- 6 Temmuz 2014
- 557
- 969
- 408
- Konu Sahibi sislovesis
-
adamın dr gitmeye parası yok bazı arkadaşlarda evlensin yazmış..
Annen olsa en azından erkek arkadaşın olmasa da olurdu
Ama şu durumda kürtaj parasını bulması lazım.
Konuş , sıkıştır onu.
babana kendin anlatsan olmazmı tepkisi ne olurSöyler. Annem. Hic bir şeyi saklamaz babamdan. Lisedeyken bi sevgili durumu olmuştuhemen yetiştirdi. Şuan okumama bile bi mucize yani o yetstirmeden snra. Teşekkürler bu arada en azindan anlamaya calisiyorsun
ailesi yasaklarla büyütmüşte o yüzden..bir bebeğin ne anlama geldiğinin farkında değil..çok baskı yaparsan olacağı bu..sonra yabancılar çocuklarına prezervatif veriyor diye gavur derler kınarlar..evladınla konuşacaksın hayatı..dünyaya getirmek değil mesele..topluma yetiştirmek mühim olan..Yaparken nie dusunmedi nie evlenmeyi degilde cocugu dusürmeye calısıyor ....
sizde hak vermeyin ..
Yardım ediyorum dediginiz .Yahu hanım efendi .
Kimin neyi nasıl yaşadığı bir Allah'ı ilgilendirir .
Size ne , bana ne bundan ?
Neye hak vereceğimi soracak değilim , burda yardım istiyen biri var ona üzülüyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Neyin hıncını kimden çıkarıyorsunuz ?
Eger sen mevsimsel adet gecikmesi yasamiyorsan benim de nickim erleichda degil:/
bunca olandan sonra kızlığı mı kalmış allasen. komik olmayın yahuuAllahim yaa kurtaj olsa kizligida gidicekk cozum yokumu jurtaj sadece annesine.bir guzel soylicek olani biteni ger evlenmelerini istemezlerse gidip yaptrcak kurtajina.ama.evlenirlerse.daha hayrlisi.olur haklarinda i gunahsiz cocukta olumden.donmus ilur valla sıkıla sıkıla.soledim bu cumleyi
Haklısın canım ama kurtaj cinayete giriyor....ailesi yasaklarla büyütmüşte o yüzden..bir bebeğin ne anlama geldiğinin farkında değil..çok baskı yaparsan olacağı bu..sonra yabancılar çocuklarına prezervatif veriyor diye gavur derler kınarlar..evladınla konuşacaksın hayatı..dünyaya getirmek değil mesele..topluma yetiştirmek mühim olan..
Ya ciddi soruyorum gerçekten erkek arkadasiniz ise girse aileler destek ciksa ve evlenseniz olmazmi aldirmayin yazik bu iste en gunahsiz olan o bebek ölmeyi haketmiyor...
Tatlım butun yazilari oku ole yorumunu yap bisi yapmadik diyor.kinu sahibi millet ve ben dahil.ona gore yorumluyoruzz dikatli oku tm canimbunca olandan sonra kızlığı mı kalmış allasen. komik olmayın yahuu
babana kendin anlatsan olmazmı tepkisi ne olur
Sizce o dediğiniz ihtimal ütopik değil, olabilitesi olan bir şey öyle mi ?Yardım ediyorum dediginiz .
Düsük yap bunu ic bunu ic mi?allah askına siz iyimisiniz sende cocuktun sende bir hücreden olustun ...
kız ailemi nasıl ikna edebişirim nasıl bir yol cize bilirim dese amenna .
Nasıl dusuk yapabilirim soruyor siz neye yardım etmeye calısıyorsunuz allsh askına yaa.
Yaptı pozitifmişbütün yorumları okumadım.
o test yapıldımı yapılmadımı onu öğrenmek istiyorum
bütün yorumları okumadım.
Ya allh askina olmama ihtimali olsa o tesi yapardim içim rahat ederdizaten. KKorkuyorum iste niçin anlamak istemiyorsunuz.. 1. Gün bile gecikmeden reglm niye geciksin durduk yere.. Birliktede olmadik ama zevk suyuyla bile hamile kalinabiliyo iste. Ayrica bi insan niye dogurabilirsin desinki azicik dusunun ya. Yanimda olabilcgini soyluyor dogurmak istiyorsan ben hazirim diyor. Ama okulum var ailem anlays gostermz diyorum. Asiret cocugu degilim ama kendilerine gore bi anlayslari var elbette. Lütfendaha fazla yorum yapmayin yedim bi halt daha da zorlastiriyorsunuz.
yapıldı ve hamilebütün yorumları okumadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?