- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
- Konu Sahibi Defne aktas
-
Ah işte kadının kadına yaptığı.... Yazık değil mi o yeni doğum yapacak kadına. Böyle bir adama çocuk veriyor yazık. Ablanızla sert bir üslupla konuşun. Adamı da ilişkiyi bitirmezse karısına söylemekle tehdit edin. Hatta kadıncağızın bilmesi gerek nasıl bir insanla evli olduğunu ama şu an doğum yapmak üzere olan bir kadına da bu denmez ki... Enişteniz de bilmeli ama erkekler kaldıramayıp çok kötü sonuçlar ile noktalanacak birşeyler yapabiliyor. En iyisi eniştenize söylemeyin öldürür falan ablanızı :/
Bazıları baba olmayı hiç hak etmiyor... Ablanız adına çok üzücü olmuştur eminim. Lohusa psikolojisi ile yaşadıkları bin katına çıkmıştır. Ben de o yüzden bahsi geçen kadının durumunu göz önüne alınca doğum yapmak üzere olana söylenmez diye düşündüm. Yoksa kocasının ne mal olduğunu bilmek hakkı...Ablam hamileyken aldatıldı ve öğrendi. İnanın hamileyken öğrenmesi çok daha kötüÜstelik bir de bizden saklamıştı 1.1-5 ay kadar. Hatta eşi evi terketmişti. Çok zor
Abladaki ar damarına bakBenim ablamda evliyken 50 yaşlarında (babası yaşında) bir adamla beraberdi adama saydırdım ağzıma geleni sen nasıl bir adamsın diye... adamda ablamı aramış ablamda misafir olarak bulunduğumuz evde herkesin içinde saçlarıma bir asıldı. Sen ona nasıl bu lafları söylersin diye evdekiler saçlarımı ellerinden alamadılar bıraksalardı beni adam uğruna öldürüyordu... O zamandan beri ablamda olsa kimsenin işine karışmamayı öğrendim. Şeye kilit vurulmaz lafı doğruymuş. Sizin ayırmak için vereceğiniz her çaba o adamı daha cazip kılacaktır.
Öyle bir saldırdı ki elin adamı için tekme tokat saçlarımı öyle bi yoldu ki yarısı gitti saçlarımın sanırsın evli iken yaptığı sevgilinin değil bekarken yaptığı ciddi ilişkisini bozmuşum gibiydi saldırma şekli sonra adam buna kredi çektirip tekmeyi bastı tabi... Ama kırılan kardeşin kalbi aradan yıllar geçmesine rağmen hala kırık acısı geçmedi. Görüşmüyorum o olaydan sonra barışsakta hep içimde kaldı birdaha hiç bir şey eskisi gibi olmadı...Abladaki ar damarına bak
Ablanız hala evli değil umarım?Öyle bir saldırdı ki elin adamı için tekme tokat saçlarımı öyle bi yoldu ki yarısı gitti saçlarımın sanırsın evli iken yaptığı sevgilinin değil bekarken yaptığı ciddi ilişkisini bozmuşum gibiydi saldırma şekli sonra adam buna kredi çektirip tekmeyi bastı tabi... Ama kırılan kardeşin kalbi aradan yıllar geçmesine rağmen hala kırık acısı geçmedi. Görüşmüyorum o olaydan sonra barışsakta hep içimde kaldı birdaha hiç bir şey eskisi gibi olmadı...
Yok boşandı....Ablanız hala evli değil umarım?
Ben konunun gerçekliğinede çok inanmıyorumSonrasında girip takip etmeyecekseniz neden konu açıyorsunuz? Konu sahibi konuyu açmış gitmiş , yiyin birbirinizi der gibi.
Ben de inanmadimBen konunun gerçekliğinede çok inanmıyorum
Öncelikle iyi akşamlar
Ablamla eniştem 14 yılldır evliler ve 3 çocukları var en küçüğü 1.5 yaşında. Ablamın evliliğinde problemler vardı eniştemle anlaşamıyorlardı. Evliliğin güzel bir evlilik olmadığını biliyordum. Ve bana bugün hiç duymak istemeyeğim bir sır verdi. Başka bir erkekle berabermiş ve oda evliymiş. Bunu duyduğum an ne diyeceğimi şaşırdım ne tepki vermem gerektiğini bilemedim susmaktan başka bişey yapamadım. Şoka girdim. Ve şimdi düşünüyorum. Söylediği saatten beri boşa koyuyorum olmuyor doluya koyurum olmuyor. İlişkileri 2 aylık bir süreden beri varmış. Annemle babama söyleyemem yaşlarından ötürü kaldıramayabilirler... Ama bunu bilip hayatıma hiç bişey olmamış gibi devam da edemem. Eniştemin bunları yaşamaya hakkı yok. Ben napacağım? Ablamı nasıl uyaracağım kendisini düşünen bencilden başka bişey değil düşünse zaten bizi bu duruma sokmaz. Sevgili olduğu adamın karısı yeni doğum yapacak sayılı günleri var. Ben ablama ayrıl kocandan da demek istemiyorum o küçük çocuğun günahına girmek olmaz mı? Sabahtan beri derdimi kimselere anlatamıyorum yardım edin bana... Adamı tanıyorum onunla mı konuşsam
Ben de inanmadimresmen isim soyisim seklinde almis. Hatta birilerini karalamaya calisiyor bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?