Ablalarım yardım edin lütfen :(

Yok öyle ders falan alıp kıymet bilmeZ. Sadece çok aşık olursa kaybetmemek adına böyle şeyler yapmaz o kadar[/QUOTE]
ona sorsan çook aşık çook

Yönetiliyorum evet ama keşke daha iyisi olsaydı da keşke o da benim gibi bana yaklaşsaydı da bizimde ilerimiz olsaydı

Seviyorum diyo da sevmiyo ki. Yalnız kalmaktan korkuyo. Çocuk onu koruyo kolluyo psikolojisine de girmiş güveniyor.bir daha kimseye güvenmeyecek sanıyor.

Seviyorum diyo da sevmiyo ki. Yalnız kalmaktan korkuyo. Çocuk onu koruyo kolluyo psikolojisine de girmiş güveniyor.bir daha kimseye güvenmeyecek sanıyor.
Evet öyle ben bunu inkar etmiyorum yada sizlere beni yargılıyosunuz demiyorum sizlere ihtiyacım olduğu için paylaşıyorum elbette eleştirilerin hepsi birer tecrübe öğüt biliyorum. Seviyorum evet gerçekten seviyorum. Ama artık dayanamıyorum katlanamyorum

Canim lise 3 tesin ve 2. yiliniz. Yani çocuk yasta sevgili edinmek çok mantıksız gerçekten,su an ssevdiğin için öyle gelmeye bilir ama sonradan anlarsın. Lise aşkları genelde lisede kalıyor. Devam edebilenler ise arkadaslarimdan biliyorum ki pismanlar. Çünkü birçok şey tükenmiş oluyor, aşktan ziyade alışkanlık. Bak arkadaslarinla zaman geciremiyormussun. Boyle giderse yalniz kalacagin için ona hep muhtaç kalacaksin. Simdi sen sevgili islerini boşver ve derslerine sıkı sıkı sarıl. İleride iyi bir isin iyi bir sosyal çevrenin olur ve tahmin edemeyeceğin kadar mutlu olursun. Yasaklar konusuna girmiyorum bile hayatımda boyle saçma sey duymadım. İnsanlar karılarına boyle yasaklar koymuyor. Biraz psikolojik problemleri var veya sana guvenmiyor galiba.

Sizi bana sayiyla mi veriyolar senin gibi bir de kuzenim var? Müstehak size ya...daha seviyorum dersiniz

Çevreye güvenmiyormuş

Ayrılamıyosan da ayrılmakla tehdit edeceksin. Ya sen istediğin gibi yaşarsın hayatını ya da çeksin gitsin. Azcık dik dur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…