ablam annemi üzüyor

zaten onu üzmek istemediğimiz için susuyoruz
benim amacım onu kötületmek değil
nasıl çözüm bulurum bunun derdindeyim ben
Sanmıyorum, çocuğuna bile sinirli davranıyor falan demişsiniz çözüm yolu bulma yolu bu değil. Ayrıca kolunu kullanamayan anneniz hamile kızın başına gitmesine ses çıkarmamanızda garip diyorum işte kardeşinizde kalmış ablanızda kalmış birazda sizde kalsın. Sorunun çözümü bu

Sanmıyorum, çocuğuna bile sinirli davranıyor falan demişsiniz çözüm yolu bulma yolu bu değil. Ayrıca kolunu kullanamayan anneniz hamile kızın başına gitmesine ses çıkarmamanızda garip diyorum işte kardeşinizde kalmış ablanızda kalmış birazda sizde kalsın. Sorunun çözümü bu
keşke ben çalışmasamda anneme bakabilsem çözüm bu olsa zaten buraya konu açmazdım
ablanız hastamı diyen birine verdiğim cevaptı o ablamın normal davranışları yani
ayrıca annemi yanına isteyende ablamdı üzende o sorunumuz bu
anneme kendisi bakmak istedi

Ablanın genel yapısı bu herhal de. Ağlayacak duruma kadar geliyor ise annen onun yanında kalmak zorunda değil. hem de hiç değil. Açık açık konuşun . Anlamadığım bir mevzuu var annene bakmana gerek mi var o tek kolla kendi işini görür. Çalışıyorum bakamam diyorsun. Siz diğer kardeşler sanırım evde istemiyorsunuz. Annen küçük kardeşinde kalsın Doğumda gider kalır.

Ablanın genel yapısı bu herhal de. Ağlayacak duruma kadar geliyor ise annen onun yanında kalmak zorunda değil. hem de hiç değil. Açık açık konuşun . Anlamadığım bir mevzuu var annene bakmana gerek mi var o tek kolla kendi işini görür. Çalışıyorum bakamam diyorsun. Siz diğer kardeşler sanırım evde istemiyorsunuz. Annen küçük kardeşinde kalsın Doğumda gider kalır.
ne demek ya istemiyosunuz
annem o benim annem
biraz sözlerinize dikkat edin lütfen ya
ablam onu yanına hem yoldaş olsun diye istedi
bilip bilmeden konuşmayın
öğrenmek istiyosanızda önce sorun

Kadinin kolu alcidan ciksa bile is yapamaz ki .Kendimden biliyorum .Bence siz götürün annenizi .Her gun 1 2 saat gider bebek olunca.

annem bize gelir
ama ablam surat yapar bu seferde
derki sen zaten benim yanımda rahat değilsin git git der
lafını hiç sakınmaz
geçen kardeşim yanlarına gitmiş
diyomuşki zaten şüpheniz var benim anneme iyi bakamadığından
yanlarında oturmuyomuş kardeşim niye gelmiyon deyince benim içinmi geldin annem için geldin diyomuş :KK53:
Amaan ablaniza nolmus boyle,hep mi boyledir? Cekilmez...

ne demek ya istemiyosunuz
annem o benim annem
biraz sözlerinize dikkat edin lütfen ya
ablam onu yanına hem yoldaş olsun diye istedi
bilip bilmeden konuşmayın
öğrenmek istiyosanızda önce sorun
Rica ederim sakin yazın. Bakın zaten sanırım yazmışım orada. Ayrıca siz ah ah çalışmasam da ben anneme baksam diye yazmışsınız . Benim mesajımda bunları anlamadığımı yazdım zaten. sanırım nedir ihtimal olarak yazmışım.

Rica ederim sakin yazın. Bakın zaten sanırım yazmışım orada. Ayrıca siz ah ah çalışmasam da ben anneme baksam diye yazmışsınız . Benim mesajımda bunları anlamadığımı yazdım zaten. sanırım nedir ihtimal olarak yazmışım.
işten çıkıp anneme bakma gibi olasılığım olmadığına göre geriye diğer kardeşlerim kalır ki onlrda seve seve bakar
ama ablamın böyle yapması üzüyor bizi annemi.

Canım ablan hamile hormon tavan. Her hamilelik farklı geçer. Benim ilk kızımda öyle acayip duygusal geçmedi ama ikincide yer toz görsem toza sinirleniyordum, ağlıyordum. Ben kuymağı çok severim. Trabzonluyuz :) Annemdeyim bir izin günü pazar kalkmış kadın ziliktar yapmış, ben niye kuymak yapmadın diye kızdım, kahvaltı da yapmadım. Saçmalığa bakar mısın? Kalk kendin yap, biliyorsun yapmayı sonuçta değil mi? Yine aynı gün kızımın battaniyesini yıkamış onun için azarladım. Bir anlık esiyor, nerden estiği belli değil. Çok da üzülüyorsun ama iş işten geçiyor. Vallahi annem oklavayı alıp peşime düşseymiş haklı ama bazen kontrol edemiyorsun hormonları. Sakin olun, gelip geçecek. Doğumdan sonra da bir süre devam eder o sinir ama idare etmeye çalışın. Ablanla konuş güzelce. Annen de alınmasın biliyor sonuçta içten gelerek yapmadığını. Annem bana hoşt, afkur köpeğim der geçiştirir bazen :D

Ablam kendisine yardim edilmesini bakilmasini cok ister bebekte ilk deneyimi ya heralde o yuzden yaninda istiyor biraz
Bilmiyorum insallah boyle devam etmez
Onu uzmek istemem ama annem uzulurse uzerim
Alin annenizi diyosunuzda annemi hangi bahaneyle alicamki

birazda bizde kalsın hava değişimi diyeceksiniz giderken alıp çıkacaksınız anneniz ile
kardeşsiniz ya siz neyin postasını istiyorsunuz anlamadım
anne, kadın kendini hem eksik hissediyordur yazık günah kadına

kızlar kısaca özetlicem
annem merdivenlerden düştü kolunu kırdı şu an alçıda
farklı şehirlerde olduğumuz için yanımıza getirdik annemi
ben ve ablam çalıştığımız için diğer kardeşimizde kalıyodu ilk başta
ama ablam 8 aylık hamile işten ayrıldı 10 gün önce
hemen annemi yanına aldı hem evine temizlikçi gelecekti annemle başında durmak istedi
şimdi annem 10 gündür onda
Evler yakin 2 3 gune bir gorusuyoruz ama
Ablam sanirim surekli annemi kolunu kirmasiyla ilgili laflariyla uzuyor
Bide kadin ne dese suclu oluyor
Canim annem cok mazlumdur asla sesi cikmaz biseye
Dun aksam bebek kiyafetlerini utulemeye yardima gittik tartismislar
Daha dogrusu ablam anneme bir suru laf saymis anneminde zoruna gitmis ablamin gormeyecegi bi yerde bizim yanimizda agladi
Ablamda ayni sekilde evine gittigimizde surati cok asikti noldu falan deyince aglamaya basladi
Iste annem bisey yapamiyorum diye kendini suclu hissediyo bende ona kiziyorum dedi
Anneme sordum ayri bi yerde oda kocasinin gomleklerini utuleyecekti utuleme gel dedim beli agriyo diye dedi basladi bagirmaya kavga etmeye dedi
Annem hic iyi degil eminim su an kendi evine gitmek istiyodur ama ablam zaten yakinda doguracak ve yaninda annem duracak kolu alcidan cikinca..
Eminim o zamanda cok uzecek kadini.
bizim yapabilecegimiz bisey varmi bu durumda kizlar ya sonucta oda onun kizi annesi karisma hakkimiz varmi
Ablam hepimize karsi hircin sinirli asabi genelde sebebini bizde bilmesekte ama anneme yaptigi cok icimi yakiyor
Yazık ya, doğacak bebeğe daha çok üzüldüm. Bu kadar asabiyet ve hırçınlık hiç iyi değil! Bebek bakımı sabır ister ablanız lohusa depresyonuna yakalanır gibime geliyor çünkü normal değil davranışları hamilelik olsa bile.
Açıkçası Doğumdan sonra siz yardım edeceksiniz baktınız ki çok kötü durumda psikoloğa gitsin

Back
X