- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Kendi eviniz orası orda kalmanız sizi asla yüzsüz yapmaz asıl yüzsüz başkası marifet gibi size yaptıklarını anlatması fikrinizi tepkinizi bile bile sırf böyle olsun diye anlatıyor çünkü bundan besleniyorVallahi günah keçisi ben oldum. Ama bunların da yaşanacağı varmış demek ki. Ya tam zamanlı bir iş bulup bu evden çıkacağım ya da yüzsüzlüğümü elime alıp burada oturacağım
Ilk konularınızda aile bağlarımız çok kuvvetlidir beni ablam okuttu falan filan dediğinizi cok net hatırlıyorum şimdi mi başınıza kakmaya başladı?30 küsür yaşında kadın hata yapıyor evet ama hayat onun hayatı ceremesini o çekecek.Siz bi kere değil bin kere söylediniz konuyu ne demesini bekliyodunuz ben bu tepkinizde bi iyi kalplilik göremiyorum ki anneniz ablanıza sinirlenmedi diye üzülmüşsünüz resmen.Ayrıca ablam bana baktığını her gün başıma kakıyor sizce yurt parasını o mu ödeyecek? Ben ödeyeceğim çıkarsam
Yahu hanımefendi el insaf. Ben ablamın yediği her haltı yıllardır annemden canla başla saklıyorum. Annem kızmadı diye mi üzüleceğim?? Ayrıca aile bağlarımızın sıkı olduğunu zannederdim ta ki yaşanan bu olaya dek. İyi kalpliliğimi göremiyorsanız kusura bakmayın bu sizin kararmış kalbinizdendir yorum yapmayın lütfenIlk konularınızda aile bağlarımız çok kuvvetlidir beni ablam okuttu falan filan dediğinizi cok net hatırlıyorum şimdi mi başınıza kakmaya başladı?30 küsür yaşında kadın hata yapıyor evet ama hayat onun hayatı ceremesini o çekecek.Siz bi kere değil bin kere söylediniz konuyu ne demesini bekliyodunuz ben bu tepkinizde bi iyi kalplilik göremiyorum ki anneniz ablanıza sinirlenmedi diye üzülmüşsünüz resmen.
Diğer ablanız ne diyor bu işe peki?
Niçin öyle dediniz? İğnelemek için dediyseniz çok ayıp
Ben ablamı iğnelemedim. Ablam kendisi gelip tam anlamıyla durup dururken ohh x'le buluştuk gayet de güzeldi oturduk sohbet ettik ne var ki bunda çok da keyif aldım valla dedi. Ayrıca iğneliyorsam da iğneliyorum. Kendisi benim şortumun boyuna saçımın rengine "yukarda allah var yaaaaaaaaa" diye karışan bi insan. Ben evli heriflerle ilişki yaşamasına mı karışmayacağım??Size önceki konunuzda da söylemiştim.İnsanların hayatına bi yere kadar karışabilirsiniz diye, bu ablan da olsa annen baban da olsa çocuğun da olsa böyle.Sonra herkes kendi tercihini yaşar demiştim ve bunu herkes söyledi size.O kadar çok bunalttınız ki ablanızı, o kadar kafanızın dikine gittiniz ki olacağı buydu.Neyse ki daha kötü olmadan bu iş bu şekilde sonuçlanmış.Ben iğnelemiyorum da sizin bu şekilde ablanızı devamlı iğneleyerek bi yere varamayacağınız belliydi.
Yalnız senin annen de ablan da pek bi genişmiş arkadaşım.. Bu ne yahu.. Ar damarları çatlamış resmen.. İş bul çalış.. Part time falan kendi paranı kazan.. Eve çık.. Kendine bir düzen oturt..Ohoo onu zaten yaşadı. Bu ilişkisi olduğu ilk evli herif tam dediğiniz gibi karısna geri dönüp çocuk yaptı. Ablam onun üstüne 3 evli herif daha buldu
Yolluyorlar yollamasına da muhtemelen yolladığı yurdun parasını ödese onu da başıma kakacak. Bu yüzden benim derhal gitmem gerekB Bremenmizikacisi keşke beni de evden yollasalar. Valla bu yaşadıklarınız zor ama uzaklaşmak en iyisi gibi. Eminim akıllı bir kadınsınız. Okul bitince iyi yerlere geleceğinize inanıyorum.
Ben ablamı iğnelemedim. Ablam kendisi gelip tam anlamıyla durup dururken ohh x'le buluştuk gayet de güzeldi oturduk sohbet ettik ne var ki bunda çok da keyif aldım valla dedi. Ayrıca iğneliyorsam da iğneliyorum. Kendisi benim şortumun boyuna saçımın rengine "yukarda allah var yaaaaaaaaa" diye karışan bi insan. Ben evli heriflerle ilişki yaşamasına mı karışmayacağım??
Ben en çok annenizin o yapamaz demesine takıldım...
Bı an önce iş bulup Kendi hayatınızı kurun
İnsanlar değişmez
Ablanız yaptığı çok ama çok yanlış ama demekki SEVİYOR!!!!ve bırakın metres hayatını yaşasın kendi rezilliği
Yalnız senin annen de ablan da pek bi genişmiş arkadaşım.. Bu ne yahu.. Ar damarları çatlamış resmen.. İş bul çalış.. Part time falan kendi paranı kazan.. Eve çık.. Kendine bir düzen oturt..
Evet rahatsız edici bir durum. Kayıtsız kalmak zor gibi. Ama ablanız bunları tercih etmiş madem bir süre sonra kendi haline bırakmayı ögrenmeliydiniz. Çünkü en iyi öğretmen hayatın kendisi. Yolunuz açık olsun.Yolluyorlar yollamasına da muhtemelen yolladığı yurdun parasını ödese onu da başıma kakacak. Bu yüzden benim derhal gitmem gerek
Bazı ilişkiler resmiyette kalmalı sankiEn yakın zamanda kendime bir iş bulmaya çalışacağım zaten derhal bu evden gitmem gerekiyor. İşin garibi annem şimdiye dek arkadaşlarımla buluşsam bile 5 dk rahat vermez sürekli arar, beni evde asla tek bırakmaz ama evden gitmeme ses çıkarmayacak gibi duruyor
Ablamın bu yaptıkları benim psikolojimi ciddi anlamda etkiledi yani onun hayatı benimkine de sirayet ediyor. Devamlı bu herifleri ballandırarak bana anlatıyor. Artık fobim oluştu ilerde olur da evlenirsem kocamın karşısına ablam gibi bir kadın çıkar diye. Ayrıca kendisi bu yaptıklarına rağmen kısa etek giyen kızları vs. Teşhircilikle suçluyor ve onlara tecavüzü "müstehak" görüyor. Ayrıca kendi hastanesinde çalışan evliyken birliktelik yaşayan 2 insanı da fırsatını bulduğu her an eleştiriyor yaftalıyor küçümsüyor. Hani ben ablamdan bunları görüyorum. Beynim allak bullak ablamı sevsem mi abşamdan nefret mi etsem bilemiyorumSiz hala anlamıyosunuz mevzuyu.Siz ablanızdan sorumlu ebeveyni değilsiniz veya kocası ya da sevgilisi değilsiniz.Kardeşi olarak uyarıp doğru yolu göstermek göreviniz ama eşek kadar olmuş koca kadınla her gün didişemezsiniz.Yaparsanız böyle olur işte, sizi neden bu kadar çok ilgilendiriyo herkesin kendi hayatı iyisiyle kötüsüyle.Bence de gerçekten bi süre ayrı yerlerde yaşamanız en doğrusu.O kadar yüz göz olmuşsunuz ki böyle giderse bunlar iyi günleriniz.
Ben ablamı reddetmedim. Ben ablama yapma etme dediğim için nankör çıkarcı pislik oldum. Koca kadının hayatı elalemi kocasından ayırmaya çalışmaktan ibaret. Ben ablamdan son 2 yıldır para almıyorum. Sadece masraflarını karşıladığı evde yiyorum ve uyuyorum. Yine ayda kazandığım paradan her ay eve para veriyorum. Ayrıca ablam benim eteğimin şortmun boyuna karışan saçımın rengine kadar karışan bir insan. Şimdi tam olarak bana müstehak olan ne? Çok kötüsünüzBen olsam bende aynısı yapardim
Mustehak size. Madem ablanizi red ediyorsunuz ve koca kadinin hayatina mudahil olacak kadar buyudunuz calisir kazanir kendi geciminizi saglarsiniz artik.
Ablamın söylediğim şeylerden tamamen ama tamamen farklı şeyleri anlayıp sen bana şunu dedin demesine o emojileri koydum zira trajikomikÖnceki konularinizi bilmiyorum a.a okudugum şeylerde tartışmadan bahsederkenkullandığınız emoji beni rahatsız etti nedense ben ablam la tartissam bu şekilde gülen emojiler kullanmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?