Ablam beni evden gönderiyor :))

Maddi yükü size yıkacaklarını bilmiyordum, uzaklaşsanız iyi olur aslında ama okulunuz aksar o zaman...

Görmeyin duymayın onları, başka ne gelir elden?
Aslında şu sıra görüştüğüm birisi bu konuları öğrendikten sonra kendisiyle yaşamamı teklif etti bana. İnanır mısınız bunu ciddi ciddi düşünüyorum. 20 yaşında şu halde olacağımı hiç tahmin edemezdim.

Ablanin istediği şey temiz bir dayak
Bizim bir komşumuz aldatıldığı kadını abilerine dovdurdu hem de bayağı kötü bir şekilde ayağı falan kırıldı kadının
Ben ayrılıyorum acı çekiyorum madem sen de acı çek diye
Hani böyle bir şeyi savunmuyorum ama ablan bu metresliginden zarar görmedikce vazgeçmez
Ya tam kurdurur o dayaktan sonra ya biraz adam olur

Valla artık dayak mı yer kazık mı yer dolandırılır mı beni hiiiç alakadar etmez. Bundan sonra kendisini zerre kadar düşünemem tek düşündüğüm benim ne yapacağım

Ben de şiddeti savunmuyorum ama, haketmiş mi denir ne denir bilemedim :/

Yani aslında evet evin geçimini ablam sağlıyor hem o var hem de cidden ablam gözde çocuğu annemin o yüzden hiçbir şey demiyor

Evet elinizden geleni yaptınız hemde fazlasıyla
Ama okadar yeter dedik... Olan size oluyor

Ben en çok annenize şaşırıyorum tüm bu olanları yapan ablan ben olsaydım annem benim önce kemiklerini kirar sonra bana bı yurt ayarlar beni evden yollardi

Ama anneniz tüm ipleri ablaniza vermiş size arka çıkmıyor

Ablanızin böyle olmasında annenizinde payı var tüm bunlara musade ediyor ben yapsam annemin karşısında konuşamam bile lime lime ederdi beni...

Kurtarmalisiniz kendinizi...yasadiklariniz çok üzücü

Atsa sokakta olurdun yurt aramazdı senin için.Ben ablanın iyiliği icin bu konuya bu kadar taktığını hiç zannetmiyorum öyle olsa hiç umrumda değil şu bu demezsin.Ablanın gölgesinde yaşamışsın ablan sana imkan sağlamasaydı şu an asla bulunduğun yerde olamazdın ve bunun öfkesi var bence içinde kıskançlık belki de.Yaptığın bence de nankörlük dilerim ablanın aklı başına gelir ve mutlu olur.Yurda çıkman herkesin hayrına

Çoook ayıp bu dedikleriniz. Benim içimde ablama dair en ufak kıskançlık yok. İçiniz nasıl fesatsa bunu böyle anlamışsınız.

Ayrıca ablam bana baktığını her gün başıma kakıyor sizce yurt parasını o mu ödeyecek? Ben ödeyeceğim çıkarsam

Ilginc bir durum olmus.
Sen ablana annelik
Ablan da sana babalik yapmis.

Abla buyuk demek anne yarisi demek sana bakim yetersizse bakmak zorunda cunku bu onun gorevi. Gerekirse yemeyecek icmeyecek seni okutup bakacak. Bakmak zorunda ! Bunu yuzune her defasinda vurmasi kendi ayibi.

Ablanin yasadigi iliski seni de ilgilendiryor cunku o mutsuz olsa, basina birsey gelse sen uzuleceksin ve hatta dogrulari soylememis olsaydin ileride de birsey olsaydi kendine kizacaktin " keske ablaa karai ciksaydim " diye. Keske demek kadar berbat birsey yok. Sen elinden geleni yaptin kendini parcalasan da ablan dinlemiyor bu yuzden artik geri cek kendini.

Annene gelecek olursak diyecegim ama annen sanki arka planda kalmis. En buyuk suclu annen ve baban.

Vallahi günah keçisi ben oldum. Ama bunların da yaşanacağı varmış demek ki. Ya tam zamanlı bir iş bulup bu evden çıkacağım ya da yüzsüzlüğümü elime alıp burada oturacağım

Babamın dünya umrunda değil annem ablama ağzını açıp tek laf etmiyor. Normalde arkadaşlarımla buluşsam beni 5 dk rahat bırakmayan sürekli arayan annem muhtemelen benim evden çıkmama daha doğrusu ablamın beni evden kovmasına ses etmeyecek. Şu an o kadar zor durumdayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…