• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam aldatılıyor söylemeli miyim?

Eşine bu kadar güvendiğine göre
Neyse birşey demiyorum ben .

Adam bence ablanız duysun diye yapıyor. Yoksa hangi kıt beyinli gidip bacanağının evinde takılır. Başka yer m yok.
Koca kişisi zaten ablasından nefret ediyormuş. Enişte formundaki sırtlan gibiler kimden neyi nasıl isteyeceklerini bilirler. Ayrıca konu sahibinin ergen çocukları varmış. Erkek olan çocuğu saf babasına izah edebilir bu şekil anahtar istemeler falan ne anlama geliyor. 😎

Bir erkek son noktaya kadar, edebileceği kadar inkar eder ve yanındaki yöresindeki karısına sevgilisine ihanet eden erkekleri ölümüne korur. Omerta sessizliğine bürünür. İçgüdü olmuş bu onlarda. Ne zaman ki yaptıkları halt kabak gibi ortaya çıkar, o zaman satış başlar. Benim aklıma bile gelmemişti, ondan hiç beklemezdim, artık onlarla görüşmeyiz, yazık eşine, sildik çıkardık biz onu arkadaş grubundan... Adamı kötüledikçe kötüler ki dikkatler kendi üstüne toplanmasın. Olaya çok kızmış gibi tepki gösterir ama detaylara girmez. Çünkü anın şokuyla hangi yalanı söylediğini hatırlayamaz, olur da detay verecekse önceden çalışır söyleyeceklerini. Yakalanan sırtlan ise ne olursa olsun diğerlerini ele vermez.
Yakalanmanın bir bedeli vardır ve yakalanan tek başına ödeyecektir bedelini. Beni tanıdılar siz kaçın olayı😗

Ben konu sahibinin kocasının da bu psikolojide olduğunu düşünüyorum. Çünkü evden cenaze çıkmış, konu komşu merakla bekliyor şimdi eve ne olacak. Satılacak mı kiraya mı verilecek, eşyalar atılıp yenisi mi alınacak, gelenler alıcı mı emlakçı mı... Birinin radarına yakalandı bunlar ve saf koca şimdiden rolünü garantiledi. Anahtarı verdi, baldızından nefret ettiği için enişteyi hoş tutup baldızdan intikam aldı, ama enişte anahtarı kopyalayarak davaya ihanet etti. Koca da sonra gelip eşine söyledi ki, olay kızışınca enişten ne şerefsiz bir adammış beni de alet etti pisliğine diyebilsin.

Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
Ben anlamasam ortadan ikiye catlardim ama anlatın da diyemem...yani büyük olaylar çıkacak hazır mısınız

Koca kişisi zaten ablasından nefret ediyormuş. Enişte formundaki sırtlan gibiler kimden neyi nasıl isteyeceklerini bilirler. Ayrıca konu sahibinin ergen çocukları varmış. Erkek olan çocuğu saf babasına izah edebilir bu şekil anahtar istemeler falan ne anlama geliyor. 😎

Bir erkek son noktaya kadar, edebileceği kadar inkar eder ve yanındaki yöresindeki karısına sevgilisine ihanet eden erkekleri ölümüne korur. Omerta sessizliğine bürünür. İçgüdü olmuş bu onlarda. Ne zaman ki yaptıkları halt kabak gibi ortaya çıkar, o zaman satış başlar. Benim aklıma bile gelmemişti, ondan hiç beklemezdim, artık onlarla görüşmeyiz, yazık eşine, sildik çıkardık biz onu arkadaş grubundan... Adamı kötüledikçe kötüler ki dikkatler kendi üstüne toplanmasın. Olaya çok kızmış gibi tepki gösterir ama detaylara girmez. Çünkü anın şokuyla hangi yalanı söylediğini hatırlayamaz, olur da detay verecekse önceden çalışır söyleyeceklerini. Yakalanan sırtlan ise ne olursa olsun diğerlerini ele vermez.
Yakalanmanın bir bedeli vardır ve yakalanan tek başına ödeyecektir bedelini. Beni tanıdılar siz kaçın olayı😗

Ben konu sahibinin kocasının da bu psikolojide olduğunu düşünüyorum. Çünkü evden cenaze çıkmış, konu komşu merakla bekliyor şimdi eve ne olacak. Satılacak mı kiraya mı verilecek, eşyalar atılıp yenisi mi alınacak, gelenler alıcı mı emlakçı mı... Birinin radarına yakalandı bunlar ve saf koca şimdiden rolünü garantiledi. Anahtarı verdi, baldızından nefret ettiği için enişteyi hoş tutup baldızdan intikam aldı, ama enişte anahtarı kopyalayarak davaya ihanet etti. Koca da sonra gelip eşine söyledi ki, olay kızışınca enişten ne şerefsiz bir adammış beni de alet etti pisliğine diyebilsin.
O nasıl kurgu ya:KK53:
Gerçek çıkarsa Sherlock ödülü verilmeli:KK73:

Hayır eniştenin duyulur çekincesi yok ki. Birde eşinizi buna alet etmesi düşündürücü. Ya enişte bunu hep yapıyordu eşinizde biliyordu. Ya da umarım değildir eşinizinde o ayakları var ve eniştede bunu biliyor.

Bu hikayede konu sahibinin eşimi bir beni düşündürdü acaba?
Saf oğlu saf ayağına yatmaya çalışmış ama beter.
Ablana acınası gözlerle bak diyen bir adamın saf olduğunu düşünmek komedi.
Resmen “bacanak işini görsün bayram etsin sonrasında bi’ tarafımı kurtarırım” der gibi hareket etmiş.

Resmen “bacanak işini görsün bayram etsin sonrasında bi’ tarafımı kurtarırım” der gibi hareket etmiş.
O lafın ardındaki buz gibi art niyeti, gözdağını bi gören ben olmamışım neyse ki.

Efsaneleri böyle böyle yasatiyoruz 🤪 ben de mi izlesem napsam. Behlülun bihtere çok uzundu kestirdim dediği bölümu açayım bari ahshdhdhd
Ben de şeyi
-Ednancım elbiseyi çıkarırken zorlanıcam, yardım eder misin canım. Tekrar iyi geceler…
Dediği bölümü

1B1C181C-AB56-440C-B733-A250E3D1F82C.jpeg

Bişey dicem, hafızam beni yanıltmıyorsa aynı bölüm zaten Jawlensky Jawlensky :skandal:
Yazdıktan sonra farkettim 😂

Kocanız beye enişte bey diyor ki “senin babanın ev boştu di mi? Anahtarı versene bir kişi gelecek takılacağız.” Koca bey de bunun ne anlama geldiğini anlamayıp anahtarı veriyor sonra da gelip bunu size mi anlatıyor? :KK57:
Bide kocasının saf olduguna inanıyor ajhsjja
Saf biri var ama ben söylemiyim:)

Abiniz aldatılsa söyler miydiniz? Enişteniz adi bir insan söylerseniz ablanıza büyük bi iyilik yaparsınız.
Benim başıma böyle bi olay gelse ve kardeşimin söylemediğini öğrensem kocamı boşamadan önce kardeşimi kardeşlikten reddederim ☹️

Bassın gitsin ya. Benim kedi oğlana biriyle takılacaz hacı şu ağzındaki anahtarı oynayacağına ver desem üstüme bi atlar anahtarıda yok eder. Benide bir güzel fofenkler. Herife bak safmış mış.

aklıma getirmek istemiyorum ama belki sizde aldatılıyorsunuzdur. aldatılma aracılığı yapan bir eşiniz var. ben olsam asla güvenmem. bi erkek bi erkekten böyle bir şeyi alenen istiyorsa karşı tarafla bu konuda alışveriş var derim. gözünüzü dört açın. ablanıza tabiki söyleyin. o pis enişte dışardan hastalık getirip ablanıza vs bulaştırır.

Aşağılık pislik. Nasıl insanların dünyalarını bu kadar kolay yikabiliyorlar?

Ben şunu öğrendim. Çalış/çalışma farketmez. Öyle bir dünya kuracaksın ki kendine, kimse yikamaycak..

Back
X