Ablam hamile ama aşırı sinirli

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Selam kizlar ablamla ilgili daha oncede konu acmistim alacagim evle alakali.
Ben evden vazgecemedim
Sebebi ise esim vazgecmek istemiyor zaten evler yurume mesafesi degil arabayla gidilip gelinebilir anca bide ablamlar kiracilar.
Bizim bi baska derdimizse ablam hamile kalmadan oncede boyleydi ama simdiki kadar degil. Asiri sinirli en ufak bisey soylesende hemen ters anliyor tepki veriyor laf vuruyor. En basiti bi yere cagirsin gitme hemen trip atiyo ve kavga cikariyo hamilelikte bu kadari normalmi bebek dogunca gecermi. Bu tepkileride en cok diger kardesimle bana ve anneme baskasina bu kadar degil bizden beklentisi cok yuksek sanirim istedigini goremeyincede hemen saldirganlasiyor.napicamizi sasirdik dun diger kardesimle cok sacma biseyden kavga etmisler oda hamile 2 aylik ablamda 5 aylik. Telefnda sende benden anlayis beklersin 3 ay sonra helallik istersin hakkimi helal etmicem sana demis ya o kadar sacma biseyki anlamiyorum. Kardesim artik uzuldugunden midir nedir gece kanamasi olmus dusuk tehlikesi varmis simdi evde yatiyo
Ya bu ablamin bebeginede zarar yardim almasi gerektigini dusunuyoruz ama kabul etmiyo. Hep ben sucluyum hem ben kotuyum falan diyo hep halbuki ona bisey diyen yok.sorun herseye sinirlenmesi dedigi yapilmadiginda ortaligi ayaga kaldirmasi bilmiyorum boyle napicaz sonumuz ne olacak

Canm ben se hamile kaldiktan sonra sinirli bir insan oldum normalde xok sakindim ama ablaniz kadar degilim...dediklerine gore is yerindeki arkadasrima ve esime cektiriyorum galiba neden bilmiyorum ama cok yoruldugum icin tahammulum kalmiyor sanirim ama hic ablaniz kadar abartmadim

Aman ne halleri varsa gorsunler. Ablanizi da kardesinizi de kendi hallerine birakin.

Reactions: KV_
Aşırı şımarıkmis. Sadece aileye olan bir şeyse. Zamanında bol bol görmezden gelecektiniz bu kadar kriz çıkmazdı. Sinirlenip Trip atarsa görmezden gelin. Ne olduğunu sormayın. İhtiyacı olunca yardım edin yeter. Ay ömür torpusu böyle insan çekilmez hiç. Allah yardımcınız olsun

Hamile diye şımarmış bence ablanız. İlgi delisi gibi geldi bana. Fazla yüz vermezdim ben olsam. İhtiyacı olunca yardim edin sadece yeter.

Eskiden insanlar hamile kalınca bu tür şeyler hiç yokmuş (annemin dediğine göre) şimdi hamilelik depresyonu yok lohusa depresyonu

Aman ne halleri varsa gorsunler. Ablanizi da kardesinizi de kendi hallerine birakin.

Niye bu kadar yüz veriyorsunuz ki ablaniza?

gerçekten napıcamızı şaşırdık
en ufak bişeyde parlamaya hazır
yüz vermek değil normal davranıyoruz halbuki
ne istiyo anlamadık
hep bi suratsız hep bi sinirli

En guzeli mesafe koymak. Sadece aileye yapiyorsa simarikliktir. Sinirli insan herkese sinir olur adam seçmez

alıp karşıma adam gibi konuşmak istiyorum ama yine ters teper diye korkuyorum
sizce gerek varmı böyle bişeye
ben çok alttan aldım hamile diye farkındayım
ama ince düşündüm hep bişey olmasın diye

gerçekten napıcamızı şaşırdık
en ufak bişeyde parlamaya hazır
yüz vermek değil normal davranıyoruz halbuki
ne istiyo anlamadık
hep bi suratsız hep bi sinirli

Bir psikologa gitsin. Kimse (farz edelim depresyonda veya degil) baskasina hayati zindan etme hakkina sahip degil. Ablaniza da ayni böyle söylersiniz. Kendine ceki düzen verene kadar da görüsmeyin

Ben hamilelikte bana ne oldu diyordum ben iyiymişim ya. Bebeğini düşünsün biraz ona zarar veriyor bu hali. Huzursuz kolikli bir bebek istemiyorsa biraz çeki düzen versin kendine. Başkalarına böyle değil diyorsunuz demek ki kendini kontrol edebiliyor. Size geçiyor herhalde nazı. Sabir taşı değilsiniz ama siz de.

Durduk yere sinirlendiginide düsünmüyorum... hic kimse hic birsey demiyor ama o durduk yere sinirleniyor mu? Inanasim gelmedi. Bi misal verseniz ...

Ablan sadece şımarık bence

Cogu kisi simariklik demis ama ben de hamilelikle birlikte sinirlerime hakim olamiyor ota bocege bagirmaya baslamistim. Troid hormonum tavan yapmis haberimiz yok ilaclarla dusmeye baslayinca yine koyun gibi oldum bi tahlil istesin drundan.. kansizlikta ayni sekilde sinir yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…