Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilsem napicam allah askina evemi baglicam ablami arkadaslar bu geri zekali adam guya bilmiyorum tabi karisina elli kez bosanmak istedigini soylemis kadinda aldatildigini bildigi halde 3. bir cocuklari daha olmus bilmiyorm kafam cok kötü allah herkese hak ettigini yasatsin adam serefsiz ablam tam bi aptal diyorum madem bosancak niye hala gidip cocuk yapiyo ee kem küm napim ben ya napim psikolojim alt üst
Uzaya kaçsa , o üç çocuğun ahı gider orda bulur onu ..ne yapmaliyim bilmiyorum ablam evli bi adamla kacti adam evli uc cocugu var bosancakmis ole kandiriyodu bir senedir adamin karisi herseyi ogrenmis adama da defol git demis kactilar ablamla annemle bizim yuregimiz yaniyo nolucak bilmiyorum cok kötuyuz
karnında veledi niye diyosun inşallah yapmazda onun ne suçu olcak ki diyelim oldu deme öyle günahen fazla 3-4 ay sonra karnında veledi ile çıkar gelir ablan
Geri döner sonra başkasının yuvasını yıkmak için birşeyler yapar, üzülmeyin ablanız
diymi insanlar tuhaf insanlar empatiden yoksun direk yapistiryo herkes kendini belli ediyo yorumuyla bile kötu insan ķotü insan inanin kimseyle tartiscak laf yetirtircek halim yok rabbim kara gunlerden cikartsin bizikarnında veledi niye diyosun inşallah yapmazda onun ne suçu olcak ki diyelim oldu deme öyle günah
inşallah tez zamanda rahatlığa kavuşursuuz ama ablanız gerçekten çok yanlış yapmış hem yuva dağıtmış hem kaçmış heme iki taraflı yakmış yazık umrım tez zamanda hatasını anlardiymi insanlar tuhaf insanlar empatiden yoksun direk yapistiryo herkes kendini belli ediyo yorumuyla bile kötu insan ķotü insan inanin kimseyle tartiscak laf yetirtircek halim yok rabbim kara gunlerden cikartsin bizi
Kusura bakma da burada bi kötü varsa o da ablan. Aklı mı yoktu! Üç çocuklu adamla kaçmış. Millet ablanın arkasında durmaz. Kimse durmaz.diymi insanlar tuhaf insanlar empatiden yoksun direk yapistiryo herkes kendini belli ediyo yorumuyla bile kötu insan ķotü insan inanin kimseyle tartiscak laf yetirtircek halim yok rabbim kara gunlerden cikartsin bizi
ya siz ne sacmaliyosunz ben ablam hakli magdur mu diyorum bos bos konusmayin ben zaten farkindayim bunun bu ne ya ne sacma bir ortammis burasi boyle yok soyle yok boyle bilmem ne ben zaten goruyorum farkindayim.ve cok uzgunum ama bu kadar saldirmaya gerek yok herkes bi kendine gelsin konuyu tek sucu boyle bir ablaya sahip olan ben actim ....Kusura bakma da burada bi kötü varsa o da ablan. Aklı mı yoktu! Üç çocuklu adamla kaçmış. Millet ablanın arkasında durmaz. Kimse durmaz.
Üç çocuğun ahını alıpta burada "aman ne iyi etmiş" demez.
Çocuklara yazık..ne yapmaliyim bilmiyorum ablam evli bi adamla kacti adam evli uc cocugu var bosancakmis ole kandiriyodu bir senedir adamin karisi herseyi ogrenmis adama da defol git demis kactilar ablamla annemle bizim yuregimiz yaniyo nolucak bilmiyorum cok kötuyuz
ele gune rezil etti bizi herkesi herseyi mahvetti 3 yasinda kizim var sinirimden yawrumla ilgilenemiyorum ayrica buaraya icimi dokeyim diye yazdim saolsun bazi insanlar oyle guzel yaziyolar ki biz vicdansiziz zaten dusunmedik geride kalan kadini dedim arkadaslar dedim neler dedim simdi benim esim yapsa boyle bisey direk bosarim abla sende ahlaksizlik yapma dedim birak dedim o serefsiz her seferinde aradi buldu ablami bi sekilde tekrar tekrar gorustuler allah onlari kahretsi biktm ya ne halleri varsa yasasin görsün kadinin ailesi kizina sahip cikiyomis adamin ailesi de tabi onlarda cok kotüdur ins onlar iyi olsun olan benim yuregi yangin yeri olan anneme oldu