- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ben üniversiteye geçtiğimden beridir kazandığım paradan eve veririm her ay. Son 2 yıldır ablamdan para istediğimi de hatırlamıyorum dahi. Kendi kitaplarımı bile gittin fotokopi aldım ama kendi paramla aldım. Onun öncesi için de zaten yapabileceğim bir şey yoktu. Babamın kızı olmak benim tercihim değildi. Ya yurda bırakacaktı ya da yediğimi içtiğimi karşılayacaktı. Ki aldığı maaş yanında bana yaptığı harcamanın esamesi bile okunmaz.Ablamsa yaptığı binlerce yanlışı doğru gibi lanse etmeye çalışıyor dolayısıyla nankör olduğumu düşünmüyorumŞimdi bile size ablanız bakıyor ama hala ablam olarak saymıyorum onu diyorsunuz. Ablanızın yaptığı çok çok yanlış ama bunu ona böyle anlatamazsınız ve anlatamamışsınız da gördüğünüz gibi. Ben de sizi nankör gördüm.
Ben son tartışmadan sonra bir şey dememeye kararlıydım. Kendisi bana gelip ohh x'le de buluştum çok güzel sohbet ettik ne var ki bunda falan dedi ben ağzımı dahi açmadan keşke hiç konuşmasaydım ama o an sinirim zıpladıBen size her konunuzda yazdim rahat birakin su kadini diye
Kendinize takinti yaptiniz , sonunda olacagi buydu
Evet yanlis yapiyor ama bu sizi hic ilgilendirmezdi cok sacma bi hale soktunuz
Sonunda olacagi buydu zaten
Valla değil şaşkınım. Zaten ablam her zaman annemin gözdesi olmuştur. Hibir şey olmamış gibi konuşup gülüşüyorlarAnnenizin hiç umrunda değil olan biten, inanılmaz vallahi.
Ablamdan şu an ne yazık ki nefret ediyorum. Eve gelip onu görünce karşımda sadece yuva yıkmaktan haz alan bi kadın görüyorum başka bir şey değil. Sanırım en doğrusu evden gitmek olacak ama nasıl olacak ne şekilde olacak onu bilmiyorum. Yurt parası ev parası bulmam için tam zamanlı çalışmam gerekicek öyle de mezun olabilir miyim emin değilimBırakın ne hali varsa görsün, Allah bildiği gibi yapsın o ablayı...
Siz daha karışmayın ona, evden uzaklaşmak size de iyi gelecektir.
Bıraktım bıraktım da nasıl günah keçisi oldum onu hala anlamadımOfffff ben daraldım sen daralmadın şu ablandan. Bırak ablanın yakasını. Belli ki METRES olmayı seviyor ve karakterine yakıştırıyor.
Karışma, laf etme. Ablan nerde evli bi adam var sarıyor zaten, seni mi dinleyecek.
Annene de ablana da pess yani. Ağlıyarak söyledi diye masum mu oldu annenin gözünde.
Bırak ablanın namussuzluğunu ve mutlu olmaya bak.
Anneniz babanız ne diyor bu duruma?Ablamdan şu an ne yazık ki nefret ediyorum. Eve gelip onu görünce karşımda sadece yuva yıkmaktan haz alan bi kadın görüyorum başka bir şey değil. Sanırım en doğrusu evden gitmek olacak ama nasıl olacak ne şekilde olacak onu bilmiyorum. Yurt parası ev parası bulmam için tam zamanlı çalışmam gerekicek öyle de mezun olabilir miyim emin değilim
Babamla görüşmüyoruz annem ablamın evli bi adamla ilişkisinin olmasına hiiiiçbir şey demedi. Kızmadı bile. Normal konuşup gülüşüyorlar. Bugün canı çekmiş diye ablama börek yapmış. Ha bir de beni sofraya çağırmıyorlar. Şok içerisindeyimAnneniz babanız ne diyor bu duruma?
Ohoo onu zaten yaşadı. Bu ilişkisi olduğu ilk evli herif tam dediğiniz gibi karısna geri dönüp çocuk yaptı. Ablam onun üstüne 3 evli herif daha bulduSenin ablanda azıcık utanma duygusu olsa zaten yaptığı çok matah bir şeymiş gibi savunmazdı kendini.. Ona ne zaman dank eder bilyo musun? Ne zaman ki o adam karısından boşanamayacağını söyler üstüne bir çocuk yapar işte o zaman ablan kendin kullandırttığıyla kalır.. Boşver.. Herkes ektiğini biçer.. Ablanın sana olan tavrı belli.. Nankör de değilsin ayrıca.. Sadece haklısın.. O yğzden ablanı bırak naparsa yappsın.. Sen kendi düzenini kur.. Yoluna bak..
Aslında onun eline baktığım söylenemez. Kendi gücüm oranında ben de eve katkı yapıyorum. Benim ayda kazandığım 400-500 liraysa eve muhakkak 100 lira bırakıyorum. Kıyafetimi kitaplarımı her şeyimi kendim alıyorum. Yaptığım tek şey bu evde yemek yiyip bu evde uyumak. Ayrıca bana baktığı için ona minnet duyuyorum ama yaptığı bu ayıbı normal ve hatta güzelmiş gibi yansıtmasına göz yumacak kadar minnet duyamam. Ne yapacaktı bakmayıp küçücük yaşımda sokağa mı atacaktı?Ablan hatalı olabilir onu savunamayız.ama işin yok paran yok madem onun eline bakıyorsun bu kadar üstüne gitmemeliydin
Maddi yükü size yıkacaklarını bilmiyordum, uzaklaşsanız iyi olur aslında ama okulunuz aksar o zaman...Babamla görüşmüyoruz annem ablamın evli bi adamla ilişkisinin olmasına hiiiiçbir şey demedi. Kızmadı bile. Normal konuşup gülüşüyorlar. Bugün canı çekmiş diye ablama börek yapmış. Ha bir de beni sofraya çağırmıyorlar. Şok içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?