Ablam eniştemi aldatıyor...

Allah muhafaza ne kiniyorum ne ayipliyorum.. ama anlam veremiyorum uc cocuklu insan nasil vakit buluyor aldatmaya tek cocuklulari goruyorum dolu dolular iki cocuklular kosturmaca icinde kari kocaligi unutmus.. ne ara buldular birbirlerini ne ara bu noktaya geldiler.. biri uc cocuklu digeri hamile karisi var birbirlerine ne verebilirler ki ne umuyolar..

Bence ablan sana bunu söylediğinde tepki vermeliydin susmak yerine.
Başka ne denir bilemiyorum umarım yaptığı yanlışın farkına varır ve bi an önce. Allah yardımcın olsun.

Öncelikle iyi akşamlar

Yurtdisinda misiniz?

Böyle biseyi ablaniz size niye anlatsin? Hadi şüphelendiğim seyler oldu ısrar ettim itiraf etti falan deseydiniz bi nebze anlardim, hadi anlatti adamin da evli olduğunu söylemezdi hadi o da tamam, yetmemiş eşi de hamileymiş. Bir de 2 aylikmis iliski ve size anlatacak kadar ciddi ve önemli olduğunu düşünmüş içinde tutamamis demekki koskoca 2 ay...

O andaki tepkiniz, anneye babaya anlatmayı aklınızdan geçirmeniz de anlamsız.

Hepsini de geçtim 3 çocukla nasıl vakit bulduğunu anlatın bence, en azından zamanı verimli kullanmak adına birseyler öğrenirdik belki.

Şuan ablan çok seviyorsa ters tepebilir.Uyar düzgünce ama çok üstüne gitme kaybedersin.

Adamla niye konuşcan ki , ablanla konus bir sekilde enistenle konusup ayrilacak . 14 yıllık evliligi olan biri gayette dogruyu düşünebilecek bir yaşta. Adamin eşi duyarsa tabiki senin ailene duyurur ki bende olsam oyle yaparim . Hem esimi hem o kadini rezil ederim , o yüzden hiç o yola girme. Cocuga da haksizlık etmezsin cünkü eve o adamı getirmeyecegini nerden biliyorsun . O cocuklar annerini bu sekilde gormeleri cok daha kotü degil mi. Ablana karsı sert olcaksın . Enisten hak etmiyorsa bu durumu ablan bosanacak . Allah yardımcın olsun ne diyim anlatarak büyük bir yuk yüklemiş sana.

Açık adres kalmış bir tek vermediginiz.
Oldu olacak yazın telefon numaralarını da kk olarak biz ayar çekelim ablanizla adama..

Bence bu konu birilerini karalamak için açılmış sanki açık isim felan ... konu silinmeli bence

Bence adamdan hamile kalır adam eşine geri döner çoçuğum oldu babayım artık psikolojisine kapılır ailesine bağlanır ablan ortada kalır

Bu durumda. Olan ablana olacak senaryo bu şekilde gerçekleşecek

Şerefsiz uçkuruna düşkün adam ablandan sıkılıp tekrar eşine dönecek ama ablanın aldatmaları eşinin kulağına gidecek ya ablanı öldürecek yada boşanıp çocuğunu ablandan alacak, bu durumda mağdur ablan olacak
Koskoca kadın aklını başına alsın sanıyordu ki adam onu seviyor, sonu korkunç olabilir

Ablaniz belli ki kotu giden bi evlilik yuzunden sevgiyi baska erkeklerde ariyor. Keske esi de ona o ilgiyi gosterseydi. Ablanizi bu durumu tasvip etmediginizi ve hemen bu iliskiyi bitirmesi gerektigi sert dille soyleyin. Ya da bosansin ve bekar erkekleri tercih etsin.

ben tam tersine sessiz kalmanizin daha dogru oldugunu dusunuyorum ablaniz ilk soylerken.. belli ki tasiyamayaca noktaya gelmis icinde soylemek ihtiyaci hissetti. bir de siz paylasaniz hepten saklamaya yalana baslar. bitirdim der size bitirmez kizacaginizi bildigi icin.. guvensin ki anlatsin size yoksa saklar ogrenemezsiniz bir sey. daha buyuk hatalar yapabilir.

Gene suç erkeğe kaldı. Bu forumda asla kadınlar suçlu olamaz değil mi?

Kadın cinayetlerinde de kadın erkeğe ne yaptı da öldürdü diyelim sizin mantığınızla
O mantikla kadinlar suclu oluo bunu kaldiramam uretecegin argumana ben senin... :)

Ablan sirrini vermis sana, zor olsada tutman lazim. Zaten bi sekilde ortaya cikacaktir. Muhtemelen o erkek ablani kullaniyor bebegi mi olacakmis onun? Evlilikler kotu gidince cakallar pusuda bekler, tuzaga dusmeye gor. Aman simdi karsilikli zevk aliyolarcilar gelmesinde

Ablanızla nasıl konuşursunuz bilemem.
Ama adamla konuşmanız gereksiz olur.
Diyelim ki korkuttunuz adam ayrıldı.
Ablanız başkasını yine bulur.
Yani yapacak olan,eve de bağlasanız mutfak penceresinden ... derler.

Allah o çocukların yüzüne baksın.
Ne denir ki başka.
Ablanızın evliliğinde mutsuz olması,
Bunu yapması gerektiğini göstermez.
İnsanın önce kendisine saygısı,çocuklarına sevgisi olacak.
Ablanızda bu yok malesef.

Nedıcemı bılemedım.Ablanıza ayar verın.Adamla nasıl gorusuolarmış?3 çocugu bırakıp adamla nasıl bulusuomus?Adam akrabanızmı?

Ahlâki değerleri yerle bir edecek kadar güçlü duyguların , siz her iki tarafı da uyarınca birden ortadan kaybolacağına inanıyor musunuz? Ar damarı çatlayan bir insana hiçbirşey kâr etmez.Sizin hatırlatacaklarınızı zaten biliyorlar,o şeyler onlara göre önemli ve değerli olsaydı,zaten bu ilişki başlamazdı.Kendinizi yorduğunuzla kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…