• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam aldatılıyor söylemeli miyim?

Eşinin anahtarı vermesi hiç olmamış olur yani yok. Keza yine eşinin bir haltlar yediğini sanmam fakat yiyene bile bile çanak tutmuş. Ben olsam ablama elbette söylerim. Bilmediğinden hastalık bile kapabilir. Sağlığı için bile söylenebilir birsey. eniştemi gider sen kim köpek der perişan ederdim orası ayri:sinirli:

Artık arastiracak halim yok 47 yaşındayım, bir işim yok, ergenlik çağında 3 çocuğum var, kanitim olmadan sırf evi verdi diye bosanamam ki. Az önce ablamla telefonla konuşurken laf arasında iyiki x var dedi (kocası yani) soyleyebilecegimi sanmıyorum benimle mezara kadar gitsin. Hepinize teşekkürler.

e hani çocuğu okuldan alacaktı acelesi vardı anlayamamıştı.
işteyken aramış ev boş mu diye bile sormuş.
eşin güya anlamamış.
çanak tutmuş resmen bile isteye ablanın aldatılmasını istemiş.
eşin kötü biri farkındasın dimi?
zaten ablana acıyarak bak demesinden belliydi içindeki kötülük🤷‍♀️
ergenlik çağındaki çocuklar neden okuldan alınıyor

Eşimi aklamak için demiyorum ama dünyanın en salak insanıdır kendisi diyebilirim, kaç kere parasını kaptırdı saçma sapan insanlara, biri birşey der anında inanır bide üniversite mezunuyum diye geçinir. Yalan söylemeyi falan da beceremez hiç. Onu savunmaya çalışmıyorum ama yıllardır onu tanıyan biri olarak bu kadar entrikaya zekasının yeteceğini sanmıyorum.
Yani zeka yaşı küçük diyorsunuz yazık. Enişteniz eşinizden ne isterse mesela hayır der, neye zekası yeter? Bu akşam sen eve gelme sizin evde bir işim var dese peki, tamam mı der hayır mı der? Mevzu, namus başkasının olunca çok saf olunabiliyor zeka falan yetmiyor. Üniversite bitirmiş bir erkek, öğrenci evi - bekar evi ortamı hiç görmemiş mi? Evi boşaltın kız getiricem veya bizim ev çok kalabalık sizin evin anahtarını versene laflarını hiç duymamış mı hiç şahit olmamış mı? Para kaptırmakla fuhuşa ortam sağlamak aynı şey mi?

Ben mesela eşim bana söylediği anda sabahı falan beklemez anında giderdim eve, yaka paça hepsini evden defedip hemen ablamla konuşurdum. Anne kız, abla kardeşten daha yakını yoktur.

Yazık ki ne yazık, kadın aldatıldığına mı yansın yoksa kardeşinin kocasının yataklık yaptığına mı? Ablanızın ilk sorusu "niye anahtar verdiniz, madem verdiniz niye bana hemen söylemediniz" olacak. Çünkü her normal insan anahtarın bu iş için istenmiş olduğunu anlar.

Siz şimdi bıçak sırtındasınız. Derhal hemen gidin kilidi değiştirin ve eşinizi alıp ablanızla konuşun. Komşu arkadaş falan değil öz be öz ablanız söz konusu. Enişteniz olacak haysiyetsiz belli ki bu yolun yolcusu. Sizin ev olmazsa başka yer bulur. Bu abladan gizlenecek bir şey değil. Aile faciası olacaksa da olsun. Bunu bilip susacağıma ablamın her lafını yutarım. İsterse benle bir daha konuşmasın. Ya sokakta bir yerde biriyle görme değil ki bu acaba ben mi yanlış anladım hemen ortalığı karıştırmayayım, önce anlayıp dinleyeyim diyesiniz.

Kocanızın böyle bir şeye hayır demeyeceğini enişteniz nasıl biliyor? Anahtarı istesem acaba tepki gösterip tersler mi beni diye hiç aklından geçirmediği gibi gitmiş anahtarı çoğaltmış. Ayrıca ben de şüphelendim, konu komşu görür de sizin kulağınıza gelirse bilin diye anahtarı verdiğini söylemiş gibi.

Merhabalar, benim bir ablam var ikimizde evliyiz, çocuklarımız var.
Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
Söylemelimiyim ne demek ya. Söyleyeceksin tabiii hiç bir kadın aldatılmayı haketmiyor sonucu ne olursa olsunnn!! Eşin bilerek vermemiş anahtarı sonuçta. Hem ailenle kötü olacaksa da olsun. Asla böyle birşey saklanmamalı asla

Artık arastiracak halim yok 47 yaşındayım, bir işim yok, ergenlik çağında 3 çocuğum var, kanitim olmadan sırf evi verdi diye bosanamam ki. Az önce ablamla telefonla konuşurken laf arasında iyiki x var dedi (kocası yani) soyleyebilecegimi sanmıyorum benimle mezara kadar gitsin. Hepinize teşekkürler.
Siz de biliyorsunuz o ağzınızı bi açarsanız kendi eşinizin neleri neleri çıkacak, buna hazır değilsiniz.

Ablam daha önce eşinin yaptığı borçlar yüzünden kocasından boşandı ama birkaç yıl sonra tekrar birlestiler. 20 yıllık evliler.
Benim eşimin babası birkaç ay önce vefat etti, kayınpederimin evi şu an boş eşim orayı satılığa çıkardı ama henüz satılmadı. Dün ablamın kocası eşimin iş çıkışına gelmiş, senin babanın evi boştu dimi demiş beni bi oraya götürsene, bir kişi gelecek takılacağız demiş. Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı ben kızdım eşime sen nasıl böyle birşeye izin verirsin diye, bu sabah eşime geri getirmiş anahtarı eşim demiş bak bi daha böyle birşey olmasın falan diye o da anahtarın yedeğini yaptırdığını itiraf etmiş vermiş eşime. Yani yedeğini yaptırdığına göre tek seferlik birşey değil aldatmaya devam edecek ablamı.
Şimdi ben dünden beri çok üzgünüm böyle birşey yaşandığı için. Bir tane erkek kardeşim var ablamlarla çok samimi her gün görüşüyorlar ablam ve kocasıyla, bunu duyarsa çok kötü olur diye düşünüyorum.
Üstüne üstlük ailemle eşimin de arası bozulacak, ailem evini kullanmasına izin verdigi için eşime kizacaklar.
Bir yandan ablamın ne kadar perişan olacağını düşünmek bile istemiyorum ama bunu bile bile ablamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum..
Eşiniz anahtarı vermemeliydi nasil anlamamis

Yuh o nasıl bacanak ilişkisi ya. Kocam eniştemden anahtar istese kafasını kırar ya. Göze alamaz normal bacanak ilişkisinde. O neyin özgüveni ya? Sorun eniştenize bence altından bi pislik çıkacak belli.
Ayrıca ne olursa olsun ablama söylerim. Hastalık kapsa kocasından daha mı iyi? Ablam ya canım ciğerim söylerim. Söylemesini de isterim

Daha yenilerde bir arkadaşımın tanıdığı kocasından hıv kaptı. Akciğer kanserine çevirdi. Şimdi siz düşünün ablanıza böyle bir hastalık taşırsa ve siz susarsanız vicdanınız hiç mi sızlamayacak

Eşimin çocuğumuzu okuldan alması gerekiyordu ne demek istediğini tam anlayamamış,kabul etmiş götürmüş bunu, anahtarı da vermiş, yarın getiririm anahtarı demiş bu da. Sonra eve gelip bana anlattı
Eşiniz ne demek istediğini tam anlayamıyor ama oraya götürürken de yol boyunca konuşmuyorlar :deli:o an anlamamismis da yol boyunca da mı anlamamış? Hayırdır ne iş dememiş mi? Errrrkek adam tabi yapacak demiştir.
baktı ki bu iş böyle olmayacak Uyanık kocanız olay ayyuka çıkacak ben de güme girmeyeyim dedi. Size anlatıyor. Masum saf dayı bu yaşa kadar nasıl gelmiş ? Ah seni yerler yerler deseydiniz eşinize. 3 çocuk babası yaklaşık 50 yaşındaki adamın masumluguna hayran kaldım.

Arkadaşlara katılıyorum, eşinizin foyasi çıkacak aile faciasına dönecek korkunuz var 😏 olan zavallı eve oldu. Kayinbabanizin evinin behlulun taş evine dönmesi aklına gelir miydi acaba :KK35:
Hani yabanci olur, arkadaş olur karışmam dersiniz anlarım ablaniz yahu ablaniz. Pis herif büyük ihtimalle eskortla takılıyor. Ablaniza hastalık bulaşma ihtimali sizi germiyor mu?

Esiniz anahtari isteyince anlamamis mi? Hic inandırıcı degil.
Onu da geçtim bacanagindan sebbeini de aciklayarak nasil rahatca anahtar istiyor?
Bana esiniz de hiiiic masum gelmedi.
Onun basina kalmasin diye onden itiraf etmis gibi.

Eşimin suçlu olduğunu bende biliyorum ne yazık ki ama ben şöyle birşey düşündüm eğer aralarında gizli gizli şeyler çeviriyorlarsa eşim neden gelip bana bunu anlattı? aralarında kalırdı bu olay ama eve gelir gelmez söyledi.
Cunku onden açıklayınca kendisi masum gorunecekti.

senin babanın evi boştu değil mi bir kişi gelecek takılacağız dendiğinde eşinizin anlamaması imkansız... arkadaşlarla pes oynayacağız ya da dışarısı pahalı ıvır zıvır alıp 1 günlüğüne o evde arkadaşımı ağırlamam mümkün mü dememiş bakın biri gelecek takılacağız demiş bu ne demek ? hepimiz anladık ne olduğunu

eşiniz bacanağıyla kötü olmak istememiş ama sizin arkanızdan iş çevirdiğini de tepki almamak için yumuşatmak adına adamın niyetini anlamadım diyerek size itiraf etmiş olay bu sizin komşudan falan birinden öğreneceğinize emin olduğu için itiraf etmiştir emin olun... kesin konu komşu biri gördü duydu gireni çıkanı mecbur kaldı eşiniz size söylemeye bence

neyse diyelim ki dünyanın en iyi niyetli ve saf adamı olsun eşiniz

bundan sonra ablanızın kocasıyla eşinizi görüştürmeyin sizde mesafeli durun. uzak durun

bugün bir konuya daha yazdım aldatılsam ve benden saklansa üzüntüm ikiye katlanırdı hepiniz susup benim aptal yerine konmamımı ,başkasının koynundan çıkanı yatağıma almamamı izlediniz diyerek kızardım sonuçta karı koca hayatımız var değil mi...bilen ve söylemeyenlere daha çok kızardım , ben böyleyim ama herkes benim gibi olmayabilir ablanızı siz tanırsınız
Enisteyi cagirir kocamla karsima oturtur ikisinin canina okurdum once. Onlari soyleyecegim diye tehdit ederdim. Ama ablanizi en iyi siz bilirsiniz. Eger ablaniz gozunu kirpmadan bosanacaksa soyleyin. Ama affedip devam edecek ve bu araniza girecekse soylemeyin. Ben bosansam da bosanmasam da bana soylenmesini isterdim. Ama bazi insanlar cehalet mutluluktur diyebiliyor. Bunun olcumunu en iyi siz yaparsiniz

Ben soylerdim ablama. Bence bilmesi gerekiyor.
Anahtarin yedegini yaptirmak da hic hos degil. Gobegini degistirin kilidin.

Son düzenleme:
Aynı uygulama bende de var, otomatik her konuşmayı kaydediyor. Bazen kaçırdığım detayları tekrar dinleyebilmek için kullanıyorum ben, eşim de kendi işi için kullandığını söylemişti daha neler için kullanıyor bilemem tabi. Bu olaydan sonra güvenimi sıfıra indirdi.

adını özelden yazarmısın bana nasıl bir uygulama ,

kızım tlf konuşurken çatlatıyor beni bende babasına dinletecem

Hikayenın bı yerınde bı eksıklık var ama oturtamadım acıkcası tam kafamda
Eşi bence gayet güzel anlamıştır aptal olamaz. Bir kereliğine diye anahtarı vermiştir sonra enişte yedek yaptırdım deyince iş b.ka sarıyor diye mecbur kalmıştır anlatmaya.

Ha b.klu ha camurlu demisler🙄 ikiside ayni yolun yolcusu ki bu kadar rahatlar.. ayrica yedek anahtar yaptirmak nedir? Ablanin bilmeye hakki var bence

Öncelikle eşiniz saf olabilir ama enişteniz gayet çakal anladığım kadarı ile. Kimse ne kadar saf olursa olsun, bu konuları normal olarak görüp görmeği hakkında fikir sahibi olmadığı, böyle konularda açığını bilmediği eşinin akrabası bir adamdan, bu kadar aleni bir şekilde karısını aldatmak için anahtar falan isteyemez. Kusura bakmayın ama eşinizde yemiş bir haltlar ve eniştenizde buna güvenerek bu kadar rahat almış. Eşinizin itiraf etmeside muhtemelen yakalanmasından kaynaklı bence, eniştenizi o eve kadınla girip çımarken ya bir tanıdık ya da akrabanız ya da o evin komşuları görmüş ki eşiniz size bülbül gibi ötmüş ki olu başına patlamasın. Sizin yerinizde olsam önce eşinizin bu şüpheli hareketlerinin peşine düşerdim.
Ablanıza duyurmak istiyorsanızda abla ve eniştenizin yanında , ablanıza eniştem şu gün eşimden evin anahtarını almış bir yakını kalsın diye ters bir durum mu oldu diye salağa yatıp sormanız yeter. Taraf olmaya gerek yok.

Esiniz böyle bi durumu nasıl normal karsılıyor yahu yuhh:skandal:
Normal normal verms anahtarı,bide o nasıl piskinlik yedek anahtar yaptırıyor milletin evine.
Abla kardes bosanın.

Back
X