- 1 Mart 2022
- 18
- -47
- 1
- 51
- Konu Sahibi Sebnemmm23
-
Ya ben biraz paronaya yapcam ama, konu sahibinin kocası kendisi birileriyle o evde takılmış, komşular birilerine bu durumu haber verince bacanak olayını anlatmış olabilir mi eşine? Gidip enitesine soramaz, ablasına söyleyemez yalanıda ortaya çıkmaz fiye düşünmüş olabilir mi?senin babanın evi boştu değil mi bir kişi gelecek takılacağız dendiğinde eşinizin anlamaması imkansız... arkadaşlarla pes oynayacağız ya da dışarısı pahalı ıvır zıvır alıp 1 günlüğüne o evde arkadaşımı ağırlamam mümkün mü dememiş bakın biri gelecek takılacağız demiş bu ne demek ? hepimiz anladık ne olduğunu
eşiniz bacanağıyla kötü olmak istememiş ama sizin arkanızdan iş çevirdiğini de tepki almamak için yumuşatmak adına adamın niyetini anlamadım diyerek size itiraf etmiş olay bu sizin komşudan falan birinden öğreneceğinize emin olduğu için itiraf etmiştir emin olun... kesin konu komşu biri gördü duydu gireni çıkanı mecbur kaldı eşiniz size söylemeye bence
neyse diyelim ki dünyanın en iyi niyetli ve saf adamı olsun eşiniz
bundan sonra ablanızın kocasıyla eşinizi görüştürmeyin sizde mesafeli durun. uzak durun
bugün bir konuya daha yazdım aldatılsam ve benden saklansa üzüntüm ikiye katlanırdı hepiniz susup benim aptal yerine konmamımı ,başkasının koynundan çıkanı yatağıma almamamı izlediniz diyerek kızardım sonuçta karı koca hayatımız var değil mi...bilen ve söylemeyenlere daha çok kızardım , ben böyleyim ama herkes benim gibi olmayabilir ablanızı siz tanırsınız
Baba vefat etmiş ve evi kalmış ya eşyalıdır o muhtemelen. Kiralanacaksa da eşyalı kiralanacaktır.ya biraz abesle istigal olacak ama ben cok merak ettim.
simdi ev kiralanmak uzere bosaltilmis bir ev ya, erkek musveddeleri o eve gunluk esya mi aliyor? nasil oluyor o isler? yani koltuk lazim, sehpa lazim, ne bileyim yatak dosek lazim. bilen yesillendirsin lutfen.
Bana anlatırken bundan sonra ablana acıyarak bak, sanırım kötü birşeye vesile oldum dedi. Sonradan anlamış naptigini bende çok kızdım
Eşimin suçlu olduğunu bende biliyorum ne yazık ki ama ben şöyle birşey düşündüm eğer aralarında gizli gizli şeyler çeviriyorlarsa eşim neden gelip bana bunu anlattı? aralarında kalırdı bu olay ama eve gelir gelmez söyledi.
tabiiki bu da olabilir... herşey olabilir ,güven sarsıcı olayların içine dahil olmamalıydı sonuçta en baştan... konu sahibi bunu da düşünse hakkı yaniYa ben biraz paronaya yapcam ama, konu sahibinin kocası kendisi birileriyle o evde takılmış, komşular birilerine bu durumu haber verince bacanak olayını anlatmış olabilir mi eşine? Gidip enitesine soramaz, ablasına söyleyemez yalanıda ortaya çıkmaz fiye düşünmüş olabilir mi?
puha ha ha.gözümden yaş geldiiEşiniz için allı güllü şey gömlekleri linkledim. Kaydırıp bakabilirsiniz
Kayınpederimin eşyaları duruyor, eşyalı satılacak ev hepsi eski şeyler çünküya biraz abesle istigal olacak ama ben cok merak ettim.
simdi ev kiralanmak uzere bosaltilmis bir ev ya, erkek musveddeleri o eve gunluk esya mi aliyor? nasil oluyor o isler? yani koltuk lazim, sehpa lazim, ne bileyim yatak dosek lazim. bilen yesillendirsin lutfen.
bir sıfatı olmuş aslında da buraya yazamammmmEşinize de dikkat o yolun yolcusu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?