Ablalarım yardım edin lütfen :(

Sizin fikirlerinize ihtiyacım var desteğinize ihtiyacım var herşeye her fikre açığım hepsi önemli benim için hepsi altın değerinde öğüt

O zaman terk edin onu. Beklentisiz terk edin. İster anlasın ister anlamasın defolsun gitsin.
Hele bu pikniğe izin vermeme mesajınızı okudum ve üstüne küfür ettiğini; inanamadım hala ona nasıl buluşalım diyebiliyorsunuz ve hala nasıl terk etmiyorsunuz.
Nedir sizi bu kadar değersiz kılan, nedir onu bulunmaz Hint kumaşı yapan ?

Onun yarattığı yalnızlık içinde ona muhtaç olmak sanırım ablacım

Bak kendin diyorsun seni kısırddöngüye sokmuş resmen ve ileride bu mutsuz zamanların için uzuleceksin. Ayrıl diyorsa ayrıl iste ne güzel. Emin ol gelecekte ayakların yere daha sağlam bastığında daha fazla seveceğin ve uyum sağlayacağını adamlar çıkacak karşına bu acele ve ısrar neden anlamadım

Ablacım haklıyken sonra her durumda ona boyun eğerken göz yumduğum halde niye hala ben suçluyum bunu anlamıyorum

Teşekkür ederimm yaklaşımınız içinn

evet çok narinsin çokta tatlısın üstelik kız kardeşimden 1yaşcık büyüksün o benim karşıma geçip erkek arkadaşım beni böyle kısıtlıyor ve 2.yılımız dese onu oracıkta öperdim( ..! ) orası ayrı :)

daha kimler çıkar karşına kendini bu yaşta birine mecbur hissetmene hiç gerek yok ki. hatta hiçbir yaşta mecbur hissetmemelisin, ne güzel okumaya da niyetin var, tadını çıkar bu yaşların bi daha gelmeyecek canım

Bölümümde çok iyi ablacıım anestezi okuyorum hedeflerim derslerim bu yanlızlığın bu sorunların içinde bile taktir edilecek derece de. Bende önüme bakmak istiyorum. Aslında o benden ayrılsın o beni bırakıp gitsin o zaman daha mı sürünür pişman olur iyileşir diye düşünüyorum

Canim ben de neden ona mecburmussun gibi davrandığını anlayamadım çok mu aşıksın? Bu yüzden mi? Onla da mutsuzsun iste. Neden bu ilgi ve enerjinin farklı alanlara yonlendirmiyorsun? Biraz sosyalleş, onu düşünüp mutsuz olduğun zamanları kitap okuyarak ders çalışarak geçir filan :) tatlı bi kıza benziyorsunuz kendine eziyet etme ask bu degil

galiba evet aşığım ablacımm mecbur hissediyorum çünkü sadece o var hayatımda çevremde o yüzden galiba :) Kitap hastasıyım haftada 2 roman okuyorum şaşmadan. derslerim de çok iyi haklısın aslında ama. Burası küçük bi ilçe ayrılınca bana herkes oymuş onun arkadaşıymış bana engel olucaklarmış gibi geliyo

aslında sana bi iyiliği dokunuyo farkettirmeden.
bak bisürü kitap okumuşun.
ama hayat akıp giderken sen dışarıdan izlemek gibi büyük yeri doldurulamaz bi hata yapıyosun.
inşallah farkedersin hatanı.

ablacım ablacım demeyin bence.
samimi olmuyo.
Ben ailemden büyüklerime bu şekilde hitap etmeyi öğrendim burdaki insanları gerçekten kendime örnek almıycak olsam hiç tanımadığım insanlara derdimi anlatmazdım. Sıcak bi ortam ve kimsede beni yaralıyacak yorum yapmıyo herkes beni bi kardeşi gibi görüyo düşünerek yazıyo. Ablacım demek onları gerçkten benimsediğim için dinleyeceğim için içimden geliyo.

bana samimi gelmedi.madem herkes istediğini yazmakta özgür.ben seni kırmak için söylemedim.bana hissettirdiğini söyledim.

bana samimi gelmedi.madem herkes istediğini yazmakta özgür.ben seni kırmak için söylemedim.bana hissettirdiğini söyledim.
Yanlış yansıtmışım kusura bakmayın lütfen amacım tamamen burdaki herkesi tanımadğım halde kendime yakın hissetmem

Allah iyiliğini versin :) daha önce de dedim, muhtemelen birkaç yil sonra anlayacaksın ask miymis değil miymis. Bu düşündüklerin tamamen senin kuruntun yaa ne alakası var. Boyle giderse iyice takıntı olur çıkar:) diyecek bask a birşey gelmedi aklıma umarım hakkında hayırlısı olur hep. Selametle kal. Derslerine iyi çalış güzel bi üniversitede oku

Sanki bana hayat ondan ibaretmiş gibi geliyo ondan ayrılırsam kimseyi sevmem kimseye güvenmem kimseye tutunamam gibi geliyo
Ondan baskasini sevemem diyosun ya hemde oyle bir seversin ki. Sonra donup arkana bakinca onunla gecen iki yilina acirsin. Tutki ayrilmadin ondan ve evlendiniz. O adam seni evin disina cikarymaz ondan baskasiyla gorusemezsin ailenle bile gorusturmez.. bi guniki gun degil dusun bir omur boyle gecermi yazik etme kendine. Onunla bir gun daha gecirme.. bi dusun iki gun aglamakmi omur boyu pisman olmakmi?? Hangisi daha zor???????

gerçekten bi an ben açtım sandım konuyu tereddüte düştüm. İnan aynısından bende de var aileme bile oturmaya gidemiyorum bizim 6 senemiz dolucak ben yurtdısındaydım bi ara yeni geldik ama ben artık alıştım bu duruma. Mesela ondan gizli kız arkadaslarımla görüşüyorum dışarda değil tabiki bizim eve geliyolar ancak oyle bende başta senin gibi bunalıyordum banada arkadaşlarım ayrıl bu ne boyle falan dıyolardı ama seven insanın gözü görmüyor ben alıştım artık normal hayatım gibi geliyor hatta bazen izin alıyorum verince tuhafıma gidiyor nıye verdinki sen şimdi izin diyorum :)

Teşekkkür ederim kulağıma küpe olucak kesinlikle

yavrum sen akıllı mısın??????

ne demek o yasak bu yasak su yasak ne demek ıkı yılımız doluyor kolay degıl cariyelik devri çoktan bitti haberin olsun

artık kadın sokakta işte eğitimde bılımde her yerdeeee

kendıne saygın yok bellı ama ailene babana bıraz saygın varsa AYRIL.....

Aynen aynen bende öyleyim. Bende eve çağırıyorum bazen hatta yurda gidiyorum anca izin veriyor. Bende çok alıştım bana normal geliyo tam tersi olunca garipsiyorum hatta benim gibi olmayanlarda bana garip geliyor. Ama artık zorlanıyorum sevgisinden emin olmamam sonra 22 gündür buluşmamak çok ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…