadına ne denebilir ki?
Yaşıtların sevgilileri oldugu halde en güzelyıllarını özgürce yaşarken sen bi ergen velet uğruna bidaha geri gelmeyecek yıllarını alışverişe bile çıkmadan harca, bana ne yani.
Benim değil ama atalarımızın hoş bi sözü var. "eşek eşek olduktan sonra semer vuran çok olur."
yaptım da ablacım işte giden 2 yılıma üzülüyorum onun anlayışsızlığına ve iyi niyetime kör olan gözümekendi uzerinde kim olursa olsun baski kurdurma cok devsen bile yapma bunu kendine
Seviyorum ablacım işte bilirsin sendeCnm kardeşim neden berabersin bu adamla ,ömrünü hebamı etmek istiyorsun onun senin hayatında soz hakkı yokki şuan ,ya çok küçük yaşın yada cidden bir sıkıntı var yani
Öğretmen lisesinde okuyor 17 yaşında 4,sınıfa geçti. Ona göre o hep haklı. Bu davranışlar kısıtlamalar ise beni görmesin kimse beni farketmesin kimse aa ilay şurda demesin bunu istiyor ona göre bu davranışlar hep haklı ve saunması var. Ama ben hep haksızım
Ailem ilay soyutladın kendini çık gez arkadaş edin diyen hiç baskıcı olmayan hatta neredeyse beni evden çıkarmak için para vericek olan insanlar. Bana çok üzülüyolarAnnen babAn da baskıcı mı? Senin arkadaşın yok mu diye sormuyolar mı?
Ablacım köpek gibi sürünsün de anlasın bana ettikleriniBen de büyük sandım o da daha çocuk
Korkuyor elimden kaçırırım diye tamamen saçmalıyor
Cezalandırmak vs olmaz
Bırak gitsin ne istiyorsan onu yap bir kızar iki kızar en fazla güle güle dersin seninki yaşamak değil ki
Ayrılma, devam et. Ayrıl diyenlerden değilim.
Yalnız, şu halinle tamamen bi erkeğin "ego"manyası altında, kendi fikirlerin ve eylemlerin olmadan, hatta bir "birey" olmaktan uzak yaşadığının farkında mısın?
Saltanatı kabul etmişsin, kendi aklınla hareket edemediğini kabul etmişsin.
Yani sen teneffüse çıkarsan başına birşey gelmeden üç beş tur atıp sınıfa dönemeyecek kadar beceriksizoldugunu kabul etmiş olmuşsun. (eğer endişesi senin başına bişey gelmesiyse)
Veya, (yasaklarken sana sunduğu bahanesi her neyse artık, senin başka erkeklere güzel görünüp onları cezbedeceğini, sana laf atılacağından rahatsız oldugunu falan söylediyse de) yaşıtın bi erkeğe ağzının payını verip kendini savunamayacağını, kendini korumaktan aciz oldugunu, baş edemeyecek kadar saftirik ve beceriksiz oldugunu, gerçekten de güvenilecek bi kız olmadığını kabul etmişsin.
Bu şekilde, kendi aklın yokmuşçasına başkasının kontrolünde yaşamak sana koymuyorsa, ben sana ne diyeyim ki? Kendi aklını ve karar verebilme yetisini yok sayacak kadar acizleşebilen bi kadına ne denebilir ki?
Yaşıtların sevgilileri oldugu halde en güzel yıllarını özgürce yaşarken sen bi ergen velet uğruna bi daha geri gelmeyecek yıllarını alışverişe bile çıkmadan harca, bana ne yani.
Benim değil ama atalarımızın hoş bi sözü var. "eşek eşek olduktan sonra semer vuran çok olur."
Ah cnm benim sadece sevgiy le olsaydı ..yol yakınken vazgeç ,sonra başını çok taşlara vurucaksın cnmSeviyorum ablacım işte bilirsin sende
Aman biri görür alır götürür korkusu mu acaba bilemedimBen de büyük sandım o da daha çocuk
Korkuyor elimden kaçırırım diye tamamen saçmalıyor
Cezalandırmak vs olmaz
Bırak gitsin ne istiyorsan onu yap bir kızar iki kızar en fazla güle güle dersin seninki yaşamak değil ki
Ailem ilay soyutladın kendini çık gez arkadaş edin diyen hiç baskıcı olmayan hatta neredeyse beni evden çıkarmak için para vericek olan insanlar. Bana çok üzülüyolar
Anliyorum herkesi bende herşeyin farkındayım çok okuyorum hayata dair herşeye açığım da ben böyleyken yine hatayı bende bulması yok mu ah işte o :/Ah cnm benim sadece sevgiy le olsaydı ..yol yakınken vazgeç ,sonra başını çok taşlara vurucaksın cnm
Bak bu adamla en fazla 6ay evli kalırsın sonra boşanma olur ,şanslıysan bebeğin olmaz
Bak gorunen koy klavız istemez ,sen şimdi seviyorum diyorsun bu hapis hayatına en fazla 2ay tahammu l edersin seviyorsunya hanı sonra sevgide bitecek yıne yurutmeye çalışacaksın bikaç ay dahayani bunlar olucak cnm bak burda kaç tane senden buyuk evli bayanız ,kulak verde hayatının hatasını yapma
Bende aşk da sevgi de dolu dolu ben bu duyguyu yaşamayı hakkını vererek tatmayı isterdim de işte tek taraflı olunca zehir oluyr herşeyKardeşim olsan sana öyle bir tokat atardım ki, feleğin şaşardı. Okudukça öfkelendim kardeşimmişsin gibi. Kendine yapma bunu. Sevgi aşk bile kalmamış bu yaşta onu bile tüketmişsiniz.sadece bağımlı olmuşsun. Yaşının küçüklüğünden. En güzel yıllarını mahvediyorsun ah bilsen ne kıymetli bu günlerin...
Ah cnm benim sadece sevgiy le olsaydı ..yol yakınken vazgeç ,sonra başını çok taşlara vurucaksın cnm
Bak bu adamla en fazla 6ay evli kalırsın sonra boşanma olur ,şanslıysan bebeğin olmaz
Bak gorunen koy klavız istemez ,sen şimdi seviyorum diyorsun bu hapis hayatına en fazla 2ay tahammu l edersin seviyorsunya hanı sonra sevgide bitecek yıne yurutmeye çalışacaksın bikaç ay dahayani bunlar olucak cnm bak burda kaç tane senden buyuk evli bayanız ,kulak verde hayatının hatasını yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?