- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
kızlar kısaca özetlicem
annem merdivenlerden düştü kolunu kırdı şu an alçıda
farklı şehirlerde olduğumuz için yanımıza getirdik annemi
ben ve ablam çalıştığımız için diğer kardeşimizde kalıyodu ilk başta
ama ablam 8 aylık hamile işten ayrıldı 10 gün önce
hemen annemi yanına aldı hem evine temizlikçi gelecekti annemle başında durmak istedi
şimdi annem 10 gündür onda
Evler yakin 2 3 gune bir gorusuyoruz ama
Ablam sanirim surekli annemi kolunu kirmasiyla ilgili laflariyla uzuyor
Bide kadin ne dese suclu oluyor
Canim annem cok mazlumdur asla sesi cikmaz biseye
Dun aksam bebek kiyafetlerini utulemeye yardima gittik tartismislar
Daha dogrusu ablam anneme bir suru laf saymis anneminde zoruna gitmis ablamin gormeyecegi bi yerde bizim yanimizda agladi
Ablamda ayni sekilde evine gittigimizde surati cok asikti noldu falan deyince aglamaya basladi
Iste annem bisey yapamiyorum diye kendini suclu hissediyo bende ona kiziyorum dedi
Anneme sordum ayri bi yerde oda kocasinin gomleklerini utuleyecekti utuleme gel dedim beli agriyo diye dedi basladi bagirmaya kavga etmeye dedi
Annem hic iyi degil eminim su an kendi evine gitmek istiyodur ama ablam zaten yakinda doguracak ve yaninda annem duracak kolu alcidan cikinca..
Eminim o zamanda cok uzecek kadini.
bizim yapabilecegimiz bisey varmi bu durumda kizlar ya sonucta oda onun kizi annesi karisma hakkimiz varmi
Ablam hepimize karsi hircin sinirli asabi genelde sebebini bizde bilmesekte ama anneme yaptigi cok icimi yakiyor
annem merdivenlerden düştü kolunu kırdı şu an alçıda
farklı şehirlerde olduğumuz için yanımıza getirdik annemi
ben ve ablam çalıştığımız için diğer kardeşimizde kalıyodu ilk başta
ama ablam 8 aylık hamile işten ayrıldı 10 gün önce
hemen annemi yanına aldı hem evine temizlikçi gelecekti annemle başında durmak istedi
şimdi annem 10 gündür onda
Evler yakin 2 3 gune bir gorusuyoruz ama
Ablam sanirim surekli annemi kolunu kirmasiyla ilgili laflariyla uzuyor
Bide kadin ne dese suclu oluyor
Canim annem cok mazlumdur asla sesi cikmaz biseye
Dun aksam bebek kiyafetlerini utulemeye yardima gittik tartismislar
Daha dogrusu ablam anneme bir suru laf saymis anneminde zoruna gitmis ablamin gormeyecegi bi yerde bizim yanimizda agladi
Ablamda ayni sekilde evine gittigimizde surati cok asikti noldu falan deyince aglamaya basladi
Iste annem bisey yapamiyorum diye kendini suclu hissediyo bende ona kiziyorum dedi
Anneme sordum ayri bi yerde oda kocasinin gomleklerini utuleyecekti utuleme gel dedim beli agriyo diye dedi basladi bagirmaya kavga etmeye dedi
Annem hic iyi degil eminim su an kendi evine gitmek istiyodur ama ablam zaten yakinda doguracak ve yaninda annem duracak kolu alcidan cikinca..
Eminim o zamanda cok uzecek kadini.
bizim yapabilecegimiz bisey varmi bu durumda kizlar ya sonucta oda onun kizi annesi karisma hakkimiz varmi
Ablam hepimize karsi hircin sinirli asabi genelde sebebini bizde bilmesekte ama anneme yaptigi cok icimi yakiyor