• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam aldatılıyor söylemeli miyim?

Hadi enişteniz açık açık bir hal yiyeceğini eşinize söyledi diyelim,
Hadi eşiniz ilk etapta anlamadı anahtarı verdi diyelim..
Hepsine okey de eşiniz bunu size hangi amaçla söyledi?

Birde bunsan sonra ablana acıyarak bak ne demek?
Ben eşinizin niyetini anlayamadım..
Eniştenizin eşinize bunu açık açık söyleyebilecek rahatlıkta olması ve eşinizin gelip size bunu söylemesi ki (seçtiği kelimeler çok çirkin) üzerinde uzunca düşünülmesi gereken bir mevzu..
Herkes enişteye çakal demiş ama bence asıl çakal o değil.

Eşi bence gayet güzel anlamıştır aptal olamaz. Bir kereliğine diye anahtarı vermiştir sonra enişte yedek yaptırdım deyince iş b.ka sarıyor diye mecbur kalmıştır anlatmaya.
Ay ne biliyim valla sabah sabah entrikanın içine mi düştük dedim

Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
öncelikle eşinin anlamadığına gram inanmadım sonrasıda kesinlikle ablana söylemelisin kimse salak yerine konmamalı iğrenç bişey bu

eşinin anlamaması kısmı tamamiyle yalan. eniştenin ayıbına ortak olmuş resmen. burda tek mağdur var o da ablacığın ...eşine de kızsınlar bi zahmet

Ablananiza soylemeden,yazlik veya kisliginiz yahut her ikisi birden varsa once bunlara ait olan anahtarlari sakliyin.
Sizin enisteye guven olmuyor,esiniz zaten vermeye hazir gibi.
En iyisi saklayin.Evet,evet saklayin.

Hadi enişteniz açık açık bir hal yiyeceğini eşinize söyledi diyelim,
Hadi eşiniz ilk etapta anlamadı anahtarı verdi diyelim..
Hepsine okey de eşiniz bunu size hangi amaçla söyledi?

Birde bunsan sonra ablana acıyarak bak ne demek?
Ben eşinizin niyetini anlayamadım..
Eniştenizin eşinize bunu açık açık söyleyebilecek rahatlıkta olması ve eşinizin gelip size bunu söylemesi ki (seçtiği kelimeler çok çirkin) üzerinde uzunca düşünülmesi gereken bir mevzu..
Herkes enişteye çakal demiş ama bence asıl çakal o değil.
Esas tehlike bu hikayede zaten eş. Enişte bi haltlar karıştırıyor ama eşin neler karıştırdığı hiç belli değil. Olaylara verdiği tepkiler konuşma tarzı çok tehlikeli.

Ablananiza soylemeden,yazlik veya kisliginiz yahut her ikisi birden varsa once bunlara ait olan anahtarlari sakliyin.
Sizin enisteye guven olmuyor,esiniz zaten vermeye hazir gibi.
En iyisi saklayin.Evet,evet saklayin.
Enisteden sakladı hadi,evdekinden nasıl saklıycak.
O kadar rahat biriyle takılacakmıs diyebilen adam,kendi de bi haltlar yiyodur.

Enişteniz aldatıyorki anahtar istiyor
Eşiniz çanak tutmuş olmuyor yani
Anahtarı vermesi tabiki yanlış hatta hiç bir mevzu için verilmemeli
Ama eniştenin niyeti bozuk zaten bi yer bulurdu illaki

Ablamla ilgili böyle bir durum olsa gerçeklerin üstünün örtülmesindense, kandırılmaktansa ablam mutlaka öğrenmeyi seçerdi, ben de bunu bilsem söylerdim. Bu bizim ilişkimizle alakalı birbirimizden bir şeyler saklamayız.
Siz ablanızla olan ilişkinize göre bunu değerlendirebilirsiniz. Bir nevi kandırılmak kimin hoşuna gider ki bir durum herkesin öğrenmek isteyeceğini düşünüyorum ben.
Fakat eşime böyle bir şeye nasıl ön ayak olduğuna dair mutlaka hesap sorardım. Ben bir kadın olarak ev boş mu takılacağız lafının manasını farklı olarak düşünebiliyorsam bir erkek olarak ona böyle bir soru yöneltildiğinde niyetini mutlaka anlamış olmalı.

Adam bence ablanız duysun diye yapıyor. Yoksa hangi kıt beyinli gidip bacanağının evinde takılır. Başka yer m yok.

Ablamla ilgili böyle bir durum olsa gerçeklerin üstünün örtülmesindense, kandırılmaktansa ablam mutlaka öğrenmeyi seçerdi, ben de bunu bilsem söylerdim. Bu bizim ilişkimizle alakalı birbirimizden bir şeyler saklamayız.
Siz ablanızla olan ilişkinize göre bunu değerlendirebilirsiniz. Bir nevi kandırılmak kimin hoşuna gider ki bir durum herkesin öğrenmek isteyeceğini düşünüyorum ben.
Fakat eşime böyle bir şeye nasıl ön ayak olduğuna dair mutlaka hesap sorardım. Ben bir kadın olarak ev boş mu takılacağız lafının manasını farklı olarak düşünebiliyorsam bir erkek olarak ona böyle bir soru yöneltildiğinde niyetini mutlaka anlamış olmalı.
Bir de bu var. Bir şekilde eniştenin olayları çıktı kardeşin biliyordu dedi. Ee ablanızı kaybedeceksiniz. Ablam beni siler öyle bir durumda. Ben kardeşim söz konusuysa susamazdım. Nasıl susulur yaaa. İnsan kardeşine de güvenmeyecekse artık…

Eşiniz kendisine güzelleme yapmak için enistenizi harcamış gibi geldi.
Üyelerin çoğu hemfikir bu konuda kabak sizin eşe patlayabilir

Eşimi aklamak için demiyorum ama dünyanın en salak insanıdır kendisi diyebilirim, kaç kere parasını kaptırdı saçma sapan insanlara, biri birşey der anında inanır bide üniversite mezunuyum diye geçinir. Yalan söylemeyi falan da beceremez hiç. Onu savunmaya çalışmıyorum ama yıllardır onu tanıyan biri olarak bu kadar entrikaya zekasının yeteceğini sanmıyorum.
Aklima müge anlı vb gündüz kuşaklarına katılan hiç bir halta yaramayan, etkisiz eleman gibi gözüken ama her halt onların başı altından çıkan tiplerden geldi. En çok korkulması gereken tipler yani.

Back
X