çok üzüldüm. ablanız kompleksli oldukça,çevresine çok zarar verdiği ortada. anneniz size gelip bakar bebeğinize. ve dersiniz. yalnız kalmaktan korkma elbette ilkzamanlar bakacak. ama sonrasında ikimize de ayrı ayrı zaman ayıracaktır diye.
biraz dirernin konuşun. ama anlamazsa üzerinde durup huzurunuzu bozmayın.
bencil biriyle uğraşmak zordur.
umarım eşi evimize geçelim der ve kaynanası gelir. aileniz de biraz dinlenir.
peki annenizle konuşsanız ablanızın konuşmalarından rahatsız olduğunuzu o çözer belki sorunları nızı ablanız yumşar belki
ablanız hep böylemiydi? büyük diye daha baskın bir karakteri mi var acaba? çünkü aileniz her dediğini yapıyr gibi... ev demiş vermişler, evi olduğu halde yanlarında klmasına ses çıkarmıyorlar. bebek söz knusu olduğunda aranıza girmiyorlar, tatil gününde ablanıza göre plan yapılıyor, snuçta ablanızın fevri davranışlarınızı dengeleyecek olan aileniz..
hep baskın bir karakteri vardı ama kırıcı değildi ona güvendiğim kadar kendime bile güvenmedim biz ablamla liseyi bereber bitirdik o üniversiteyi kazandığı halde maddiyat yüzünden gidemedi çok istediği avukatlık meğleğini okumak için çalışmaya başladı yıllar geçti 2004 yılından 2008 yılına kadar birlikte çalışıyorduk hiç ayrımız gayrımız olmadı ben evlendim aradan 6 ay sonra ablam evlendi şuan beş aylık hamile ve hala çalışıyor buna yoruyorum ama onu çalışmasını isteyen ben değilim ve stes topuda değilim hele şu son 2 aydır çok kırıcı oldu ablam haklı olduğu zaman babama bile cevap verirdi ama şimdi çok farklı kim ne derse desin susan ablam bize gelince hap azarlıyor o söylicek biz alttan alcaz anneme söyledim konuşsun diye ama annemde arda kaldığını söyledi hiç bişey demiyorum artık bugün eşimi istemediklerini anladım artık gitmeyi düşünmüyorum hatalarını anlarlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?