Yok öyle ders falan alıp kıymet bilmeZ. Sadece çok aşık olursa kaybetmemek adına böyle şeyler yapmaz o kadar[/QUOTE][QUilayanstz, post: 41261503, member: 683671"]Ablacım seneye stajım var. Erkek hastalara yaklaşma diyeceğini bile düşünüyorum. Hastalıklı belki de.. Sadece ne kaybetti bilsin ki bakalarının da hayatını çalmasın hayatından 2 yılını daha
Yönetiliyorum evet ama keşke daha iyisi olsaydı da keşke o da benim gibi bana yaklaşsaydı da bizimde ilerimiz olsaydısenden alasını elbette bulamayacak, haliyle senelerce peşinde gezdirecek...
bir bakacaksınız 4 sene, bir bakacaksınız 6 sene.... vaoovv...
yıpranacak tükeneceksiniz, ayrılık eşiklerine hep ama hep geleceksiniz...
ama sonra dönüp 6 yıl olmuş dile kolay diyeceksin...
iyi de o 6 yıl nasıl geçmiş ? bunu hiç düşünmeyeceksin...
aklında sadece 6 yıl olacak.. dile kolay yaa 6 yıl !! nasıl bitsin...
işte güzel kardeşim şu an sahip olduğun mantıkla devam ettiğin sürece başına gelecekler bunlar...
seven her türlü seviyor biliyor musun ? dışarı çıksan da sevmeye devam ediyor yani sevecek olan...
bende nişanlımla 15 yaşımda sevgili oldum...
8 senenin sonunda ancak evleniyoruz.. ne kavgalar ne kıskançlıklar, ne hayatın sonu sanılacak kavgalar.. neler neler..
tek öğrendiğim de bir kişinin çabalamasıyla olmuyor... birisi hep ben yöneteceğim diyorsa o ilişki olmuyor..
o hakimiyet kurmak isteyen insan düzelmediği sürece olmuyor..
tükenip kalıyorsun... o nokta da gözün görmüyor ne 6 ne 8 ne 10 yıl...
sen tükendikten sonra gözün görmüyor...
lütfen o tükenecek hale gelme...
ilişki iki kişiliktir, sen kadar o da sevmeli, sen kadar o da özlemeli...
hadi sana ceza verip buluşmuyor anladım... peki kendisi ? kendisini neden cezalandırıyor, o seni özlemiyor mu ?
seni baskıyla elde tutması daha mı makbul ?
ya hayatındaki insan doğru insan o değilse ? sabrını iyi niyetini bu oğlanla tükettiğin için üzülmeyecek misin ?
seni sen olmaktan çıkartan, senin duygularını tüketen, seni yoran herkesten uzaklaş...
inan karşılıklı verilirse taviz o zaman makbule geçer, tek taraflı olunca olmuyor..
kendini yorma...
günün birinde çok pişman olursun... yolun daha başındayken geç önüne bazı şeylerin..
Seviyorum diyo da sevmiyo ki. Yalnız kalmaktan korkuyo. Çocuk onu koruyo kolluyo psikolojisine de girmiş güveniyor.bir daha kimseye güvenmeyecek sanıyor.
Evet öyle ben bunu inkar etmiyorum yada sizlere beni yargılıyosunuz demiyorum sizlere ihtiyacım olduğu için paylaşıyorum elbette eleştirilerin hepsi birer tecrübe öğüt biliyorum. Seviyorum evet gerçekten seviyorum. Ama artık dayanamıyorum katlanamyorumSeviyorum diyo da sevmiyo ki. Yalnız kalmaktan korkuyo. Çocuk onu koruyo kolluyo psikolojisine de girmiş güveniyor.bir daha kimseye güvenmeyecek sanıyor.
Kaldırdım ablacım teşekkür ederimmCanım profildeki senin resminse kaldır deşifre olma
Ayy inşallah çok pişman olurda anlarKurtar kendini cnm. Yoksa çok geç olr.
Teşekkür ederimm yaklaşımınız içinnama bu kız çok tatlı :)
Çokta güzel Citi piti bir kızsin maşallah takılma o çocuğa emin ol seni çok mutlu edecek kaybetme korkusu olacak biriyle tanisacaksin ilerdeKaldırdım ablacım teşekkür ederimm
Onunla gerçekten mutlu olmak isterdim ama nasip değilmiş keşke olsaydi anlasaydı bana güvenseydiÇokta güzel Citi piti bir kızsin maşallah takılma o çocuğa emin ol seni çok mutlu edecek kaybetme korkusu olacak biriyle tanisacaksin ilerde
Çevreye güvenmiyormuşCanim lise 3 tesin ve 2. yiliniz. Yani çocuk yasta sevgili edinmek çok mantıksız gerçekten,su an ssevdiğin için öyle gelmeye bilir ama sonradan anlarsın. Lise aşkları genelde lisede kalıyor. Devam edebilenler ise arkadaslarimdan biliyorum ki pismanlar. Çünkü birçok şey tükenmiş oluyor, aşktan ziyade alışkanlık. Bak arkadaslarinla zaman geciremiyormussun. Boyle giderse yalniz kalacagin için ona hep muhtaç kalacaksin. Simdi sen sevgili islerini boşver ve derslerine sıkı sıkı sarıl. İleride iyi bir isin iyi bir sosyal çevrenin olur ve tahmin edemeyeceğin kadar mutlu olursun. Yasaklar konusuna girmiyorum bile hayatımda boyle saçma sey duymadım. İnsanlar karılarına boyle yasaklar koymuyor. Biraz psikolojik problemleri var veya sana guvenmiyor galiba.
Evet öyle ben bunu inkar etmiyorum yada sizlere beni yargılıyosunuz demiyorum sizlere ihtiyacım olduğu için paylaşıyorum elbette eleştirilerin hepsi birer tecrübe öğüt biliyorum. Seviyorum evet gerçekten seviyorum. Ama artık dayanamıyorum katlanamyorum
Diyorum ama kurtuluşu arıyorum ablacımSizi bana sayiyla mi veriyolar senin gibi bir de kuzenim var? Müstehak size ya...daha seviyorum dersiniz
Çevreye güvenmiyormuş
Ayrıl diyo takmıyo ki ablammmAyrılamıyosan da ayrılmakla tehdit edeceksin. Ya sen istediğin gibi yaşarsın hayatını ya da çeksin gitsin. Azcık dik dur ya.
Benle olamıyosa kimseyle olamaz ona da yazıkkKlasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?