Ablam eniştemi aldatıyor...

Valla sırları öğrenilmesin diye insanlar cinayet işliyor adamla yüz göz olmayın bence ablanıza ayrılmasını söyleyin yoksa kocasına söylüceğini çocuklarını birdaha göremeyeceğini söyleyin. Diğer adamda karısını bırakıp onu almaz hadi diyelim bıraktı ablanızı aldı yuva yıkmış olur herkes arkasını döner hayatı boyunca mutsuz olur eğer ayrılmazsa olaylar bu duruma gelir diye konuşun

çok yakın bir tarihde yasak aşk cinayeti işlendi. koca hapiste kadın yaralı hastahanede aşığı da mezarda . taraflar evli 3 er tanede çocukları var

Gündüz programlarını çalıştığım için izleyemiyorum, gerçi ev hanımı da olsam izlemezdim zaten. Fakat Müge Anlı'nın bu programlar arasında çok ayrı bir yerde olduğunu düşünüyorum. Ara sıra akşamları fırsatım olursa, tv de geri alır bakınırım. Ama ablanız ev hanımı ise her gün takip etsin, tavsiye edin kendisine. Eğer size paranoyaklık yapma derse, orada ki konuklardan bir çoğunun bir dönem tv karşısında sadece izleyici olduğunu hatırlatın. Dün akşam öyle bir bakındım yine. 11.sınıfa giden bir çocuk çok güzel bir mektup göndermiş. O yaşta ki bir çocuğun, bu çıkarımı yapması bana "vay be dedirtti, akıl yaşta değil baştaymış gerçekten" Sizin için netten videosunu bulup tekrar dinledim, satırı satırına yazabilmek için. Ablanıza mümkünse okutun lütfen. Şöyle yazmıştı,

"Bu program bana insanın içine gömülen merak duygusunun, arzuları besleyip tehlikeli bir boyuta getireceğini, yasak olana duyulan ihtirasın, er geç o kişinin ayağına pranga olup takılacağını öyle güzel öğretti ki..."

Normal hayatlar yaşayan insanların, kötüyle karşılaşması yada çevresine kötü şeyler yaşatması daha düşük bir ihtimaldir. Ablanızın yaptığı hata bir gün, eşine, çocuklarına, karşı tarafın ailesine zarar verirse, şu günlere dönüp doğru olanı yapmak için herşeyini feda edebilir. Geçmişin geri gelmeyeceği klişe ama doğru bir söz. Kendisiyle konuşup doğruyu yapmasını sağlayın, umarım başarırsınız.

Ablanızın günah olan sırrına ortak olmanız büyük günahtır ablanızla konuşun o birlikteliğini bitirmezsen seninle olan bağımı kopartacağım deyin ve gerçekten uzak durun

Enisten de ne yaptiysa artik. Bi kadin kolay kolay evinden çocuğundan kocasindan vazgecmez bence iflah olmaz bi sey degilse.
Gene suç erkeğe kaldı. Bu forumda asla kadınlar suçlu olamaz değil mi?

Kadın cinayetlerinde de kadın erkeğe ne yaptı da öldürdü diyelim sizin mantığınızla

Son düzenleme:
Ablanın kafası harbiden güzelmiş..
Yazık o 1,5 yaşında ki çocuğunun yüzüne nasıl bakabiliyor? Diğer evlatlarını geçtim..

Sen de hala ablama nasıl laf anlatırım diye düşün.

Allah ıslah etsin her ikisini de. Hatta beter olsunlar.

Anlayamadıgım nokta şuki. Cocugun var,evin işi var,kocanın senden bi beklentisi var. Çamaşır bulaşık cocukların bakımı. Aksam yemekleri, ödevleri. Hangi ara 2.bi erkege vakit ayrıyosunuz. O iş arasında sürekli telefonlamı konusuyomuş. Dısarı ne ara cıkıyo evemi alıyo. Ne tuaf ya. Elin herifine gösterdigi ilgiyi kocasına gösterse aralarında belkide hiç bir sorun kalmayacak. Bu evlilikte koca hatalıysa eger şu yaptıgı hareketle tamamen kendi suçlu oluyor. Böyle aksiyona ne gerek varki.

Degısık bısey ya. Ve igrenc otesı. Bırkere evlı bır kadını evlı bır erkek nasıl kabul edıyor. Ne bıleyım onunla bıseylet yasıyorsa esıyle yaptıkları aklına gelıp igrenmesı gerek iyi mide kaldırıyor. Ben esımı bıle bır gun dısını fırcalamasın asla dufaktan opmem. Mıllet baskasıyla opusen baskasıyla bırlıkte olam ınsanlarla folloş olmus ya. Dıyecegm o kı ablasını uyarsın ensıteme anlatırım dıye. Yoksa bunlar ne ıflak olur ne vazgecer bu igrenclıkten. Hıc cocuklarıdamı gozunun onune gelmıyor bu kalleslıgı yaparken

bu konuyu görünce yegenim başka adamdanmiş konuyu aklıma geldi konu sahibinin ablasi da eniştesini aldatmişti. 4. çocuğu dogurmuştu.
ne diyim.

ben en çok ablanin sevgilisinin karısına üzüldüm kadin doğum yapacak aldatıldığından haberi yok.

bu konuyu görünce Emira SY ' yegenim başka adamdanmiş konuyu aklıma geldi konu sahibinin ablasi da eniştesini aldatmişti. yinede başka birinden 4. çocuğu dogurmuştu.
ne diyim.

ben en çok ablanin sevgilisinin karısına üzüldüm kadin doğum yapacak aldatıldığından haberi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu erkeklerde nıye eslerı hamıleyken boyle kudurmus kopek gibi saga sola abanıyolar. Hamıleyken cınsellık olmuyor desek doktorlar gayet sakıncası yok dıyo ona ragmen gozlerı doymuyor. Allah ıslah etsın tez zamanda ınsallah karısı ogrenırde hamıle kadının ahını alırlar her ıkısıde. Yazık gunah ya.

kadıncağız öğrenmese de Allah yanlarına bırakmaz bence. o ah illa çıkar.

Hamile bir kadının ahıyla ablanız hiç mutlu olamaz..3çocuk annesi bir kadın az çok bu durumun getireceklerini de tahmin ediyordur..ne olacak sanıyor ki..onlar eşlerinden ayrılacak birbirlerini mi alacaklar..bu durum heyecandan öteye gitmez ..bir an önce ablanızı kendine getirin..

Çok kötü bir durum ablanı sıkıştır gerekirse söylemekle tehdit et yani bu iğrençliğe son vermesi için

Ablanizi sikistirsaniz da; adamla muhatap olsanız da o yola girmislerse gizli gizli gorusurler. Siz konuyu kapatsanizda ortaya çıkar.. 3 çocuğa rağmen ablaniz zaman bulup gorusebiliyor Hemde eşini de tanıdığı halde.. Bu gibi konularda midem bulaniyor sizin haliniz çok zor.. Ablaniza resti cekin!

düşündüğüm şey ve bekledigim yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…