Canm ben se hamile kaldiktan sonra sinirli bir insan oldum normalde xok sakindim ama ablaniz kadar degilim...dediklerine gore is yerindeki arkadasrima ve esime cektiriyorum galiba neden bilmiyorum ama cok yoruldugum icin tahammulum kalmiyor sanirim ama hic ablaniz kadar abartmadim
Hamile diye şımarmış bence ablanız. İlgi delisi gibi geldi bana. Fazla yüz vermezdim ben olsam. İhtiyacı olunca yardim edin sadece yeter.
Eskiden insanlar hamile kalınca bu tür şeyler hiç yokmuş (annemin dediğine göre) şimdi hamilelik depresyonu yok lohusa depresyonu
Aman ne halleri varsa gorsunler. Ablanizi da kardesinizi de kendi hallerine birakin.
Niye bu kadar yüz veriyorsunuz ki ablaniza?
En guzeli mesafe koymak. Sadece aileye yapiyorsa simarikliktir. Sinirli insan herkese sinir olur adam seçmez
Aşırı şımarıkmis. Sadece aileye olan bir şeyse. Zamanında bol bol görmezden gelecektiniz bu kadar kriz çıkmazdı. Sinirlenip Trip atarsa görmezden gelin. Ne olduğunu sormayın. İhtiyacı olunca yardım edin yeter. Ay ömür torpusu böyle insan çekilmez hiç. Allah yardımcınız olsun
Amaaan sallayin gitsin,kendi kendisini kesecek hali yok yagerçekten napıcamızı şaşırdık
en ufak bişeyde parlamaya hazır
yüz vermek değil normal davranıyoruz halbuki
ne istiyo anlamadık
hep bi suratsız hep bi sinirli
şüpheliyim vallaAmaaan sallayin gitsin,kendi kendisini kesecek hali yok ya
gerçekten napıcamızı şaşırdık
en ufak bişeyde parlamaya hazır
yüz vermek değil normal davranıyoruz halbuki
ne istiyo anlamadık
hep bi suratsız hep bi sinirli
nasıl ikna edicez psikologa gitmeye bilmiyorumBir psikologa gitsin. Kimse (farz edelim depresyonda veya degil) baskasina hayati zindan etme hakkina sahip degil. Ablaniza da ayni böyle söylersiniz. Kendine ceki düzen verene kadar da görüsmeyin
Keserse de kendini kessin bari sizi degil,yazik yahu size. Bir kadin cocuk doguruyor tasasi herkese dusuyor nedir yani buşüpheliyim valla
Ablan sadece şımarık benceSelam kizlar ablamla ilgili daha oncede konu acmistim alacagim evle alakali.
Ben evden vazgecemedim
Sebebi ise esim vazgecmek istemiyor zaten evler yurume mesafesi degil arabayla gidilip gelinebilir anca bide ablamlar kiracilar.
Bizim bi baska derdimizse ablam hamile kalmadan oncede boyleydi ama simdiki kadar degil. Asiri sinirli en ufak bisey soylesende hemen ters anliyor tepki veriyor laf vuruyor. En basiti bi yere cagirsin gitme hemen trip atiyo ve kavga cikariyo hamilelikte bu kadari normalmi bebek dogunca gecermi. Bu tepkileride en cok diger kardesimle bana ve anneme baskasina bu kadar degil bizden beklentisi cok yuksek sanirim istedigini goremeyincede hemen saldirganlasiyor.napicamizi sasirdik dun diger kardesimle cok sacma biseyden kavga etmisler oda hamile 2 aylik ablamda 5 aylik. Telefnda sende benden anlayis beklersin 3 ay sonra helallik istersin hakkimi helal etmicem sana demis ya o kadar sacma biseyki anlamiyorum. Kardesim artik uzuldugunden midir nedir gece kanamasi olmus dusuk tehlikesi varmis simdi evde yatiyo
Ya bu ablamin bebeginede zarar yardim almasi gerektigini dusunuyoruz ama kabul etmiyo. Hep ben sucluyum hem ben kotuyum falan diyo hep halbuki ona bisey diyen yok.sorun herseye sinirlenmesi dedigi yapilmadiginda ortaligi ayaga kaldirmasi bilmiyorum boyle napicaz sonumuz ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?